mivel a 0 és a 20% között meglehetősen nagy különbség van.
az tuti, hogy nem jó... túl tág range, ebben biztos vagyok
Asszem legközelebb inkább hagyd ki azt a szilenciumot, minthogy ilyen marhaságokon törd a fejed. ;)
Tuti nem tág.
Nem értem mit akarsz, várni, hogy megegyen a vak?
BB-nek elég egyszer duplázni, és máris véged...
Ha egy -EV dobást csinálsz, abból nehezen lesz +$EV játék, ez szerintem eléggé egyértelmű.
Három ember ellen az AT+,66+ rangel nagy valószínűséggel mindenkinél erősebb vagy, az ilyet szerintem kötelező felvállalni.
Dealer a kis stackje miatt szerintem csak monsterrel fog callozni (vagy reraiselni), szeretne beesni a második helyre, de legrosszabb esetben a harmadikra.
Marad két ember. SB nem hinném, hogy bárkit is fel akar triplázni gyenge lappal, mert jó eséllyel hármas ai-lesz, inkább hagyja a duplázást, és utána játszani a nagy stackel. De ez ellenfélfüggő.
Maradtok jó eséllyel ketten.
Ha veszünk egy 66+ és AT+ ranget random lap (63-37%) ellen, akkor szerintem bőven jó vagy vele. Háromból kettőt megnyersz, amivel akár a második helyre is esélyes leszel.
Dopással a második helyre gyak. 0-ra lecsökken az esélyed, és a többiek kezébe adod a sorsodat.
Ha hárman mentek ai At+, 66+ és két random kéz, akkor is közel 45-50%-od van a teljes stackre.
Viszont neked ilyen esetben elég verned a nagyvakot, és már akkor is harmadik vagy, aki ellen ismét 63-37 mész.
Ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni.
be kell tolni
Francba..ipokerről h kell handet beilleszteni?