Tettem ki új arcképet, miért nem módosítja?:(
Nekem most elegem lett ebből az egész szarságból.
2 nap alatt kb 30BI-t buktam el, most is tolom a sessiont, és a coinflipjeim eddig 0-5, élőlapos allinek 1-6, 70-30 80-20 ak: 1-1
ez miez??
Gondolkozom cashouton, nekem egy seggdfej rng ne vegye el az össze pénzemet.
174$-ból csináltam félév alatt 1400 at.
1400 ból meg 2 nap alatt 1100 at.
Arról nem kezdek el regélni, hogy persze minden shortstack tud duplázni rajtam kívül.
Na, mindegy.
Egyébként meg kösz a segítséget! Itt beszóltatok, hogy tegyek handet meg hasonló, reggel posztoltam vagy 5 öt, egész nap senki nem ért rá segíteni, hogy most jól játszottam e... Kösz a segítséget nagyon aranyosak vagytok..
azert valamicske csak visszajott kesobb, annyira nem nagy a gond. szerintem jol kented a posztolt handeket, a tobbiek meg biztos tul elfoglaltak. fel a fejjel muccsosz, glgl!
Nekem most elegem lett ebből az egész szarságból.
2 nap alatt kb 30BI-t buktam el, most is tolom a sessiont, és a coinflipjeim eddig 0-5, élőlapos allinek 1-6, 70-30 80-20 ak: 1-1
ez miez??
Gondolkozom cashouton, nekem egy seggdfej rng ne vegye el az össze pénzemet.
174$-ból csináltam félév alatt 1400 at.
1400 ból meg 2 nap alatt 1100 at.
Arról nem kezdek el regélni, hogy persze minden shortstack tud duplázni rajtam kívül.
Na, mindegy.
Egyébként meg kösz a segítséget! Itt beszóltatok, hogy tegyek handet meg hasonló, reggel posztoltam vagy 5 öt, egész nap senki nem ért rá segíteni, hogy most jól játszottam e... Kösz a segítséget nagyon aranyosak vagytok..
konvertáld a handeket, kb. fél perc regisztrálni.
SAjnos Kb egy hete downswing van, ami most is tart.
Kicsit moderáltam a játékomat, és 6 asztalo tolom csak ha játszok.
Kb 1200 as BR el tolom, és 1500 on akarok szintet lépni, de előtte gyakorolnom kell a runner runner lyuksorok /flössök ellen a játékot.
Akkor plz lépésről lépésre írjátok le hogy hogyan kell.
És akkor konvertálni fogom
Azt hiszem kezdem érteni miért hívják a FUll Tilt pokert úgy, ahogy!
Elkezdtem a szokásos 2$-os multy entrit, egy van még azzal átlag flölött vagyok.
Mellette nyitottam 4 sng-t
4 ből 4 sng-n lettem buborék!!!!!
Iszonyat szarul megy Júniusban.
weaktight | Hand | JAs - No Limit Holdem Tournament
Végre megtanultam konvertálni :D
Itt vékleményem szerint az izolálás, és a fold között van a jó megoldás, hiszen callal indukálhatok egy squeeze-t.
UTG push nagyon Laza 48/11, véleményem szerint a rangének nagy részét verem, vélemény?
weaktight | Hand | JAs - No Limit Holdem Tournament
Végre megtanultam konvertálni :D
Itt vékleményem szerint az izolálás, és a fold között van a jó megoldás, hiszen callal indukálhatok egy squeeze-t.
UTG push nagyon Laza 48/11, véleményem szerint a rangének nagy részét verem, vélemény?