weaktight | Hand | QKs - No Limit Holdem Tournament
Az ilyen moveokkal preflop mit kezdjek?
Gászler ne is mond :D
Az elmúlt 5 monster párommal mind sikerült vakot lopni, egyébként nagyon jól kezdődött :)
A 3 megoldás közül (fold, call, push) a legrosszabbat választottad.
Milyen SNG ez? 9fos, ahol az elso 3 fizet?
Milyen volt eddig az SB?
nem vagyok egy nagy zseni, de szerintem itt ha már játszanék akkor rátolnám az egészet.
itt gondolom bet-fold volt a terv ha rádpusholja nem? ha nem akkor még borzasztóbb.
nash szerint 22+ A2s+ A9o+ K3s+ KTo+ Q7s+ QTo+ J8s+ JTo T8s+ 97s+ 87s it ezeket tonod kell. 26,4%-át a rangednek abban az esetben ha sb és bb is 8,9% al csak meg 66+ ATs+ ATo+
wizard picit feszesebb 10,7%-ot tolna átlag megadók ellen, de itt több mint 22%-ban callolniuk kellene az all ined ahhoz ne érje meg betenni.
szóval vagy push vagy fold de ez a bet....ezt nem értem :)
weaktight | Hand | AJs - No Limit Holdem Tournament
Limper viszonylag ismert 24/14 et játszik, amiből következőleg nem biztos, hogy csapda a limp, a button 3BB allinje meg már pot odds miatt is legalább call.
Az izolálás mellett azért döntöttem, mert egyedül jobbak az esélyeim, és jó FE-m van :)
Gyakorlatilag kisajátítottam a SS-t.
Még 5 sng van utána kis pihenőt tartok.
Session jó lesz :)
Betfold volt a terv igen, kösz a segítséget. :)
weaktight | Hand | AJs - No Limit Holdem Tournament
Limper viszonylag ismert 24/14 et játszik, amiből következőleg nem biztos, hogy csapda a limp, a button 3BB allinje meg már pot odds miatt is legalább call.
Az izolálás mellett azért döntöttem, mert egyedül jobbak az esélyeim, és jó FE-m van :)
Gyakorlatilag kisajátítottam a SS-t.