Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SnG megélhetés QQ-val!

Galambos Tarzan
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. jún. 30. 2:02

Miért van az, hogy amikor van 25 chipem flopsort kapok, meg megerem a felépárt, de egy 4000 potban egy coinflipet nem nyerek meg....

Ez nagyon ismerős egy szitu, fix, hogy ha MTT kulcspartiban pusholok, akkor egy gyengébb pre calltól kikapok, de amikor valami limpelt fasz*ság van vagy ultra shortként minden mindegy alapon beteszem, akkor lejön minden csak vagy mindegy, mert nem lesz FE -m se így se úgy, vagy ki se fizetik.

straubbazsi
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. jún. 30. 5:22

Csapjuk fel a könyvet a szelektív memória résznél.

JuhaAasz
2011. jún. 30. 15:02

Szevasztok!
Az ismert okok miatt segítségetekre lenne szükségem!
Stackert keresek SnG-re PS-en szeretném újáépíteni a BR-t.
Úgy érzem 50$-ból meg tudnám csinálni. A számom 0630/326-4497.
Blogot is fogok erről írni az eredményekkel együtt. Kérlek aki stackelne, persze bizonyos százalékos részesedés mellett keressen, írjon ide, vagy hívjonfel.
Előre is kösz!

írj egy mailt-> juhaaasz@windowslive.com

Galambos Tarzan
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. jún. 30. 15:51

Nagyon rossz ezt mondani, de aki eddig 10$ -on játszott 1000$ -os rollból, az ha nem tud befizetni 50$ -t saját erőből, hogy valahogy újrakezdje, az inkább ne pokerezzen. 50$ nincsen 10 000 Ft, két péntek esti bulit kihagy az ember és megvan a kezdő roll. Én nem tudnék nyugodtan játszani más pénzéből így, hogy nincsen 10 000 Ft sem pokerezni. Nem tudom milyen limiten akaord kezdeni, de a varianca miatt simán be lehet bukni egy hét alatt is ezt a pénzt. Nem lehet mindig 30 - 40BI -el EV fölött menni. 50$ -ból milyen százalékos részesedést képzeltél el? Az heti esetleg pár száz vagy egy - két ezer forint amit sösze bírsz hozni ilyen rollból? Ha eddig is tudtál hozni ezer egynehány játék alatt egy jó ROI -t 10$ -on, akkor miért nem keresel meg egy komoly stakert, aki biztosítana Neked 1000$ -t az újrakezdéshez? Abból már lenne értelme osztozkodni, ha tudsz eleget játszani. Lenne értelme FD bónuszt + rakebacket hajtani, stb. Szerintem 50$ -ból ha nem egy hétvégi hobbiplaya akarsz lenni, a mai mezőnyben nagyjából halálra vagy ítélve. Vagy NL5 Fix Limit, de onnan meg hosszú és gyötrelmes út lesz, amíg összehozol egy normális rollt.

QQ-Gigolo-7
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. jún. 30. 15:57

Stakelés első session pocsékul kezdődött, ugyanis szétment a netem, és mire visszajött már 5 sng ről kiestem, és további 3 on ss voltam....
Még egy van ahol leader vok HU ban, aztán folytatás.

QQ-Gigolo-7
2011. jún. 30. 16:09

Na, az utsót megnyertem, így csak 3 BI lett az internet bad beat, és akkor most kezdődik a többórás bemutatkozás a PS sng asztalokon.
TÉt: 3.5$ sng

QQ-Gigolo-7
2011. jún. 30. 17:21

A gyengélkedő net miatt szünetel a session miután ezzel az 5-el végeztem.
Este folytköv. :)

reirreT
2011. jún. 30. 20:28

Galambos Tarzan +1

Johnny Diablo
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 30. 21:37

turbó vagy normál tolsz majd? milyen néven?

QQ-Gigolo-7
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. júl. 2. 4:07

weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Hero call :D

PS re váltottam, egyelőre 3.5$ osokat tolok...
A nickem ugyanaz.
0. napom +15$, első napom 19$, aztán a hajnali sessiont már 2. naphosz soroltam, ami +25$ lett. A 0. nap az ilyen bemelegítő 6 asztalos session volt.
Voltak internet problémáim is ami azért ront a mérlegen, ilyen kis minta (46 sng) mellett azért jelentős. 6 v 7 sng amiatt ment el.
Kikerült első videóm is. MOst fekszem le aludni, aztán felkelés után megcsinálom a folytatást, és igyekszem naponta videókat feltölteni.
Ugyanilyen leakfinder stílus lesz, és random SnG-ket fogok válogatni olyanokból, amiket megnyertem, hiszen azokból van a legtöbb adat.

Jóéjt srácok GL!

Élő ügyfélszolgálat