SnG napközben
Mostanság napközben is tudnék pókerezni, de a következő problémába ütköztem: reggeltől este 6-ig egy átlagos 20$-os FTP SnG asztalon 1-2 kivétellel 10-20% körüli ROI-val rendelező cápák.
Gondolom ez nem csak SnG-nél van így, de ez nagyon zavaró.
Valószínű hülye kérdés, de van olyan terem, ahova napközben is járnak a halak?
hasonló dolgot vettem észre. napközben én is szívesen játszanék SNG-t vagy SNG HU-t, de nem olyan egyszerű mint éjjel az amerikai barátaink megjelenésekor. kell találni valami elfoglaltságot (így a vizsgaidőszak lezárultával :)) és rápihenni az esti sessionre.
amit megfigyeltem még, hogy kiváltképp utálok játszani bizonyos nemzetek játékosai ellen. pl skandináv vagy ázsiai emberrel rühellek HU-zni, elég jó játékosok. most végig pokerstarsról beszéltem, de ez volt megfigyelhető valamennyire a Cake-s HU mezőnynél is. sok ukrán meg orosz volt arra felé. persze mindegyik verhető, de picit szenvedni kell a győezelmért :)
.
utálok játszani bizonyos nemzetek játékosai ellen. pl skandináv vagy ázsiai emberrel rühellek HU-zni, elég jó játékosok.
ongame, ipoker, pokerstars?
starson rengeteg hal van minden időben (sharkscope-al nézegetem az asztalokat néha), everest fishtanya, pacificen elenyészően kevesen tudnak játszani...
én starson és pacifcen szoktam, de kipróbálom majd az everstes turbókat is...
Igazad van a SharkScopppal!
Most egy ideig megfigyelem az állományt, és beutalok Starsra is, aztán majd kialakul a dolog...
Végül is mostmár lassan mindenhol lesz bent pénzem. :D
hasonló dolgot vettem észre. napközben én is szívesen játszanék SNG-t vagy SNG HU-t, de nem olyan egyszerű mint éjjel az amerikai barátaink megjelenésekor. kell találni valami elfoglaltságot (így a vizsgaidőszak lezárultával :)) és rápihenni az esti sessionre.
amit megfigyeltem még, hogy kiváltképp utálok játszani bizonyos nemzetek játékosai ellen. pl skandináv vagy ázsiai emberrel rühellek HU-zni, elég jó játékosok. most végig pokerstarsról beszéltem, de ez volt megfigyelhető valamennyire a Cake-s HU mezőnynél is. sok ukrán meg orosz volt arra felé. persze mindegyik verhető, de picit szenvedni kell a győezelmért :)