Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
mrweg
Válasz dodi89 kommentjére
2008. nov. 25. 20:41

mivel a 0 és a 20% között meglehetősen nagy különbség van.

Ez így van. De mivel a legfőbb cél a győzelem, és ezért keresed a megfelelő helyzeteket ahol felduplázhatsz, esetleg feltriplázhatsz. Ez pedig pontosan az a helyzet.
Egyébként minden kérdésedre válaszol : SNG Wizard !!!
Ha 20+2-es sng-ket tolsz akkor használnod kéne. Sőt, ha bármilyen sng-t játszol akkor is.
Átlagos ellenfelek ellen itt 88+, AQ+, AJs+ +$EV. Ha a big stack 100%-all call-oz akkor 99+, AK+, AQs+

ceewyl
2008. nov. 25. 20:50

az tuti, hogy nem jó... túl tág range, ebben biztos vagyok

Tuti nem tág.
Nem értem mit akarsz, várni, hogy megegyen a vak?
BB-nek elég egyszer duplázni, és máris véged...

Ha egy -EV dobást csinálsz, abból nehezen lesz +$EV játék, ez szerintem eléggé egyértelmű. Image

matusow88
2008. nov. 25. 21:00

Asszem legközelebb inkább hagyd ki azt a szilenciumot, minthogy ilyen marhaságokon törd a fejed. ;)

dodi89
Válasz ceewyl kommentjére
2008. nov. 26. 11:34

Tuti nem tág.
Nem értem mit akarsz, várni, hogy megegyen a vak?
BB-nek elég egyszer duplázni, és máris véged...

Ha egy -EV dobást csinálsz, abból nehezen lesz +$EV játék, ez szerintem eléggé egyértelmű. Image

Nem, nem egyértelmű és szerintem a Taki range nagyon tág ebben a szituációban... Ha itt pl 22 vel és 33al is all in mész, akkor jó lesz coinflipet játszani (jó esetben ) a CL ellen és 200 zsetonkával röhöghet a BB, hogy milyen idióta voltam. Én nekem ez a range nem stimmel, bár az AA-ról már meggyőztetek....

ceewyl
2008. nov. 26. 12:04

Három ember ellen az AT+,66+ rangel nagy valószínűséggel mindenkinél erősebb vagy, az ilyet szerintem kötelező felvállalni.

Dealer a kis stackje miatt szerintem csak monsterrel fog callozni (vagy reraiselni), szeretne beesni a második helyre, de legrosszabb esetben a harmadikra.

Marad két ember. SB nem hinném, hogy bárkit is fel akar triplázni gyenge lappal, mert jó eséllyel hármas ai-lesz, inkább hagyja a duplázást, és utána játszani a nagy stackel. De ez ellenfélfüggő.

Maradtok jó eséllyel ketten.
Ha veszünk egy 66+ és AT+ ranget random lap (63-37%) ellen, akkor szerintem bőven jó vagy vele. Háromból kettőt megnyersz, amivel akár a második helyre is esélyes leszel.
Dopással a második helyre gyak. 0-ra lecsökken az esélyed, és a többiek kezébe adod a sorsodat.

Ha hárman mentek ai At+, 66+ és két random kéz, akkor is közel 45-50%-od van a teljes stackre.
Viszont neked ilyen esetben elég verned a nagyvakot, és már akkor is harmadik vagy, aki ellen ismét 63-37 mész.

Ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni.

jascsak
Válasz ceewyl kommentjére
2008. dec. 21. 20:34

be kell tolni

fejes1988
2008. dec. 22. 19:19

Francba..ipokerről h kell handet beilleszteni?

Élő ügyfélszolgálat