o hogy szopd ki hogy mertel nekem kek jegyzetet adni :D na joooovan, ezt megjegyeztem
o hogy szopd ki hogy mertel nekem kek jegyzetet adni :D na joooovan, ezt megjegyeztem
Tisztelt közönség!
Örömmel tudatom, hogy folytatódik a challenge!
A játék mostantól a PS en lesz, és egy kis változtatás történt a játékban is.
Én ajánlottam fel az ötletet, hogy utánozzuk le az Isildur1 challenget, miszerint 4 asztalon HUCG-t játszunk 15BI-s Br el.
A játék playmoney 100-200 homegames-es asztalon folyik, és a Dani edgét beleszámolva a kezdő BR-ek a következők voltak: 345K (Tdan)-255K (QQ).
Kb 50 perces session után az állás az alábbiakban módosult: 222K(Tdan)-378K(QQ).
A 2500 handes korlátot nem használjuk, addig úgyis lenullázzuk egymást.
Amikor tudjuk folytatjuk, drukkoljatok!
CSáóóó
Tisztelt közönség!
Örömmel tudatom, hogy folytatódik a challenge!
A játék mostantól a PS en lesz, és egy kis változtatás történt a játékban is.
Én ajánlottam fel az ötletet, hogy utánozzuk le az Isildur1 challenget, miszerint 4 asztalon HUCG-t játszunk 15BI-s Br el.
A játék playmoney 100-200 homegames-es asztalon folyik, és a Dani edgét beleszámolva a kezdő BR-ek a következők voltak: 345K (Tdan)-255K (QQ).
Kb 50 perces session után az állás az alábbiakban módosult: 222K(Tdan)-378K(QQ).
A 2500 handes korlátot nem használjuk, addig úgyis lenullázzuk egymást.
Amikor tudjuk folytatjuk, drukkoljatok!
CSáóóó
Van valami tétje is a játéknak hogy aki nyeri az nyer valamit? Mert anélkül playmoneyban semmi értelme!
Igen, fogadtunk egy összegben :)
wheee :D
wheee :D
Huzzál Bele Dani:)
koszi Gaszler cimbi :D igy husng utan a 4 asztalos hucg kicsit meredek volt elsore, az elso 25percet nagyon kemenyen elkaptam, 200k alatt volt QQ, aztan jott egy 5 perces tiltmenet akkor pakoltam vissza a nyerot meg a tobbi 125kt, a vegere mar nem volt erdemi valtozas. ez igy kemeny es gyors lesz :D