Miért van az, hogy amikor van 25 chipem flopsort kapok, meg megerem a felépárt, de egy 4000 potban egy coinflipet nem nyerek meg....
Csapjuk fel a könyvet a szelektív memória résznél.
Szevasztok!
Az ismert okok miatt segítségetekre lenne szükségem!
Stackert keresek SnG-re PS-en szeretném újáépíteni a BR-t.
Úgy érzem 50$-ból meg tudnám csinálni. A számom 0630/326-4497.
Blogot is fogok erről írni az eredményekkel együtt. Kérlek aki stackelne, persze bizonyos százalékos részesedés mellett keressen, írjon ide, vagy hívjonfel.
Előre is kösz!
Nagyon rossz ezt mondani, de aki eddig 10$ -on játszott 1000$ -os rollból, az ha nem tud befizetni 50$ -t saját erőből, hogy valahogy újrakezdje, az inkább ne pokerezzen. 50$ nincsen 10 000 Ft, két péntek esti bulit kihagy az ember és megvan a kezdő roll. Én nem tudnék nyugodtan játszani más pénzéből így, hogy nincsen 10 000 Ft sem pokerezni. Nem tudom milyen limiten akaord kezdeni, de a varianca miatt simán be lehet bukni egy hét alatt is ezt a pénzt. Nem lehet mindig 30 - 40BI -el EV fölött menni. 50$ -ból milyen százalékos részesedést képzeltél el? Az heti esetleg pár száz vagy egy - két ezer forint amit sösze bírsz hozni ilyen rollból? Ha eddig is tudtál hozni ezer egynehány játék alatt egy jó ROI -t 10$ -on, akkor miért nem keresel meg egy komoly stakert, aki biztosítana Neked 1000$ -t az újrakezdéshez? Abból már lenne értelme osztozkodni, ha tudsz eleget játszani. Lenne értelme FD bónuszt + rakebacket hajtani, stb. Szerintem 50$ -ból ha nem egy hétvégi hobbiplaya akarsz lenni, a mai mezőnyben nagyjából halálra vagy ítélve. Vagy NL5 Fix Limit, de onnan meg hosszú és gyötrelmes út lesz, amíg összehozol egy normális rollt.
Stakelés első session pocsékul kezdődött, ugyanis szétment a netem, és mire visszajött már 5 sng ről kiestem, és további 3 on ss voltam....
Még egy van ahol leader vok HU ban, aztán folytatás.
Na, az utsót megnyertem, így csak 3 BI lett az internet bad beat, és akkor most kezdődik a többórás bemutatkozás a PS sng asztalokon.
TÉt: 3.5$ sng
A gyengélkedő net miatt szünetel a session miután ezzel az 5-el végeztem.
Este folytköv. :)
Galambos Tarzan +1
turbó vagy normál tolsz majd? milyen néven?
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Hero call :D
PS re váltottam, egyelőre 3.5$ osokat tolok...
A nickem ugyanaz.
0. napom +15$, első napom 19$, aztán a hajnali sessiont már 2. naphosz soroltam, ami +25$ lett. A 0. nap az ilyen bemelegítő 6 asztalos session volt.
Voltak internet problémáim is ami azért ront a mérlegen, ilyen kis minta (46 sng) mellett azért jelentős. 6 v 7 sng amiatt ment el.
Kikerült első videóm is. MOst fekszem le aludni, aztán felkelés után megcsinálom a folytatást, és igyekszem naponta videókat feltölteni.
Ugyanilyen leakfinder stílus lesz, és random SnG-ket fogok válogatni olyanokból, amiket megnyertem, hiszen azokból van a legtöbb adat.
Jóéjt srácok GL!