Póker Fórum Archívum > Sit&Go > $6.50 9-man SNG Blindsteal Dealerbol kerdes.

RTT314
Válasz Requiem kommentjére
2010. júl. 19. 14:09

ertem, koszi a jotanacsot:)

mcmester
Válasz RTT314 kommentjére
2010. júl. 19. 20:38

Mikor elindítom és megkérdezi, hogy letöltse-e a szerverről a licencet, azt mondom neki, hogy ne. Így már lassan fél éve 30 napom van hátra a trialból. :P

Különben push itt minden pár, minden ász, legtöbb suited király, jó sc-k.

MADriD
Válasz RTT314 kommentjére
2010. júl. 24. 10:30

Én itt kb. 33+,A7+,A4s+,KTs+ rangel szoktam pusholni.

dodi89
Válasz MADriD kommentjére
2010. júl. 24. 15:51

Én itt kb. 33+,A7+,A4s+,KTs+ rangel szoktam pusholni.

Az még mindig borzasztó tight szvsz. Alap sztem az összes A, 22+, K7o+,Kxs+, Q8+, JT, és szerintem még hozzá lehet rakni a sc-rokat, és T8 szerű lapokat is, bár ha jól értelmezem a statokat, akkor a vakok miatt lehet, hogy nem pusholnék sckkel,hanem inkább a Kx, Qx rangemet szélesíteném. Javítsatok ki, ha hülyeséget beszéltem.

RTT: nem tudom, hogy csak engem zavar-e kicsit, de megtennéd, hogy weaktighton konvertálod inkább a handeket? Annyi az egész, hogy a hh-t postolod weaktightra, rákkattolsz az FTR fülecskére, és bemásolod azt a formátumot.:)

MADriD
Válasz dodi89 kommentjére
2010. júl. 24. 16:25

ICM szerint vlaszleg az a jó, de mikro limiten én feszesebben tolom be hogy az edget feljebb tornásszan.

RTT314
Válasz dodi89 kommentjére
2010. júl. 24. 17:54

.
RTT: nem tudom, hogy csak engem zavar-e kicsit, de megtennéd, hogy weaktighton konvertálod inkább a handeket? Annyi az egész, hogy a hh-t postolod weaktightra, rákkattolsz az FTR fülecskére, és bemásolod azt a formátumot.:)

Persze nem gond. Print screent szoktam nyomni a jatek kozben amikor kerdeses szitu merul fel.
Maskepp mire vege van a dolgoknak mar nem emlekszem pontosan, hogyhol volt valami gond. Ezert raktam be kepeket.
Ez igy nekem volt egyszerubb, de persze berakom ezentul pokerhandreplaysbe vagy weaktightba ha gondoljatok.

Élő ügyfélszolgálat