$6.50 9-man turbo Low Blind kerdes
A helyzet a kovetkezo:
[pokerhandreplays]2099836[/pokerhandreplays]
Ugyebar 2 lehetoseg van: Push vagy Fold
-Push mellett szol...vegulis csak az eros handunk, itt mar fold equity ritkan lesz
-Fold mellett szol az alacsony vakszint, az hogy nincs fold equity, az hogy kockara tennenk az egesz SNG equitynket egy handre ami barmilyen kezbe osztott par ellen coinflip.
ti mit gondoltok? easy fold igaz?
A helyzet a kovetkezo:
[pokerhandreplays]2099836[/pokerhandreplays]
Ugyebar 2 lehetoseg van: Push vagy Fold
-Push mellett szol...vegulis csak az eros handunk, itt mar fold equity ritkan lesz
-Fold mellett szol az alacsony vakszint, az hogy nincs fold equity, az hogy kockara tennenk az egesz SNG equitynket egy handre ami barmilyen kezbe osztott par ellen coinflip.
ti mit gondoltok? easy fold igaz?
be vannak taplalva a statok is a replaybe. ha megnezed a jatekosok neve felett ottvan. az elso a VPIP a masodik a PFR es a 3. az Agresszio faktor.
6 játékos ül még mögötted, azért szerintem ezt sem kell elfelejteni. És volt egy raise-reraise. Nehéz elengedni, de szvsz. ez itt easy fold.
be vannak taplalva a statok is a replaybe. ha megnezed a jatekosok neve felett ottvan. az elso a VPIP a masodik a PFR es a 3. az Agresszio faktor.
ertem , koszi a megerositest.
Fold. UTG és UTG+1 raise reraise esetén legjobb esetben az egyiküket vered az AK-val szerintem.
call, és ha nem talál el a flop, dobjuk.
call, és ha nem talál el a flop, dobjuk.
látom értettél =)