Wizard szerint Fold.
Wizard szerint Fold.
a calling range-ek is be voltak taplalva?
Sziasztok!
Ha itt emelek egy standard 2.5 BB-t, akkor szinte kommitalom magam, es egy resteal allin ellen be kene dobjam a szinte tuti coinflip lapomat.
Ha itt betolom szerintem tul nagy kockazatot vallalok a majdnem 10BB-ommal bubble elott.
Ha itt limpelek talan kapok 1 restealt ami utan siman dobhatok( most ahogy igy leirom ez tunik a leg ertelmesebbnek)
Kicsit eros lapnak tunik a 66 a dobashoz.
Ti mit gondoltok mi itt a legjobb lepes?
Koszi elore is a valaszokat mindenkitol!
mi az a range amivel itt +ev lecallolni egy allint? QQ+ valszeg, az 1.35% , a 3 playa valamelyikénél ez van az olyan 5% , azaz kb. 95%ban nyerünk 1M-et, 5%ban meg játszunk egy 20-80at. még ha ennél jóval lazábban callolnak, akkor is push sztem.
mindenképp pusholnám, teljesen mind1 h kik az ellenfelek, zsetonszám stem ilyenkor inkább mérvadó, egyszerűen már túl nagy a vak, 200as vaknál taláni nkább elgondolkodnék a dobáson
mi az a range amivel itt +ev lecallolni egy allint? QQ+ valszeg, az 1.35% , a 3 playa valamelyikénél ez van az olyan 5% , azaz kb. 95%ban nyerünk 1M-et, 5%ban meg játszunk egy 20-80at. még ha ennél jóval lazábban callolnak, akkor is push sztem.
6$-os téten ez a call range bőven tágabb mint QQ+.
Ez akkor push ha gyengébbnek érzi magát a bentlévő 3 játékosnál.
azt hiszem nem azt írtam, hogy az a calling range, hanem hoygy az a +ev calling range...