Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

BaXee
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. jan. 18. 1:57

Felvettelek skype-on...nick megegyezik az ittenivel...

jabyga
2011. jan. 18. 2:02

elég gyászos az elmúlt 250 játékom...

Mai adag...

tylerhungary
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 18. 3:19

Mai adag...

óhát látom te is sok olyan potot megnyertél amit meg kell:Ð

lesz ez jobb is!

better luck

balage78
2011. jan. 18. 11:57

Majd néha megpróbálok én is értelmesen hozzászólni, ha épp nem tilten vagyok az rng miatt...
FTPn játszok 6.5 turbó 9főset. Miután visszaállt a világ rendje, jelenleg 8%al feszitek, nem hiszem hogy ez tartható lesz, legalábbis a legtöbb regnek 5-6% a roija.
Összejött az 1k bankroll, most lépek fel 12 dolcsisra, de előbb beapplikálom a tourshark hudot rendesen, meg átnézem a 4fős ICM szitukat.
Bár mindig változik a véleményem a HM EVről, mégis egyre jobban azt gondolom hogy nem igazán számit: az a lényeg hogy ICM szerint jól tetted-e be, ami alapja az SNGwizard, igazitva az ellen statjához.
Indok 1: minuszt mutat az EV, ha ICM szerinti push lapoddal prémiumba tolod, nem igazán tehetsz róla.
Indok2: egy halom helyzetben any2n vagyok, "úgysem adhatja meg" alapon, és közben mégis adja valami szarral, ami az enyémnél mégiscsak jobb.
Azaz a HM EV azt valóban és igazként mutatja hogy mibe milyen eséllyel toltad bele, és abból mi lett, de ez csakegy kis része annak a kb 10 "véletlennek" (lapok, poziciók, stackméretek, helyzetek, ellenfelek, és ezek mixe), amitől igen nagy mértékben függ a játék, az eredményünk. A HM EV ebből csak egy kis szelet.

tga81
Válasz balage78 kommentjére
2011. jan. 18. 12:32

Szervusztok!

Az én bejegyzésem olyan, mint egyes nyilvános leveleket "nimand" támogatói aláírása, azaz örülök, egyetértek a kezdeményezéssel és tőlem telhetően támogatom...

Én szerettem olvasgatni az alábbi weboldalt, segített az elindulásban, mint pl. teremválasztás, típus, BRM; stratégia, stb... mert bár néhol pontatlan és felületes, de legalább könnyen érthető és sok válasz megtalálható.

Online póker versenystratégia | Sit N Go | Póker Szatellitek

tylerhungary
Válasz balage78 kommentjére
2011. jan. 18. 14:27

Majd néha megpróbálok én is értelmesen hozzászólni, ha épp nem tilten vagyok az rng miatt...
FTPn játszok 6.5 turbó 9főset. Miután visszaállt a világ rendje, jelenleg 8%al feszitek, nem hiszem hogy ez tartható lesz, legalábbis a legtöbb regnek 5-6% a roija.
Összejött az 1k bankroll, most lépek fel 12 dolcsisra, de előbb beapplikálom a tourshark hudot rendesen, meg átnézem a 4fős ICM szitukat.
Bár mindig változik a véleményem a HM EVről, mégis egyre jobban azt gondolom hogy nem igazán számit: az a lényeg hogy ICM szerint jól tetted-e be, ami alapja az SNGwizard, igazitva az ellen statjához.
Indok 1: minuszt mutat az EV, ha ICM szerinti push lapoddal prémiumba tolod, nem igazán tehetsz róla.
Indok2: egy halom helyzetben any2n vagyok, "úgysem adhatja meg" alapon, és közben mégis adja valami szarral, ami az enyémnél mégiscsak jobb.
Azaz a HM EV azt valóban és igazként mutatja hogy mibe milyen eséllyel toltad bele, és abból mi lett, de ez csakegy kis része annak a kb 10 "véletlennek" (lapok, poziciók, stackméretek, helyzetek, ellenfelek, és ezek mixe), amitől igen nagy mértékben függ a játék, az eredményünk. A HM EV ebből csak egy kis szelet.

persze h nem pontos amugy

en ki is irtam a monitorra h "ha jó a move no para :>"

SoSick
Válasz tga81 kommentjére
2011. jan. 18. 14:28

Hello

Én is betársulnék, ongame 10es turbo FR a jelenlegi terepem.

jokeweb
Válasz SoSick kommentjére
2011. jan. 18. 14:52

Sziasztok!

Én 9 fő turbó játszok érdekelne engem is ez a Skype -os téma!
Skypenév: jokeweb

petozso
Válasz jokeweb kommentjére
2011. jan. 18. 15:59

Aki eddig beírta a nickjét, azt bevettem a szobába (ha megse akkor reklamáljatok! :) )

petozso
Válasz petozso kommentjére
2011. jan. 18. 16:17

TT problémák

Akkor megkezdem a handek berakását:
(mindkettő 2,2$-s | 6-MAX | Turbo)
2 elég triviálisnak tűnő handet tennél be, mert mindig elbizonytalanodom ilyenkor.

1.)
$15/$30 No Limit Holdem
FullTiltPoker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG HIGHWAYMAN2000 ($1,485)
UTG+1 KyFarmer ($1,485)
CO LEON1DA ($1,455)
BTN Hero ($1,455)
SB kmoses33 ($1,575)
BB luke83bi ($1,545)

Pre-Flop: ($45, 6 players) Hero is BTN :td: :tc:
3 folds, Hero raises to $90, 1 fold, luke83bi raises to $285,
HERO???

*Itt pf calloljuk az emelést 1/5 stackért az első szinten pf és reménykedjünk kis flopban?
sztem nem jó
*RR allin , amivel a 2. handben kockáztatjuk a játékunkat, sztem az SNG_nek nem ez a lényege.
* Fold. Sztem nem csak bennem merül föl , hogy ez talán túl weak játék, de tényleg még ez tűnik a legjobban és várni egy jobb alkalomra.
Szerintetek?

2.)
$25/$50 No Limit Holdem
FullTiltPoker
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG TchungPo ([color=#0000cc]$3,455)
CO DerHeilige3 ($830)
BTN tphung ($495)
SB Hero ($1,375)
BB Destisud ($2,845)

Pre-Flop: ($75, 5 players) Hero is SB :ts: :td:
TchungPo raises to $200, 2 folds, Hero calls $175, 1 fold

Flop: :3s: :ks: :2d: ($450, 2 players)
Hero ???

Itt pf nemtom mennyire jó a call, lehet, hogy egyből rá kellett volna tolni, de 4 BB-s emelésre talán túl sok a 27 BB-s allin.
*Itt érdemes donkolni? mert akkor már kb 1/3 stackunk bennvan, ami eléggé commiteddé tesz egy rearise esetén.
*simán c/f-on vagyunk? Ezzel is az a bajom, hogy elég weak play szvsz.
* c/rr allin - talán ez a legjobb

(nincs info az ellenfelekről)

Vélemények? (igyekeztem elég jól körüljárni minden lehetőséget )

Élő ügyfélszolgálat