Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG leosztás elemzések

tarisznya
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. aug. 7. 22:29

erdekesseg

Sziasztok,

szeretnem, ha elmondanatok a velemenyeteket, hogy kellett volna megjatszanom. ez a 3. leosztas volt a tour kezdete ota:
elotte vittem egy 4 all-ines preflop kassza felet AKs-al, floppolt AK-val.

PokerStars Game #31359333066: Tournament #185435100, $1.00+$0.10 USD Hold'em No Limit - Level I (10/20) - 2009/08/07 22:17:47 CET [2009/08/07 16:17:47 ET]
Table '185435100 2' 9-max Seat #5 is the button
Seat 1: MoraKer (3005 in chips)
Seat 2: BRIANSUBA (1490 in chips)
Seat 4: mokujinfürst (1500 in chips) is sitting out
Seat 5: barnus (2995 in chips)
Seat 6: weedzzz (1510 in chips)
Seat 7: padonnok (1500 in chips)
Seat 8: bigpapa002 (1500 in chips)
Seat 9: edgleo (1500 in chips)
weedzzz: posts small blind 10
padonnok: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to barnus [Qc Jd]
bigpapa002: calls 20
edgleo: calls 20
MoraKer: calls 20
BRIANSUBA: folds
mokujinfürst: folds
barnus: calls 20
weedzzz: folds
padonnok: checks
*** FLOP *** [Tc 8h 9s]
padonnok: checks
bigpapa002: checks
edgleo: checks
MoraKer: checks
barnus: bets 120
padonnok: folds
bigpapa002: calls 120
mokujinfürst has returned
edgleo: folds
MoraKer: calls 120
*** TURN *** [Tc 8h 9s] [Kc]
bigpapa002: checks
MoraKer: checks
barnus: bets 520
bigpapa002: calls 520
MoraKer: calls 520
*** RIVER *** [Tc 8h 9s Kc] [8s]
bigpapa002: bets 840 and is all-in
MoraKer: folds
barnus: calls 840
*** SHOW DOWN ***
bigpapa002: shows [9c 8c] (a full house, Eights full of Nines)
barnus: shows [Qc Jd] (a straight, Nine to King)
bigpapa002 collected 3710 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 3710 | Rake 0
Board [Tc 8h 9s Kc 8s]
Seat 1: MoraKer folded on the River
Seat 2: BRIANSUBA folded before Flop (didn't bet)
Seat 4: mokujinfürst folded before Flop (didn't bet)
Seat 5: barnus (button) showed [Qc Jd] and lost with a straight, Nine to King
Seat 6: weedzzz (small blind) folded before Flop
Seat 7: padonnok (big blind) folded on the Flop
Seat 8: bigpapa002 showed [9c 8c] and won (3710) with a full house, Eights full of Nines
Seat 9: edgleo folded on the Flop

ceewyl
Válasz tarisznya kommentjére
2009. aug. 7. 22:35

Pf fold.

Postflop már jó a dolog, cooler.

CantusPutnok
2009. aug. 7. 22:36

Szimpla river bad beat. Nem tudsz mit kezdeni vele. Csúnya a vége, de szerintem nem dobható.

TheManWithNoName
2009. aug. 7. 22:50

Ez van...
1,1 sng-n és micro téten nem lehet lerakni. 11$-on nyerő játékos ellen már le lehet tenni, $22+ fold.
Preflop sem kell dobni szvsz, ha el tudsz dobni párt, nem mész tönkre draw-val. 3 limp + vakok már bent vannak, btn-ról meg lehet adni, ezen a szinten a vakokról nem fognak izmozni.

ceewyl
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2009. aug. 7. 23:22

Ez van...
1,1 sng-n és micro téten nem lehet lerakni. 11$-on nyerő játékos ellen már le lehet tenni, $22+ fold.
Preflop sem kell dobni szvsz, ha el tudsz dobni párt, nem mész tönkre draw-val. 3 limp + vakok már bent vannak, btn-ról meg lehet adni, ezen a szinten a vakokról nem fognak izmozni.

