Az új struktúra,normál SNG-k esetében.Nem örülök neki.
Hm, érdekes hogy PS-en a hyper-turbokból 1 és 5 USD között nincs semmi. Meg ahogy nézem, itt az elején nem 10BB-d van, mint a Tilten, hanem 25 (20-as nagyvak, 500 induló zseton). Egyelőre nem érzek késztetést, hogy átmenjek...
PL a 100/200-as vakszintet 75 perc után értük el,most 54 után.A "régi" struktúránál 125/250-nél jött be az ante.
Közben azt nézem, hogy PS-en viszont alacsonyabb a rake a hyperturbokon, mint a tiltes ST-ken. 1USD-n 10 helyett 8%, 5USD-n pedig 6 helyett 4.6%.
Az itteni akadémiás cikk alapján, ha PS-en csak a bronz szintet hozod, akkor az kb. 16% rakebacknek felel meg (nem tudom ez a hyperek is igaz-e, nem számolgattam utána). Ennek fényében a rakek
-------PS------FT
1USD 6.72% 7.3%
5USD 3.86% 4.3%
Ha PS-en magasabb kategóriában vagy, akkor értelemszerűen még alacsonyabbra jön ki egy SNG költsége.
Remélem jól számoltam...
Ha maradnak a hturbok, az kb arany pentek nekünk.
Ha maradnak a hturbok, az kb arany pentek nekünk.
Köszönöm, akkor ahogy látom lekoppintották a Ft-eset, csak még eléraktak egy 10/20-at. Viszont maradt benne ante, ami FT-n nincs.
Mindenesetre ez a 25bb hyperturbó tényleg egy próbáért kiált.
- Egy féle játékot játssz.
Najó, viccet félretéve. Megkérdőjelezném, hogy a bónusz kipörgetése mennyire éri meg az elvesztegetett időhöz képest. Mert 6+ asztalon nem fejlődsz, mert időd sincs rendesen fejlődni. Talán most még nem látod, de durván rontod a hosszútávú profitodat. 12 asztalozni HM (és Ninja) nélkül amúgy is kész öngyilkosságnak tűnik.
Meg még cashoutolni is kell? Hát ember, GL!
Az új struktúra,normál SNG-k esetében.Nem örülök neki.
Érdekelne, Neked mi a véleményed, $1- $5 limit között mennyire érdemes trackert használni? Értem ezalatt, hogy a sok gambler statjai mennyire mérvadóak ezen a limiten? Feljebb, ahol már inkább vannak jobb képességű játékosok, illetve reguálrok, biztos, hogy olyan előnyt, amit nem szabad kihagyni. sok különböző véleményt hallottam.