csabadeak
Válasz P8k3r kommentjére
2011. jan. 7. 13:29

Tudom, hogy nem ide kellene , de van olyan program ami különböző site-ok asztalait beállítja sorrendbe?
Tehát pl. 3 asztal ftp , 6 asztal ps asztal és egy gomb és 9 asztal szépen egymás mellett lesz? Nem nekem kell húzni ide-oda? Kicsinyíteni, meg nagyítani?
KÖSZI

yoofej
Válasz csabadeak kommentjére
2011. jan. 7. 13:40

Tudom, hogy nem ide kellene , de van olyan program ami különböző site-ok asztalait beállítja sorrendbe?
Tehát pl. 3 asztal ftp , 6 asztal ps asztal és egy gomb és 9 asztal szépen egymás mellett lesz? Nem nekem kell húzni ide-oda? Kicsinyíteni, meg nagyítani?
KÖSZI

PlaceMint

gyrv84
Válasz csabadeak kommentjére
2011. jan. 7. 13:42

KÖSZI

Van ilyen, placemint. Azzal meg lehet csinálni. Keress rá és találsz róla leírást még itt az akadémián is. Itt pl: https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/5367-szoftvert-keresek-2.html#post104890

Netrol
Válasz askmumidiot kommentjére
2014. febr. 12. 11:29

Friss a kérdés talán ide is passzol MTsng-hoz jó program lehet a tournament indicator vagy inkább a HM-et ajánlanátok?

Élő ügyfélszolgálat