nekem olyasmi statom van mint player 1-nek, kisebb AF-el.
Ez a reg egész solid statokkal rendelkezik. Az AF-e kicsit magas, persze solid vpip-nél ez várható is.
Touron biztos jó, easy push. Viszont itt bubble szitu van, reg...
Ez nem kérdés. Olyan flop jött le amiről simán gondolhatja azt, hogy téged nem talált el. Egyedül a Q-tól kell félnie szóval a c-beted 70%-ban blöff lehet és van FE-je, hiszen a semmit eldobod visszaemelésre, hiszen marad még vagy 10 vakod utána is. Ez nagyon könnyű reraise allin. Hiszen minek emelsz KQ-val pre-flop, ha utána eldobod egy veszélytelen boardon, ahol top párod van 2nd best kickerrel. Ezekbe a szitukba nem kell, nem szabad belemagyarázni a két párt, szettet, overpárt.
Ti hogy kezdenétek neki PS-en az sng-knek a legaljáról (turbo/normal, 6max vs 9)? Milyen elérhető videók, írások vannak, amik fontosak lehetnek? Sosem sng-ztem szinte, viszont ICM trainerrel rengeteget szórakoztam egy időben és elég sok mtt-t is nyomtam már.
Ti hogy kezdenétek neki PS-en az sng-knek a legaljáról (turbo/normal, 6max vs 9)? Milyen elérhető videók, írások vannak, amik fontosak lehetnek? Sosem sng-ztem szinte, viszont ICM trainerrel rengeteget szórakoztam egy időben és elég sok mtt-t is nyomtam már.
Kezdésnek szerintem nagyon jó a Moshman féle Sit'n'go strategy könyv.
Terem tekintetében nem tudom mennyire ragaszkodsz a PS-hez, de ha nem tudod hozni legalább a gold szintet, akkor a rakeback miatt jobban jársz a Full Tilten (már ha olyan accountod van ott amire megvan a 27% RB).
PokerStars VIP Program 2010 - elemzs
Értem, köszi. Szerencsére rb-s FT accom van. Videók közül esetleg valami? Beanmo-tól találtam egy csomót, de azok 2007-2008-as videók jobbára, gondolom azóta van már naprakészebb is, másoktól is akár.
hali!
egyik nap kétszer is belefutottam ugyanabba a szituba,de kicsit tanácstalan vagyok, hogy mi lett volna a jó játék:
3dolcsis 6fős turbo sng vakok 75/150 - cirka 10BBm van KQo a lapom 4főnél UTG limp utána én jövök
kérdés: mennyire érdemes ezekben a szitukban betolni? az egyik esetben egy sokat limpelő/flopnézegetős embinél betoltam, de a másikban egy szolidabb statokkal rendelkező játékosnál nem
tekintve, hogy itt a statokra nagyon azért nem lehet támaszkodni mi a jó játék?
minden esetben jó a push?
előre is köszi!
összességben tuti érdemes. ha olyan statu játékost látsz aki még életében nem limpelt annál lehet h lesz valami. olyan játékos aki nem emel de magas a vpip-je, 30-50 simán jó sztem a push, mert limpel szarokkal is. alacsony pfr 0-10 között magas vpip. ő inkább emelget a jó lapokkal, de közepes erőssel képes belimpelni sztem. ő parásabb talán.
még sok más példa van.
Végjátékban fordíts kicsit több figyelmet a játékodra, h az átlagos sémádtól kicsit eltérhess, és észrevedd a jónak tűnő talán rossz szitukat.
most olvasom h 6 főősön voltál, Szerintem ott szinte tuti jó, bár nem játszom őket
St Sng
Hi!
Tud valaki ajánlani videókat(magyar/angol) micro tétes super turbo SNG-re? Most ismerkedek ST-vel, az első benyomások pozitívak. :) Szeretnék még egy kicsit jobban elmélyedni az elméleti anyagokban mielőtt elkezdem pörgetni őket. 1 konkurens szájt témával kapcsolatos videoit már kilőttem + a netes ST cikkek zömét.
Egyéb ötlet?
Hey Yooww!!
Újra akadt egy kérdéses handem ps -en 2,20 180 fős turbo sng-n.
Sziasztok!
Itt lenne a következő handem:
[4/50]
##########################################
PokerStars Game 61450521983 / Tournament
Table 389843381 13 -
Blinds : 200/400 - Ante 50.0
##########################################
9 players
[SB] Duranin (4265)
[BB] MelbourneJoe (4860)
[1] TattooMos (7762)
[2] alexandrp (3915)
[3] Wombats777 (4390)
[4] O_Moita (2098)
[5] CVM1985 (3955)
[6] alla250458 (8827)
[But] Riddler1988 (10127)
Riddler1988 Q K Initial Pot: 1050
TattooMos folds
alexandrp folds
Wombats777 raises to 800
O_Moita folds
CVM1985 folds
alla250458 calls 800
Riddler1988 calls 800
Duranin folds
MelbourneJoe folds
### FLOP ### 2 6 3 Pot: 3450
Wombats777 checks
alla250458 bets 1200
Riddler1988 raises to 3200
Wombats777 folds
alla250458 calls 2000
### TURN ### 6 Pot: 9850
alla250458 bets 4400
Riddler1988 folds
preflop squeez-en gondolodtam, de a 8K-s stack-et nagynak találtam, nem akartam kockáztatni a szép stackem. De a squeez mellet szól a felállított range-ek ellen jó vagyok és még ott a Fold equity is. Flopon szerintem óriási lúzervolt az ellen hogy csak megadott, de micros limiten ez gyakran lesz set vagy AA, KK.
Vélemények?