GT:
Senki nem mondta, hogy nem elölről indultál az AK AQ-t kivéve.
Csak azt, hogy egyik sem 95%-5%, ezért még a badbeat topicba se férne be.
Meg azt, hogy némelyiket lehetett volna másképp csinálni.
Amúgy a DON-nál vigyázni kell, mert a kifizetési struktúra nagyon eltorzítja a push-call range-eket.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy hány handből kellett kiválasztani ezt a néhányat, hány ugyanilyet hoztál az esélyeknek megfelelően, hány hasonló esetben mákoltál te. Számold össze, lehet meg fogsz nyugodni.
Régebben 3,5xBB - 4xBB emeléseim voltak, csak akkor meg kb. semmivel nem fizettek ki, vagy valaki adta vagy 3betelt akkor az valszeg jobb kéz, mint amivel indultam. De lehet, hogy teljesen más hozzállással fogok emelgetni. Lazább asztal plusz 1BB feszesebb asztal mínusz 1BB, csak az a gond, hogy ilyen turboknál, amikor lemegy 25 perc alatt a verseny, a korai fázis összesen hat perc, nincs is elég minta arról, hogy ez most laza asztal vagy sem.
Nem feltétlenül. Ki lehet számolni, még 15K játék után is előfordulhat 2%-os ingadozás a roiban (kb 80% az esélye hogy 2%-os távolságon belül leszel a valós roi-hoz képest)
Ha azt vesszük hogy PS $100 fölött a legjobbak tudnak manapság ~1%-ot hozni (talán annyit se...) bizony 15K játék alatt is lehet veszteni tökéletes játékkal
GT:
The real bad beat (talán vki még nem olvasta):
https://poker-akademia.com/vBulletin/270063-post2863.html
GT:
The real bad beat (talán vki még nem olvasta):
https://poker-akademia.com/vBulletin/270063-post2863.html
Visszakanyarodva az SNG -k témájához, ez itt miért fold? Az ellenfél feszes first in puh range miatt vagy mert egy micro stack bent ült mögöttem?
200/400/40 a vak és 1300 stackem van
Push or fold A5o
re
Ez itt nem lenne ésszerű push az effektív stackek miatt? Egy player van csak 13,46BB -vel, amit még éppen lehet lefele kerekíteni 13 -ra, a többiek 13BB alattiak.
ATs push or fold
Nem értem a pozíciókat sem, nem úgy vannak az alapok, hogy 10 fős asztalnál ha kiesik egy ellenfél, akkor nincs UTG, ha kiesik kettő, akkor nincs UTG és nincs UTG+1? A képen 7 -en vagyunk játékban, tehát elméletileg UTG/UTG+1/UTG+2 pozíciók már nincsenek, és ahol én ülök, az MP+1 pozíció. A first in push táblázat szerint 13BB effektív stacknél jogos a push ATs -el középről.
Látható, hogy a diff 0.04, ez nagy lake, ha ilyenkor bepusholom?
Az első nálam easy fold, agyondominálja a lapodat ha meg netán mégsem, akkor egy KQ vagy KJ ellen sem teljesítesz valami nagyon jól.
A másodiknál az a problémám, hogy nincs igazából buborék-hatás ami igazolná a terrort, plusz elől is vagyunk. Ebben az esetben nash-ra hagyatkoznék.
Az első nálam easy fold, agyondominálja a lapodat ha meg netán mégsem, akkor egy KQ vagy KJ ellen sem teljesítesz valami nagyon jól.
A másodiknál az a problémám, hogy nincs igazából buborék-hatás ami igazolná a terrort, plusz elől is vagyunk. Ebben az esetben nash-ra hagyatkoznék.
Visszakanyarodva az SNG -k témájához, ez itt miért fold? Az ellenfél feszes first in puh range miatt vagy mert egy micro stack bent ült mögöttem?
200/400/40 a vak és 1300 stackem van
Push or fold A5o