Én ilyen esetekben inkább átengedem magamon a bb-t, és ha van lehetőségem any2-vel betolom sb-ből bb-re. Ha nincs lehetőség akkor utgből pusholok, de nem 8bb-nél.
Márpedig ez sh asztalon easy push szerintem.
Elofizettem 1 honapra erre a Topsharkra. Erdekes dolgokat tudtam meg magamrol. Ezek szerint penteken nem szabad jatszanom mert az a napom minuszos :D lol
Egyebkent mindjert rakok be par grafikont ehhez a mekkora ROIt lehet csinalni szintenkent temahoz (bar annyira nem lesz mervado csak erdekesseg keppen)
Szoval itt van:
A 10 es a 15 osbol van ertekelheto mintam.
Ez kb tavaly januar ota gyult ossze. Pusztan jozan paraszti esszel es HMet hasznalva..
De a 25 os szint kemenynek bizonyult szoval neki kell allnom tanulni...
Szóljatok ha gáz, hogy folyton idejövök panaszkodni, és mutogatom a grafikonomat, de több mint egy hete csak bukok...Meddig tarthat még ez a rohadt down? Ez már több mint 500 sng... Ja és ezek 3$os sng-k. Szóval laza 40bi-vel hasítok ev alatt.
1k ig is akár!:D
Relax és vége lesz!
Szóljatok ha gáz, hogy folyton idejövök panaszkodni, és mutogatom a grafikonomat, de több mint egy hete csak bukok...Meddig tarthat még ez a rohadt down? Ez már több mint 500 sng... Ja és ezek 3$os sng-k. Szóval laza 40bi-vel hasítok ev alatt.
lesz ez még sokkal rosszabb is....
Az igen.Lassan én is 2 hete bukok folyamatosan, de ezek a grafok csak még jobban el veszik a kedvem az egésztől.Bár az ev grafokkal kapcsolatban mindig is kicsit skeptikus voltam.