Póker Fórum Archívum > Sit&Go > turbo SNG variancia help

dosattakk
2011. febr. 9. 16:10

turbo SNG variancia help

sziasztok az lenne a kérdésem hogy mi a hosszutáv? ugyanis elég cinkbe került a rollom 1$os 18man turbokrol indultam 100$al 400nál 3$osok 1Knál váltottam 6$ra
azonnal 2 session(4xx sng) alatt buktam 700$t, kezdhettem elölről. ujra sikerült elérni az 1Kt 3$osokon 300ról és két hete tolom a 6$osokat és csak szenvedek de nagyon. a kérdés h elkezdek-e nyerni valamikor vagy hagyjam a fenébe?
2p2n nyitottam topikot és egy reg rámirt h freebe hajlando kielemzni a játékomat elküldtem ugy 20HHt és nagyon kevés leak volt azok is inkább 0ev-k. just keep grinding. szval mi a megoldás ha a játékom jo? nyissak uj accot egy szerencsés napon?:D kezdem azthinni h ezen mulik. tyvm! gl4all!
Image

Uploaded with ImageShack.us

edit: azért nyitottam a topikot mert nem találtam megfelelő helyet ahol megkérdezhetném

Kazika
Válasz dosattakk kommentjére
2011. febr. 9. 18:14

Uhhhhhhh!
Nem vagyok kompetens a témában, de ez azért nem semmi!:S
GL

TomiL
Válasz Kazika kommentjére
2011. febr. 9. 18:29

Mar egy masik topikban volt rola szo, hogy a HM egyszeruen rosszul szamolja az EVt tobb asztalos sngnel.
Magyarul az a piros vonal az egvilagon semmit nem jelent!

efnyo77
Válasz dosattakk kommentjére
2011. febr. 9. 18:43

Szia!

Én is ezeket a turbosokat játszom mint te csak 3.40-eseket és két hete csak megyek lefele 685$-ről mentem le 336$-ra.Azért ez durva és én két hét alatt 786db sng-t játszottam le.Gondolj bele,hogy nekem meg a 3.40-eseknél jött a bukó ahogy elkezdtem két hete játszani.Most sikerült vissza mennem 359$-re.Remélem ez egy Up.Úgy néz ki,hogy ebben a játékben előfordulnak ilyen swingek.Ha gondolod akkor privátba megbeszélhetjük,hogy fejleszük egymás játékát,és átnézünk pár handet!

Üdv,
efnyo

dodi89
Válasz efnyo77 kommentjére
2011. febr. 9. 18:49

Az EV vonal csak 9 fős és 6 fős sngknél jó megközelítőleg, 18fősöknél nem.

Élő ügyfélszolgálat