sng bubi kérdés Q4-el
No Limit Holdem Tournament
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$25+$2
Stacks:
CO El_Nino_1709 (2,836)
BTN CandD11 (1,087)
SB juandadi (8,087)
BB Hero (1,490)
Blinds: 200/400 Ante 25
Pre-Flop: (700, 4 players) Hero is BB :4d: :qs:
1 fold, CandD11 goes all-in 1,062, 1 fold,
Hero?
sng-ket annyira nem vágom, button range itt kb. 100%, az sb ha hozzáig openfold volt, akkor mindig pushol, tehát csak és kizárólag utg-ben tudok openpusholni és kb. csak ebben a körben lesz még esélyem visszajönni. a 4. playával kapcsolatban semmi különös + infó nincs
nem néztem icm-et, kérdéseim:
van valami normálisan használható icm progi, amibe beállítom, hogy mondjuk hány % ranggel pushol az ellen + mim van?
a fent leírt tényezőkhöz hasonblóakat hoygan kell figyelembe venni?
amennyiben icm szerint call van itt, akkor egy sokkal gyengébb lappal mennyit számítanak a leírt körülmények?
No Limit Holdem Tournament
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$25+$2
Stacks:
CO El_Nino_1709 (2,836)
BTN CandD11 (1,087)
SB juandadi (8,087)
BB Hero (1,490)
Blinds: 200/400 Ante 25
Pre-Flop: (700, 4 players) Hero is BB :4d: :qs:
1 fold, CandD11 goes all-in 1,062, 1 fold,
Hero?
sng-ket annyira nem vágom, button range itt kb. 100%, az sb ha hozzáig openfold volt, akkor mindig pushol, tehát csak és kizárólag utg-ben tudok openpusholni és kb. csak ebben a körben lesz még esélyem visszajönni. a 4. playával kapcsolatban semmi különös + infó nincs
nem néztem icm-et, kérdéseim:
van valami normálisan használható icm progi, amibe beállítom, hogy mondjuk hány % ranggel pushol az ellen + mim van?
a fent leírt tényezőkhöz hasonblóakat hoygan kell figyelembe venni?
amennyiben icm szerint call van itt, akkor egy sokkal gyengébb lappal mennyit számítanak a leírt körülmények?
na jól sejtettem, hoyg a határon van, de olyan pl. hogy köv handben sb leszek és szinte biztosan nem tudok pusholni, nem kalkulál az icm, ami kb. pont módosítana annyit, hogy itt inkább call? vagy nem?
na jól sejtettem, hoyg a határon van, de olyan pl. hogy köv handben sb leszek és szinte biztosan nem tudok pusholni, nem kalkulál az icm, ami kb. pont módosítana annyit, hogy itt inkább call? vagy nem?
"van valami normálisan használható icm progi, amibe beállítom, hogy mondjuk hány % ranggel pushol az ellen + mim van?"
sngwizard
%-os range-t, lapjaidat (zsetonok, vakok) be tudod állítani; ha rendszeresen játszol sng-t akkor vedd meg, ha csak nagyritkán, akkor 100$-t nem ér meg, vannak kevesebbet tudó ingyenes icm programok is
Ebben a konkrét szituban nem foglalkoznék icm-mel a speciális zsetonarányok miatt, ha dobod valószínűleg sb-t is bukni fogod, utána a 2 nagyvakod valszeg mindkét nagy stack adni fogja és kicheckelnek...
Könnyű szívvel tenném be még Jx-el is.
en is a call mellett dontenek. osszesen egy 1700 as potba kell megadnod 600at ami majdnem 3 az 1hez pot oddsot jelent. ez azert eleg szep arany, es meg ha azt is figyelembe vesszuk, hogy valszeg a kisvakot is veszted, nem latok mas lehetoseget a felkapaszkodasra.
hasonló gondolatok mentén én is calloltam, és be is húztam :)
Grat.
"sng-ket annyira nem vágom", +omaha, :))
GL.