Magasabb limiten nem fognak egy 5way kapcsolódó boardon végigcallozni két párral, de limittől függetlenül ez dobhatatlan riveren.
Lehet nála kisebb sor, 8x (8J,8xc), Kx(?), busted draw, két pár (9T, KT), JQ... a potodds meg bőven megvan ezután.

TheManWithNoName
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 8. 1:30

Nem általános, hogy két párral csak megadjanak több utcán, de magasabb limiten simán végigcallolhatnak, mert nem akarnak kiesni a verseny legelején kétpárral, és pontosan tudják, hogy az sng elején nyert zseton nem számít annyit. Valamint leginkább c/c, c/c után elölről csak fullt hívnak meg, és mivel pontosan tudják, hogy jó oddsot kapsz, nem fognak busted drawt blöfbe fordítani. Alacsonyabb sorukat előbb védik, callolgatás után nem mennek párosodott river után allin, 8x-t meg nem adnak meg riverig. Szóval értelmes játékos azokon a limiteken rosszabbat nem fog meghívni.

ceewyl
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2009. aug. 8. 2:12

Nem általános, hogy két párral csak megadjanak több utcán, de magasabb limiten simán végigcallolhatnak, mert nem akarnak kiesni a verseny legelején kétpárral, és pontosan tudják, hogy az sng elején nyert zseton nem számít annyit. Valamint leginkább c/c, c/c után elölről csak fullt hívnak meg, és mivel pontosan tudják, hogy jó oddsot kapsz, nem fognak busted drawt blöfbe fordítani. Alacsonyabb sorukat előbb védik, callolgatás után nem mennek párosodott river után allin, 8x-t meg nem adnak meg riverig. Szóval értelmes játékos azokon a limiteken rosszabbat nem fog meghívni.

Ezt mondom, magasabb limiten nem fognak végigcallozni ( buttom két párral egy 5way potban), így innentől kezdve értelmetlen a limitet feszegetni.
Nem lesz c/c, c/c, nem lesz rivershove sem, sőt, limpelni sem fognak 89-cel. :)

tarisznya
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 8. 13:40

Sziasztok,

koszonom a hozzaszolasokat, amikor belimpeltem, az azert volt, mert elottem mar 3-an belimpeltek es mint btn adtam meg. amikor lejott a sorom, akkor sokaig gondolkodtam, hogy hogyan jatszam meg, meg az is felmerult bennem, hogy all-in menjek :) de a pothivasokat valasztottam. turn utan szinten felmerult bennem, hogy all-in menjek, legkozelebb megteszem :)

HajduJan
2009. aug. 8. 14:13

na akkor már énis hozzászólok, Preflop fold, nagyon jó stacked volt, megvárni a magasabb vakokat.
flop után, mind a kettőtöknek dobhatatlan. Nézd úgy, hogy buktál egy 80-20 -at, ami benne van a pókerban.
Talán akkor lehetett volna letenni a sort ha bubble van és két nagy stack összecsap és nem akarja magát kicsinálni az ember amikor ott ül egy nagyon short stack.

ceewyl
2009. aug. 8. 14:20

Sziasztok,

koszonom a hozzaszolasokat, amikor belimpeltem, az azert volt, mert elottem mar 3-an belimpeltek es mint btn adtam meg. amikor lejott a sorom, akkor sokaig gondolkodtam, hogy hogyan jatszam meg, meg az is felmerult bennem, hogy all-in menjek :) de a pothivasokat valasztottam. turn utan szinten felmerult bennem, hogy all-in menjek, legkozelebb megteszem :)

Ne tedd, rengeteg valuet bent hagysz vele, szerintem turnön a még kisebb bet az indokolt, nuts volt nálad, nem kell még véletlen sem kiszorítani a gyengébb drawkat, had fizessenek a riverért.

flop után, mind a kettőtöknek dobhatatlan.

89 szerintem easy fold a turn bet után, gyak. csak a blöfföt veri.

Élő ügyfélszolgálat