Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG top 3_OESD push/fold?

naggeri
2008. jan. 24. 12:02

SNG top 3_OESD push/fold?

avg stack 100 000. Előttem 70000, Button 95000, Utg előtt 135000- körül

Az előző játékban kiesett egy playa, így egyedüli BB-ként kezdődött a kör. 4000/8000
Én BB_8,5 -el.
Utg dob, Button megad.
Flop 7,9,10.
Én check, Button bet 10000
?

Button gyenge játékos, viszont eddig lapömlése volt. Tptk-val végig adott egy partit, amivel lestackeltem még a 2. vakszinten(egy speciális rebuyos sng, amiről szó van), viszont többször dobott shove-ra.

kisrapi
Válasz naggeri kommentjére
2008. jan. 24. 12:38

Utg dob, Button megad.----szerintem én itt PreFlop rátoltam volna, a callolgatást büntetni kell ilyen vakoknál....azt írtad tud dobni, akkor jó a push, különben talán jobb a fold, és megpróbálni minden lappal vakot lopni....

naggeri
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jan. 25. 9:29

Utg dob, Button megad.----szerintem én itt PreFlop rátoltam volna, a callolgatást büntetni kell ilyen vakoknál....azt írtad tud dobni, akkor jó a push, különben talán jobb a fold, és megpróbálni minden lappal vakot lopni....

Az M-em olyan 7 körüli volt, még nem akartam preflop rátolni. Főleg egy 8,5-el...Ilyen szitukban legjobb esetben is maximum egy Kx-el néha Qx-el,támadok.
Ill. ha nincs kis vak, szerintem a nagyvak tartása inkább gyanús számomra, mintha valaki emeléssel próbálkozna.
Egyébként AA-al adta a vakot, és kisebb huzavona után tartott a re-raise all-in-re flop után. Sajnos tényleg várhattam volna vele, mivel simán ki lehetett volna játszani egy jobb lappal.

Élő ügyfélszolgálat