Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Table Opener PS-hez

KisBalázs
2013. jan. 8. 15:25

Table Opener PS-hez

Sziasztok,

nemrég tértem át hyper HU sng-kre PS-en és olyan (legális) szoftvert keresek, ami a többasztalos játékban segít. 2-3 asztalon szeretném folyamatosan tolni, ezt azonban jelenleg nagyon körülményesen tudom csak megoldani. Miután vége egy sng-nek és nincs rematch a lobbyt kell figyelnem fél szemel üresedésre várva, miközben a másik két asztalon megy a játék néhány másodperces gondolkodási idővel stb stb. Elég fárasztó így, hogy folyamatosan megoszlik a figyelmem az éppen futó asztalok és a lobby között. (arról nem beszélve, hogy a ROI-nak sem tesz jót)
Szóval olyan programot keresek, ahol be tudom állítani, hogy 2 vagy 3 asztalozni szeretnék és miután véget ért egy sng, automatikusan beregel egy ÜRES asztalra, ha éppen van, ha nincs, akkor pedig 'megvárja' amíg lesz és akkor regel. Semmi mást nem kell, hogy tudjon. Létezik ilyen program?
Köszönöm előre is a segítséget!

tazpoker
Válasz KisBalázs kommentjére
2013. jan. 8. 15:47

Én is hasonló cipőben járok, várom az ötleteket. :)

G0rcsev
2013. jan. 8. 16:59
21PoKeRaRcSuNy
2013. jan. 8. 17:34

TableNinja !

KisBalázs
Válasz G0rcsev kommentjére
2013. jan. 8. 18:40

SharkyStrator: Sng Tool/Software that Scans and Registers Sng Lobbies of Your Choice...

Köszönöm, ez a 'fish-keresővel' még picit több is mint amire eredetileg szükségem volt. Kíváncsi vagyok, PS mikor teszi feketelistára...:)

Élő ügyfélszolgálat