Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

Johnny Diablo
Válasz Hachiko kommentjére
2011. máj. 6. 23:13

Az új struktúra,normál SNG-k esetében.Nem örülök neki.

ez a mostani starsos ugye? nem emlékszem a régire, ez miért lett rosszabb?

Joc
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 6. 23:28

Hm, érdekes hogy PS-en a hyper-turbokból 1 és 5 USD között nincs semmi. Meg ahogy nézem, itt az elején nem 10BB-d van, mint a Tilten, hanem 25 (20-as nagyvak, 500 induló zseton). Egyelőre nem érzek késztetést, hogy átmenjek...

Hachiko
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 6. 23:29

PL a 100/200-as vakszintet 75 perc után értük el,most 54 után.A "régi" struktúránál 125/250-nél jött be az ante.

Joc
2011. máj. 6. 23:49

Közben azt nézem, hogy PS-en viszont alacsonyabb a rake a hyperturbokon, mint a tiltes ST-ken. 1USD-n 10 helyett 8%, 5USD-n pedig 6 helyett 4.6%.

Az itteni akadémiás cikk alapján, ha PS-en csak a bronz szintet hozod, akkor az kb. 16% rakebacknek felel meg (nem tudom ez a hyperek is igaz-e, nem számolgattam utána). Ennek fényében a rakek

-------PS------FT
1USD 6.72% 7.3%
5USD 3.86% 4.3%

Ha PS-en magasabb kategóriában vagy, akkor értelemszerűen még alacsonyabbra jön ki egy SNG költsége.

Remélem jól számoltam...

straubbazsi
Válasz Joc kommentjére
2011. máj. 6. 23:59

Ha maradnak a hturbok, az kb arany pentek nekünk.

Joc
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. máj. 7. 0:01

Ha maradnak a hturbok, az kb arany pentek nekünk.

Pont most nézem milyen játék megy.

5dolláron ilyenek, hogy 25BB-ből CO A5s-el allin, SB Q9o call.

Hát ahogy mondod, aranybánya.:D

trixilw
Válasz Joc kommentjére
2011. máj. 7. 1:59

Köszönöm, akkor ahogy látom lekoppintották a Ft-eset, csak még eléraktak egy 10/20-at. Viszont maradt benne ante, ami FT-n nincs.
Mindenesetre ez a 25bb hyperturbó tényleg egy próbáért kiált.

Galambos Tarzan
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. máj. 7. 13:33

- Egy féle játékot játssz.

Najó, viccet félretéve. Megkérdőjelezném, hogy a bónusz kipörgetése mennyire éri meg az elvesztegetett időhöz képest. Mert 6+ asztalon nem fejlődsz, mert időd sincs rendesen fejlődni. Talán most még nem látod, de durván rontod a hosszútávú profitodat. 12 asztalozni HM (és Ninja) nélkül amúgy is kész öngyilkosságnak tűnik.

Meg még cashoutolni is kell? Hát ember, GL!

Köszi :) Kellett cashout, mivel vannak kiadások, de most már nem fog kelleni , limitet is fogok lépni. Hozzáteszem, az alap rollomból eddig sem költöttem. :) Egyébként igen, egyféle játékot szeretnék játszani. Csak nem akartam azt, hogy kiaknázatlan lehetőségek legyenek. Értem ezalatt, hogy ráállok mondjuk a normál FR -re, közben meg lehet, hogy a 6 -max vagy éppen a turbo FR jobban megy, ezért szerettem volna mindenből legalább néhány száz játékot játszani, hogy megtaláljam amit leginkább élvezek és ami legkinkább megy. :)

Szerintem megéri, mivel halmozott bónuszokat játszom ki, tehát egyszerre pörgetem ki a Pokersavvy promóciókat és a terem által adott FD bónuszt is. Tudom, hogy nem a legoptimálisabb játék, de ha bármilyen pluszos ROI -t vagy akárcsak breakeven játékot hozok, a dupla bónusz miatt bőven pluszban vagyok, kvázi csak a raketermeléssel, ezért csinálom így. Hosszútávon, ha már nem a bónuszokat kergetem, fix 6 asztalon szeretnék játszani, ennyit még kényelmesen kezelek egyszerre, és a szélesvászonnak hála, kényelmesen kifér a monitoromon is, nem kell takarásban játszom (hozzáteszem a 12 is kifér :) ).
A másik érvem, ami még emellett szól, hogy 6 asztal alatt normál struktúrán nekem kicsit lassú a játék, hajlamosabb vagyok elkalandozni, viszont 6 asztal leköti a figyelmem, és arra is van időm melette, ha valamit be kell állítani, vagy kicsit kérdésesebb a leosztás, megálljak 1 rövidebb időre gondolkozni. 8 - 10 asztalon leginkább a turbo DONok mennek, azt könnyebb "autopilot" módon játszani.

Érdekelne, Neked mi a véleményed, $1- $5 limit között mennyire érdemes trackert használni? Értem ezalatt, hogy a sok gambler statjai mennyire mérvadóak ezen a limiten? Feljebb, ahol már inkább vannak jobb képességű játékosok, illetve reguálrok, biztos, hogy olyan előnyt, amit nem szabad kihagyni. sok különböző véleményt hallottam.

Galambos Tarzan
2011. máj. 7. 13:43

Az új struktúra,normál SNG-k esetében.Nem örülök neki.

Nekem szimpatikus :)

straubbazsi
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. máj. 7. 15:39

Érdekelne, Neked mi a véleményed, $1- $5 limit között mennyire érdemes trackert használni? Értem ezalatt, hogy a sok gambler statjai mennyire mérvadóak ezen a limiten? Feljebb, ahol már inkább vannak jobb képességű játékosok, illetve reguálrok, biztos, hogy olyan előnyt, amit nem szabad kihagyni. sok különböző véleményt hallottam.

Elnézést, csak erre van időm válaszolni. Persze, hogy érdemes! Hatalmas a különbség a 30/25 a 40/2 és a 4/2 fish között! Pre adatokat nézve, de a postflop aktivitása is sok marginális döntésben lehet "billentő", főleg, ha a sok asztal miatt nincs meg a readeünk ("maniac blöffölő", esetleg: "egyenes, mint a vonalzó").

Élő ügyfélszolgálat