Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SnG megélhetés QQ-val!

QQ-Gigolo-7
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. jún. 1. 23:41

Tolok egy két kanyart!
ma eddig +63.5$

Voltam élőzni, nyertem 13K-t :):)
500 turbo freeze:-500
1000+500 freeze: +13000

tdaniel84hun
2011. jún. 1. 23:58

akkor dol a le :D helyes! ha fentvagy majd akkor szokasos idoben msnen leszek. !33

tylerhungary
2011. jún. 2. 0:01

nem azért írom mert le akarlak osztani: DE hihetetlen hogy a 24-ik oldalon tart a fórumod és még mindig sztorizások,cooler partik,preentscreenek és mesélgetések röpködnek itt...

szerintem ha fejlődni szeretnél postolj kérdéses handeket normális formátumban,elemzéseket,szitukat,hm elemzését is tudnám javasolni,stb...

gl!

QQ-Gigolo-7
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. jún. 2. 0:33

Tyler: Holdem Manager, vagy hasonló nélkül elég nehéz ezeket így beposztolni
Egyelőre van egy "A" játékom ami 10$-on nyereségesnek mondható.
Viszont a resteal range-kben jó lenne ha segítenétek néha problémákat okoz elég rendesen.
Írtam az SnG okoskodásba az én véleményemet errről.
De akkor majd írok le szitukat :)

JuhaAasz
2011. jún. 2. 0:59

Holdem Manager, vagy hasonló nélkül elég nehéz...

Holdem Managernek a Mini verziója (max. 20onX$ buy-in mtt/sng) 59$. Ezzel két kódra teszel ugye szert, ami 6 BI. Nem ismerem anyagi helyzeted, de szerintem ennyi kiadást bőven megér a dolog ;)(jobb esetbe felesbe veszed egy baráttal/ismerőssel és akkor csak 3 BI :D) Mindenképpen érdemes befektetni!
Mellesleg most nézem, hogy szomszédfaluba laksz! :)
GL

QQ-Gigolo-7
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 2. 1:19

Holdem Managernek a Mini verziója (max. 20onX$ buy-in mtt/sng) 59$. Ezzel két kódra teszel ugye szert, ami 6 BI. Nem ismerem anyagi helyzeted, de szerintem ennyi kiadást bőven megér a dolog ;)(jobb esetbe felesbe veszed egy baráttal/ismerőssel és akkor csak 3 BI :D) Mindenképpen érdemes befektetni!
Mellesleg most nézem, hogy szomszédfaluba laksz! :)
GL

LOL!!
Hát félig meddig általában Pesten mozgok.

QQ-Gigolo-7
2011. jún. 2. 1:21

Mai SnG sessionöknek vége, Tdannal fogok konzultálni meg éhes is vagyok mint a dög. Kedvem sincs sok már.
Előző session is szétment a net miatt:S:S
Szóval mai Profit: 20.5$

JuhaAasz
2011. jún. 2. 1:23

LOL!!
Hát félig meddig általában Pesten mozgok.

jó tudni :D azért fektess egy HMbe :D

tylerhungary
2011. jún. 2. 13:30

Tyler: Holdem Manager, vagy hasonló nélkül elég nehéz ezeket így beposztolni
Egyelőre van egy "A" játékom ami 10$-on nyereségesnek mondható.
Viszont a resteal range-kben jó lenne ha segítenétek néha problémákat okoz elég rendesen.
Írtam az SnG okoskodásba az én véleményemet errről.
De akkor majd írok le szitukat :)

simán a hh-ból átmásolod weaktight-ba vagy handreplayerbe es mar meg is van oldva...amúgy javasolni tudom én is a hm megvételét,legjobban akkor jársz tényleg ha közösen megveszed valakivel...

Kispagat
2011. jún. 2. 13:49

Jaaaa, értem, akkor erre is fény derült :)
Neked hogy sikerült?
Hány asztalon tolod?

Vegyes a kép. Pluszban vagyok, de nehéz megmondani mennyivel, mert az fd bónusz és az rb sokat segít. Ami ténykérdés, hogy április végén depóztam 387 dolcsit, most kb 500 van, de ennek javarészt az az oka, hogy kitaláltam, hogy nyerek a 10+2es duplán, meg rushokon, amin talán 3 itm sikerült kb 30-ból, -78% roit jelez, de talán a valóság rosszabb.

Ha nyomom, akkor 4-8 asztalon szoktam, néha kevesebben.

Ui. HM kötelező, pláne, ha több asztalon akarod nyomni. Életed legjobb befektetése lesz. Olyan, mintha egy gyertyával sétálnál az alagútban, aztán kapsz egy reflektort.

Élő ügyfélszolgálat