Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

rudinese33.1/3
Válasz petozso kommentjére
2011. jan. 24. 21:27

Én ilyen esetekben inkább átengedem magamon a bb-t, és ha van lehetőségem any2-vel betolom sb-ből bb-re. Ha nincs lehetőség akkor utgből pusholok, de nem 8bb-nél.

poker18g
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jan. 24. 21:35

Márpedig ez sh asztalon easy push szerintem.

TomiL
Válasz poker18g kommentjére
2011. jan. 24. 23:46

Elofizettem 1 honapra erre a Topsharkra. Erdekes dolgokat tudtam meg magamrol. Ezek szerint penteken nem szabad jatszanom mert az a napom minuszos :D lol
Egyebkent mindjert rakok be par grafikont ehhez a mekkora ROIt lehet csinalni szintenkent temahoz (bar annyira nem lesz mervado csak erdekesseg keppen)

TomiL
Válasz TomiL kommentjére
2011. jan. 25. 0:52

Szoval itt van:

A 10 es a 15 osbol van ertekelheto mintam.
Ez kb tavaly januar ota gyult ossze. Pusztan jozan paraszti esszel es HMet hasznalva..
De a 25 os szint kemenynek bizonyult szoval neki kell allnom tanulni...

jabyga
Válasz TomiL kommentjére
2011. jan. 26. 0:16

Szóljatok ha gáz, hogy folyton idejövök panaszkodni, és mutogatom a grafikonomat, de több mint egy hete csak bukok...Meddig tarthat még ez a rohadt down? Ez már több mint 500 sng... Ja és ezek 3$os sng-k. Szóval laza 40bi-vel hasítok ev alatt.

Kazika
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 26. 0:25

1k ig is akár!:D
Relax és vége lesz!

SoSick
2011. jan. 26. 0:40

Szóljatok ha gáz, hogy folyton idejövök panaszkodni, és mutogatom a grafikonomat, de több mint egy hete csak bukok...Meddig tarthat még ez a rohadt down? Ez már több mint 500 sng... Ja és ezek 3$os sng-k. Szóval laza 40bi-vel hasítok ev alatt.

lesz ez még sokkal rosszabb is....

jabyga
Válasz SoSick kommentjére
2011. jan. 26. 0:45

lesz ez még sokkal rosszabb is....

Basszus... Ok, befogtam. Csak az a gáz, hogy attól nem fáj kevésbé a fejem, ha tudom, hogy másoknak is fáj.:)

Brader
2011. jan. 26. 0:57

Nekem is van 1 pár ilyenem! Csak asszem ezek a vonalak már soha sem találkoznak már sajnos...

L.T.
Válasz Brader kommentjére
2011. jan. 26. 6:59

Az igen.Lassan én is 2 hete bukok folyamatosan, de ezek a grafok csak még jobban el veszik a kedvem az egésztől.Bár az ev grafokkal kapcsolatban mindig is kicsit skeptikus voltam.

Élő ügyfélszolgálat