SnG Hyper HU parti
Sziasztok!
A mai napon belefutottam egy érdekes 7$ partiba Pokerstars-on.
Első parti, ellenfél ismeretlen.
Button (t500)
Hero (SB) (t500)
Preflop: Hero is SB with :Js::Ts:
Button raises to t60, Hero calls
Flop: (t80) :Kc::Qs::8h:
Hero checks, Button bets 40, Hero calls
Turn: (t160) :As:
Hero checks, Button checks behind
River: (t160) :8c:
Hero bets 130, Button bets t420 (All-In)
Hero ??? (calls)
Gondolatok:
Preflop :Js::Ts: a call és a 3bet is elfogadható, readless csak calloltam
Flop: Check-call sorhúzó, flushdraw-val
Turn: :As: Álom kártya, a kezem jól rejtett, remek lap számára, hogy barrelezhessen. Checkelek, Villain checks. Ezt a mozzanatot nem igazán tudtam hova tenni. Talán feladta blöffjét. Value handjeivel mind folytatnia kellene. :confused:
River: :8c: Bár a nyolcassal párosodott a board, nem igazán aggódtam. Erősebb párjait, két párjait folytatta volna turnon, slowplayed szettek lehettek nála. Ha csekkelek talán mögém checkel Kx, Qx-el és blöffjeivel. 8x, Ax-el hív. Egyértelműen emeltem: közel kasszányit hívtam, akkor ez tűnt helyesnek, visszatekintve kissebb emelés jobb lett volna. Evvel bár kiűzöm blöffjeit, ha van valamije ritkán dob.
Nem kicsit lepődtem meg mikor all-in ment. Nem állt össze. Nem igazán adott elő egy jó sztorit a 8x kombókat verem, magas 2 pár kombókat szintén, előfordult már, hogy ilyen helyzetben ellenfelem blöffölt. Néhány fullt leszámítva nyerek, így megadtam.
Mit tettetek volna a helyemben? Illetve mit gondoltok az elemzésemről
Üdvözlettel, Brokkoli
Ha HU-ban SB-ként sem te vagy a button, és pozin kívül kell játszanod, akkor menekülj!
Tikamasala +1, amúgy std a party, riveren tényleg jobb a kisebb bet, Ktol Qtol varsz erteket. Turn a ketparjait, szettjeit folytatja valszeg, szoval keves full lesz nala.
"Sima tő, hadd fizessen az inas!" Amúgy nem szeretem a zöldségeket, de a brokkolit pont igen, neked is ez a kedvenc elemózsiád? Vagy a hétköznapokban is így becéznek a cimborák?
sima fold
sima fold
Pre fold.
A flopon levett 33% raket J magassal nem fogod tudni kompenzálni.
Button raises to t60, Hero calls
Flop: (t80)
Ha HU-ban SB-ként sem te vagy a button, és pozin kívül kell játszanod, akkor menekülj!
Hm, úgy látom eltűnt a kommentem..
Szóval én a következőképp bontanám a rangem itt riveren:
Kx, Qx - check/fold (van SD érték, rangem alja, emelésre dobható)
A2s-A7s - Bet 110/fold (van value a gyengébb kezei ellen, de raise-re könnyen meg lehet válni tőle)
J8, T8 - Bet 110/call (blokkoljuk a sort a J és T-vel, plusz rangünk teteje, gyengébb 8x-et is visszatolhat képzetlenebb játékos)
8x (x
T9, J9 - push (blöff range a JT push balanszálására)
Üdv,
Ákos
7$os HUsngről beszélünk srácok, kicsit túlgondoljátok, a turn elindult backdooron checkbackelt, ez a range szinte soha nem mutat neked fullt riveren, be kell tenni 100-ból 100x