Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SnG megélhetés QQ-val!

QQ-Gigolo-7
Válasz gászler kommentjére
2011. jún. 21. 13:25

weaktight | Hand | QKs - No Limit Holdem Tournament

Az ilyen moveokkal preflop mit kezdjek?

Gászler ne is mond :D

Bajkevero
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. jún. 21. 13:57

A 3 megoldás közül (fold, call, push) a legrosszabbat választottad.
Milyen SNG ez? 9fos, ahol az elso 3 fizet?
Milyen volt eddig az SB?

QQ-Gigolo-7
2011. jún. 21. 13:58

Az elmúlt 5 monster párommal mind sikerült vakot lopni, egyébként nagyon jól kezdődött :)

QQ-Gigolo-7
Válasz Bajkevero kommentjére
2011. jún. 21. 14:26

A 3 megoldás közül (fold, call, push) a legrosszabbat választottad.
Milyen SNG ez? 9fos, ahol az elso 3 fizet?
Milyen volt eddig az SB?

Sb meglehetősen laza volt.
Igen 9 fős első 3 fizet. Gondoltam hogy nem jó, egyszerűen nem tudtam ezt mire vélni...

Johnny Diablo
2011. jún. 21. 15:00

nem vagyok egy nagy zseni, de szerintem itt ha már játszanék akkor rátolnám az egészet.
itt gondolom bet-fold volt a terv ha rádpusholja nem? ha nem akkor még borzasztóbb.
nash szerint 22+ A2s+ A9o+ K3s+ KTo+ Q7s+ QTo+ J8s+ JTo T8s+ 97s+ 87s it ezeket tonod kell. 26,4%-át a rangednek abban az esetben ha sb és bb is 8,9% al csak meg 66+ ATs+ ATo+
wizard picit feszesebb 10,7%-ot tolna átlag megadók ellen, de itt több mint 22%-ban callolniuk kellene az all ined ahhoz, hogy ne érje meg annyira betenni. egészen kb 40%-ig. ha afelett ad meg akkor megint profitábilis az AI.
szóval vagy push vagy fold de ez a bet....ezt nem értem :)

QQ-Gigolo-7
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jún. 21. 15:02

nem vagyok egy nagy zseni, de szerintem itt ha már játszanék akkor rátolnám az egészet.
itt gondolom bet-fold volt a terv ha rádpusholja nem? ha nem akkor még borzasztóbb.
nash szerint 22+ A2s+ A9o+ K3s+ KTo+ Q7s+ QTo+ J8s+ JTo T8s+ 97s+ 87s it ezeket tonod kell. 26,4%-át a rangednek abban az esetben ha sb és bb is 8,9% al csak meg 66+ ATs+ ATo+
wizard picit feszesebb 10,7%-ot tolna átlag megadók ellen, de itt több mint 22%-ban callolniuk kellene az all ined ahhoz ne érje meg betenni.
szóval vagy push vagy fold de ez a bet....ezt nem értem :)

Betfold volt a terv igen, kösz a segítséget. :)

QQ-Gigolo-7
2011. jún. 21. 15:06

weaktight | Hand | AJs - No Limit Holdem Tournament

Limper viszonylag ismert 24/14 et játszik, amiből következőleg nem biztos, hogy csapda a limp, a button 3BB allinje meg már pot odds miatt is legalább call.
Az izolálás mellett azért döntöttem, mert egyedül jobbak az esélyeim, és jó FE-m van :)
Gyakorlatilag kisajátítottam a SS-t.

QQ-Gigolo-7
2011. jún. 21. 15:09

Még 5 sng van utána kis pihenőt tartok.
Session jó lesz :)

Johnny Diablo
2011. jún. 21. 15:10

Betfold volt a terv igen, kösz a segítséget. :)

nálam ez itt 90%-ban mindig push.
gondolom azokkal a lapokkal amikkel itt megadnád a resteel all int már te is betoltad volna preflop nem? az meg ha kicsit figyel a mögötted ülő readelhető. látni fogja, hogy váltva csinálod és az agróbbak a sima betre sokszor visszarakják majd. ha láttalak már ekkora stck-el all in menni co v btn-ből akkor bb-ből most szinte mindent rád borítanék. 22+ A5+ rengeteg SC és hasonló lapokkal.

WARETRAPS
2011. jún. 21. 15:11

weaktight | Hand | AJs - No Limit Holdem Tournament

Limper viszonylag ismert 24/14 et játszik, amiből következőleg nem biztos, hogy csapda a limp, a button 3BB allinje meg már pot odds miatt is legalább call.
Az izolálás mellett azért döntöttem, mert egyedül jobbak az esélyeim, és jó FE-m van :)
Gyakorlatilag kisajátítottam a SS-t.

itt mi volt az eredeti terv? :)

Élő ügyfélszolgálat