A call nálam soha nem jönne szóba, ezzel a line-al elég nagy erőt mutat ennyi ember ellen.
Persze a részesedésünk tetejét kockáztatjuk, de másra is fel tudjuk használni az extra zsetonokat.
Nem írtál semmit az emberről, akkor gondolom ismeretlen, így a döntést még egyszerűbbé teszi, ne wépézzünk, fold. Komoly read-el visszacsűrném rá, de ahhoz tényleg komoly, sziklaszilárd note kell.
Teljesen ismeretlen, ráadásul utánam még volt, az eredeti emelő, aki settel, overral is ad szabad-lapot, bár a flöss veszély miatt, neki hívnia kellett, volna.
Igen vastagnak kell legyek, hogy itt bevállaljak egy callt, és ráadásul csak akkor ha nem ülnek mögöttem. Plusz az RNG-nek is kell adnia aznap. Most egyik feltétel sem volt meg, így szomorúan megváltam tőle. Szép-szép, de nem éri meg.
skype: cckscking. lehet lennénk ketten. Úgymár ők fizetnek nekünk, nem?
@Ingyen
4-en.
Szerintetek a következő SNG típus között melyikkel lehet a legkisebb szórással előrejutni a megfelelő bankroll management betartása mellett.
normál 9fős /KO/ SNG (normál/turbó)
fifty50 SNG (normál/turbó)
18-27-45-90-180 fős SNG (normál/turbó)
Várom az ÉRTELMES! hozzászólásokat, véleményeket.
A normal 9 fősön. Kisebb a variancia igaz kisebb a roi is. Egy 75 buy-in elég lehet és low limiten egy 10% ROI mellett lehet BR-t építeni! Több aztalon is lehet tolni ,de akkor a ROI csökken.
A normal 9 fősön. Kisebb a variancia igaz kisebb a roi is. Egy 75 buy-in elég lehet és low limiten egy 10% ROI mellett lehet BR-t építeni! Több aztalon is lehet tolni ,de akkor a ROI csökken.
nos, ha vélemény az, hogy 30 meg 50 BInal is lehet nyomni, akkor segitsetek ki, hogy mi a jóélet lehet a gond a stratégiámmal:
- könyvek olvasva megértve használva
- wizard bevágva begyakorolva
- dinamikus range allitás kenemvágom
- összes! játékos szinnel jelölve, tableselect max, nem ülök be ha 3 reg van
Az elmúlt 500 játékban EV szerint 16% hoztam, ami súlyosan magas (PS, turbó 9fős SNG), a legjobbak 10% körül hoznak, és mégis sikerül -12%al bukni, EV különbség egy lájtos 150BI, 500 játék alatt...
A legutóbbi 80 játék tett tiltre, sikerült az összes 60/0ás fishnek jobb handet mutatni és/vagy lejavulnia, a mellékelt ábra szerint -70%roit hoztam, a "csak" -12% helyett.
Nos, min kellene változtatnom?
érdekes...
azóta megnéztem a limit legnagyobb nyerőit, wwo16, zzz100, carobnjak1, ők egy szemérmetlen 8-12%ot hoznak 10-30k game alatt, szóval hogy náluk mi a best illetve worst streak, 100 game és 500 game:
100 best / worst : +80%roi, -50%
500 best / worst : +50, -16%
azaz ők az összesen 100K!!! sng alatt nem futottak olyan rossz 100as illetve 500as szériába mint én, hiába elvileg magasabb az EV roim...
Az 500 game worst -16% ugye azt jelenti, hogy még a legnagyobb nyerők is futnak 80BI bukó szériába 500 game alatt...
ezen felbuzdulva megnéztem az ellenük játszott handeket, ebben viszont tényleg kérném a PA segitő közösségét:
- hogy lehet hogy a "nagynyerők" ellen játszott handekben bbre jelentős plusszt ir a HM (a top 5 ellen!), de $EV differencere meg bukóban vagyok?
Pl: zzz-vel játszva 2500 handem van, összesen 325 bbt nyertem, de a $EV difference kerek -100$ mutat... (csak nem szénné mákolt?)
előre is köszi...
Ide is beírom hátha valaki érdekel: Áprilistól elindítunk egy low limit sng csoportot, akiket backelnénk is,
Akit érdekelnek a részletek írjon emailt a bia89backing (kukac) gmail(pont) com -ra.
érdekes...
azóta megnéztem a limit legnagyobb nyerőit, wwo16, zzz100, carobnjak1, ők egy szemérmetlen 8-12%ot hoznak 10-30k game alatt, szóval hogy náluk mi a best illetve worst streak, 100 game és 500 game:
100 best / worst : +80%roi, -50%
500 best / worst : +50, -16%
azaz ők az összesen 100K!!! sng alatt nem futottak olyan rossz 100as illetve 500as szériába mint én, hiába elvileg magasabb az EV roim...
Az 500 game worst -16% ugye azt jelenti, hogy még a legnagyobb nyerők is futnak 80BI bukó szériába 500 game alatt...
ezen felbuzdulva megnéztem az ellenük játszott handeket, ebben viszont tényleg kérném a PA segitő közösségét:
- hogy lehet hogy a "nagynyerők" ellen játszott handekben bbre jelentős plusszt ir a HM (a top 5 ellen!), de $EV differencere meg bukóban vagyok?
Pl: zzz-vel játszva 2500 handem van, összesen 325 bbt nyertem, de a $EV difference kerek -100$ mutat... (csak nem szénné mákolt?)
előre is köszi...
Szerk: most homályosítottak fel, hogy ko-n megállt az idő, lehet tolni ezerrel, ott még hozható a 10%.
Egyébkén hu sng-ben a legkisebb a szórás.
18 és 27-esben a legjobb a mezőny (több fish jut egy regre).
fifty50 abc része a legkönyebb.