ezekben a fos termekben emelek csak ekkorát. stars és full tilten ez kb 425 ig ment volna pre amiből jóval könnyebb r/f-ni de itt ez a gépelés tiltre tesz és nem csinálom bár ha 5.50-en játszok ott már hajlok rá :)
Viszont ha mindig 3x az emelési méreted, akkor más a leányzó fekvése. Milyen statokkal láttak téged a többiek?
Bár így utólag belegondolva, akkor sem lesz teljesen más, egy nit mindig nit marad, de átlehetne nézni, hogy milyen skála ellen érdemes megadni.
ezekben a fos termekben emelek csak ekkorát. stars és full tilten ez kb 425 ig ment volna pre amiből jóval könnyebb r/f-ni de itt ez a gépelés tiltre tesz és nem csinálom bár ha 5.50-en játszok ott már hajlok rá :)
tudom hogy rossz de amióta ilyen húgy termekbe kényszerülök nincs motivációm és kedvem sem sokszor játszani. stars nem bírom kezelni főleg hogy naponta látok rajta 4 royalt és minden 10. leosztásban van póker. a póker vs póker meg kb standard. szóval ott nem játszok itt meg nincs asztal 5$ felett szóval motiváció az ugrott, ezen a limiten meg kb senki nem gépel tétméretet szóval lusta vagyok én is.
majd találok olyan termet ahol van játék, értelmesebb struktúra, ahol fut a HM rendesen stb stb meg azért megvárnám a köv évet aztán ha épkézláb lesz ez az adózós dolog akkor keresek valakit a segít is kicsit a játékom javításán.
addig pedig néha posztolok 1-1 számomra kérdéses handet és a nálam jobb játékosoktól igyekszem minden használható tanácsot megfogadni.
szóval köszönöm a hsz-okat :)
Jelezném, hogy szigorú (!) dobás.
Az eredeti 41 százalékos potesélyünk a buborékfaktor okán 51 százalékra nő.
Az AQo+, 88+ - nagyon optimista - skála ellen az AQs 39,8 százalékban nyer.
Abban majdnem van igazság, hogy ez exploitálható pontja lehetne a játékunknak, de itt tökéletesen irreleváns, mert
nem ez a stratégiánk (egyébként, nincs a játékunkban, tehát ha ki akarják használni, akkor hibázni fognak)
nem ezen a limiten
nem ebben a teremben fognak erre fülelni
nem egyetlen parti alapján fognak visszajátszani
SB miatt speciális a dinamika.
És ha ez nem elég, nem is lenne célom egy rossz játékos képének kirajzolása brutálisan -EV megadással.
Johnny, az utolsó hozzászólásodat meg inkább pihend ki.
Jelezném, hogy szigorú (!) dobás.
Az eredeti 41 százalékos potesélyünk a buborékfaktor okán 51 százalékra nő.
Az AQo+, 88+ - nagyon optimista - skála ellen az AQs 39,8 százalékban nyer.
Abban majdnem van igazság, hogy ez exploitálható pontja lehetne a játékunknak, de itt tökéletesen irreleváns, mert
nem ez a stratégiánk (egyébként, nincs a játékunkban, tehát ha ki akarják használni, akkor hibázni fognak)
nem ezen a limiten
nem ebben a teremben fognak erre fülelni
nem egyetlen parti alapján fognak visszajátszani
SB miatt speciális a dinamika.
És ha ez nem elég, nem is lenne célom egy rossz játékos képének kirajzolása brutálisan -EV megadással.
Johnny, az utolsó hozzászólásodat meg inkább pihend ki.
De még 7 handed vagyunk 11BB -vel, amiből 3 -at betettünk, és eddig már láttak 3x bet/foldolni. Ezekre alapozva sem call? Miért brutálisan -EV a call ilyen előzetes játék után? Fold után 8BB -vel maradunk, és feltehetően pusholni kell majd az ennél rosszabb lapokkal is, hogy meg tudjuk nyerni a versenyt.
Ezeket elkerülendő kéne openpusholni, az +EV.
Ezeket elkerülendő kéne openpusholni, az +EV. Itt miniraise / fold az más, de 3x/fold nekem összességében nézve inkább rossznak tűnik. Persze ez lehet az én játékom egyfajta hibája is, hogy nem tudok itt már dobni, de ennyire rossznak nem érzem. Nekem az a meglátásom ilyen közös histroy után, hogy kb. "ingyen 3BB -t adtunk enemynek".
Nem értem a kérdést.
Arra nem találtam utalást, hogy láttak már 3xfoldolni. Ha így is van, akkor látod a megfelelő esélyét annak, hogy a konkrét ellenfelünk - az eddigi információk alapján - 55+, A7s+, KJs+, ATo+ visszatolja ránk, mikor látványosan kommitáltuk magunkat egy olyan helyzetben, amikor nyilvánvalóan az SB pussát várjuk?
A buborékfaktor ennyi emberre lett kiszámolva.
Az SB indukálása itt a legjobb játék (kb. 2bb emeléssel), az openpussal értéket veszítünk. OK, +EV, de nem a legjobb játék. (A raise/folddal meg jó eséllyel coolert kerültünk el az aktuális leosztásban.)
"Nem pusholtam be az oka egyszerű ül mögöttünk a sb ban egy giga fish és 48% ban 3 betel, az elmúlt pár körben mindenre vissza pusholt... "
Ebből gondoltam, hogy láthattak már ilyen esetet. Igen, a 2 - 2,5x ok (írtam is), nekem a 3x/fold nem tetszett főleg a sok elpazarolt zseton miatt.