Köszönöm!
20BB alatt ne védj call-al vakot! Maximum ha stop&go-zni akarsz.
Igazából arról van szó, hogy megint 2-3 napja valami hihetetlenül töketlennek érzem a játékom. Erőtlen, darabos és hiába nézegetem a HH-kat nem jövök rá, hogy konkrétan hol a hiba. Ezt a handet azért raktam be, mert talán ez volt a legjellemzőbb move részemről. Összeírtam a magyarázatokat magamnak, hogy miért csináltam és össze szerettem volna vetni a ti megjegyzéseitekkel. Mint kiderült az a legnagyobb hibám, hogy a szimplán rossz lépések jogosságát valami áltudományos idétlenséggel próbálom alátámasztani magamnak ahelyett, hogy úgy kezelném ahogy kell: "Preflop messzire kellett volna hajítani". Ennyi. Szóval mégegyszer köszi!
9 fős 5,5 USD-s SnG ITM-ben
SB: nagyon tight, kb 18/10-et játszik; bet AI range 1010+;AJs+
BB: agro callstation 54/30 de szerintem AI call range ua. mint SB-é
Hero: a bubble óta sokat raiselő; 3 betelő; agro a 31/22-es statotokkal, minek oka az, hogy korán, már 50/100-as vakszinten kialakult a bubble.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$5.00+$0.50
Stacks:
BTN Hero (3,563)
SB Mkratz87 (3,925)
BB mariok64 (6,012)
Blinds: 75/150
Pre-Flop: (225, 3 players) Hero is BTN :jh: :jd:
Hero raises to 300, Mkratz87 goes all-in 3,925, mariok64 goes all-in 6,012, [color=#777777][i]Hero:?
Hát én nem vagyok egy nagy játékos, de én ezt dobnám. Ilyen helyzetben könnyen lehet, hogy már itt hátul vagy J párral is, ill. túl sok minden lehet náluk, ami akár le is javulhat.
Dobnám én is, jó messzire...
Fold.
Nincs értelme belemenni egy ilyen helyzetbe, a legtöbbször egy dobással már heads up is vagy. :)
Fold
Fold
A 6,6 valóban érdekes, de a boardtól függetlenül verve voltál, kint volt az AA, nem is beszélve arról hogy egy AQ, AK ellen sem lettél volna annyira acélosan jó helyzetben.
Az egylapos színhez meg gratula, ilyet mindig csak úgy látok hogy én vagyok a broki rosszabbik végén.... :)