Sng Hu (50+2,5$)
Az ellenfél a sharkscope-n nem tünt nagy hu-snak. Mínuszban volt és a parti közben sem mutatott semmi különöst.
Hero(Button) 1540
Sb 1460
Hero is Button with :As::Jc:
Hero raise to t90, sb calls t60
Flop: (t180) :Ah::Kd::2h:
Sb bets t100, Hero raises to t300, Sb calls t200
Turn: (t780) :7c:
Sb check, Hero bets t450, sb calls t450
River: (t1680) :2s:
Sb bets t620 (All-in), Hero?
Turnön az ellenfelet flush húzóra tettem vagy esetleg A pár kis kickerrel...de ez az all-in riveren igen csak gondolkodóba ejtett.
Ha megadom, lehet az is, hogy döntetlen? Esetleg monster, vagy egy blöff?
Lehet hogy valóban húzón volt és a végén mivel nemjött le beleblöffölt. Elég tipikusnak hangzik:)
sztem easy call
Én is lecalloltam..... de néztem egyet mikor A2-t mutatott....
Egyszerűen ilyenkor már nem tudok dobni...
en se tudtam volna.
Ha nem nőtt volna ekkorára a pot akkor esetleg elgondolkodnék,de egy ilyen kicsi betet ezzel a lappal HU-ban ki kell fizetned.Ha a riveren erre a lapra és egy pushra elgondolkodsz a dobáson ,akkor nem kellett volna emelni turnon.Mármint ,én emeltem volna és pontosan ezért adnám is.Remélem értehtő :)
Ha nem nőtt volna ekkorára a pot akkor esetleg elgondolkodnék,de egy ilyen kicsi betet ezzel a lappal HU-ban ki kell fizetned.Ha a riveren erre a lapra és egy pushra elgondolkodsz a dobáson ,akkor nem kellett volna emelni turnon.Mármint ,én emeltem volna és pontosan ezért adnám is.Remélem értehtő :)
Te Petya,
Áruld már el nekem, hogy sikerül 1-2 hónapos hsz-eket és topikokat elővarázsolnod és azokra válaszolgatnod? Inkább a frissebbeket nézegesd és ott hasznosítsd segítő szándékodat szerintem.