Sobi SNG leosztásai
Érdekes leosztásokat fogok megosztani veletek.
Lesznek majd 9max, 6max és HU leosztások is.
Íme az első:
4 handed, az ember előző körökben folyamatosan tolta sb-ről az allineket. Kérdés vállalható-e az allin, ugye stove szerint 65-35%-ba esélyesek vagyunk, de ha kiesünk akkor nem vagyunk itm, ha dobjuk még simán meg is nyerhetjük az egészet.
Sngegt- szerint is -EV a call és sng-wizard szerint is.
Várom a véleményeket!
[pokerhandreplays]2697162[/pokerhandreplays]
insta call,bubble miatt aggro (ha van esze),range-énél hosszutavon mindig jobb leszel... 10bb-vel meg se fordulna a fejemben a fold
Nem játszom több fős SNG-ket, de én az első helyre mennék. Insta call nálam. A programokat, amiket felsoroltál meg nem ismerem :)
hy
Én ,sem tudnám eldobni!:))
Ha $EV számolunk akkor 69% kell a $+ev -hez.Kiváncsi lennék,hogy egy sng pro ezt elengedi vagy nem!!!Elvileg dobás lenne a helyes lépés!Egy cikkben olvastam,hogy inkább legyen egy rossz pushom mint egy rossz call-om!
Szerintem ,legközelebb ne add meg!
gl
nagyon-nagyon easy call, 10BB-d van, így még a bubble-től is eltekinthetünk sztem. Igaz, hogy be kell feszülni, de ennyire azért nem.
ha ez 9max, akkor call
TT+, AK minimum a megadó range-ünk, +$ev, ha 35%-kal teszi be
ennél lazábban megy AI - "az ember előző körökben folyamatosan tolta sb-ről az allineket", 107o-val shove-olt, bubble-ben CL ...
99+, AK, AQs -del adnám meg
icm calculatornál pedig az ellen range-t módosítsd valódira, ne a default-ot nézd
bubble-tól eltekinteni sngban=nem menő
ha ez 9max, akkor call
TT+, AK minimum a megadó range-ünk, +$ev, ha 35%-kal teszi be
ennél lazábban megy AI - "az ember előző körökben folyamatosan tolta sb-ről az allineket", 107o-val shove-olt, bubble-ben CL ...
99+, AK, AQs -del adnám meg
icm calculatornál pedig az ellen range-t módosítsd valódira, ne a default-ot nézd
bubble-tól eltekinteni sngban=nem menő
AJs, 88 is plusszos, ha ATC tolja be, de lehet, hogy sorozatos shove-ok után "befeszül" és 60-80%-ot tol be, mert számít rá, hogy lazulsz
99+, AK, AQs-del biztos nem hibázol, de valóban 88 és AJs is +$EV
Könnyű call. Nincs nagy különbség a stackek között. A legkisebb se extra short.
Ha jó játékos SB akkor felismeri, hogy a hasonló stackek miatt feszesek a megadó rangek, és any2 allin tesz. Ahogy írtad is minden körben pusholt. Szóval kellően széles range van a callhoz.
Egyébként AK-nál jóval lazábban is meg lehet adni.
Wizzardnál pedig nagyon fontos, hogy mindig saját magad beállítsd az ellenfelek rangeit. Különben semmit nem ér. Általában teljesen rosszak a default rangek.
10BB-d van, így még a bubble-től is eltekinthetünk sztem