off: remélem azért megígérted, hogy felhívod... :)
on:
el nem tudom képzelni, hogy-hogy lehet odafigyelni 15 asztalra. Respekt!
1. parti
Ez szerintem is pre flop PUSH és pityergés. A végén hálaima az RNG-nek.
2. parti
Én nem adtam volna meg egy overlapra.
3. parti
Az 500 jó pre flop, post flop 750, ha jön akkor félnék a flushtól és a sortól, ezért a turn-ön all in tenném. A HU-ban muszáj aggronak lenni, nem adunk szabadlapot, pláne ha mi kezdeményeztünk pre flop.
Jó pihenést mára!
off: remélem azért megígérted, hogy felhívod... :)
on:
el nem tudom képzelni, hogy-hogy lehet odafigyelni 15 asztalra. Respekt!
1. parti
Ez szerintem is pre flop PUSH és pityergés. A végén hálaima az RNG-nek.
2. parti
Én nem adtam volna meg egy overlapra.
3. parti
Az 500 jó pre flop, post flop 750, ha jön akkor félnék a flushtól és a sortól, ezért a turn-ön all in tenném. A HU-ban muszáj aggronak lenni, nem adunk szabadlapot, pláne ha mi kezdeményeztünk pre flop.
Jó pihenést mára!
köszi a véleményt!
a sok asztal átka h tableninja nélkül nem tudok rendesen betsizingolni
starshotkeys dísznek van? :)
köszi a véleményt!
a sok asztal átka h tableninja nélkül nem tudok rendesen betsizingolni ha meg sok asztal van,ami pont ki is jött a mostani partikon...bar 12-öt kényelmesnek érzem:)
1.nyilván push jobb lett volna... ezt már abban a pillanatban tudtam:)
2.ilyet nem ajánlok senkinek READ nélkül,de felmerül a kérdés h amikor 2-3x csinálja akkor mivel teszi,illetve lappal miért is tenné?
3.ja szar a betsizing,turn pushal viszont az a bajom h túl ilyesztő számára a turn,bár még ugye mindig adhatná Q-val,fd draw-al,vmi eltévedt luksorral...sztem vmi tunr 3/4pot hivás lenne a legjobb mert azért messze favoritok vagyunk...
na mehetek visszaszerezni a kulcsot:D
Tyler küldtem privit, majd kukkants rá!
...
2. felteszed a tournamentet egy magas lapra, szerintem ez bármennyire bűzlik is akkor is dobó
3. én azt akarnám, hogy eldobja a flop utáni 750-es hívás már megfelelő méretű kasszát jelentene (2700), ha pedig izmozni akar húzóra, akkor tegye fel a mardék 2600 zsetonját és az egész tournamentjét az utolsó lapra, ha dobja márpedig valószínű hogy ezt teszi 3,5:1 lesz a zsetonállás, ami azért elég kedvező a folytatáshoz
Udv!
Hajra a challengel kapcsolatban! Nagyon jo otlet egy kis motivacioszerzesre. :)
A 2. handel kapcsolatban kivancsi volnek, hogy semmikeppen nem e erdemes checkelni az A2 offot preflop. Igaz, hogy rengeteg lappal limpel, de az egesz parti soran oop leszel es nemtudom, hogy mennyire jo otlet tobb zsetont berakni a potba oop.
Nyilvanvaloan ellenfeltol, imidzsedtol es asztal dinamikajatol is fugg.
A 3. handnel pedig tenyleg illett volna egy cbet flopon :D
Gud lakk,
Harcosok Klubbja furevőr :D
10fős és 12 fős sng több a hal,mert többen ülnek az asztalon.5-6 max sng meg kevesebb, hal tudd beülni,mert csak 5-6-an férnek az asztalhoz.
Pl:10fősre beül 5-6 hal és azoktól könnyebb elnyerni a zsetont és több zsetont tudsz nyerni tőlük összeségében!Míg egy 5-6 max asztalon 3-4 hal van,így összeségében kevesebb zsetont tudsz tőlük nyerni.10fős sng több idő van a jobb lap kivárására is!
ma 6 dolláron toltam,kb 50 játékot (kb az egész alatt nem éreztem agyilag a toppon magam)van egy reg aki totál szétrak vmi Lutoz vagy hasonlo nicken tolja,nem tudtam ellene partit nyerni,mondjuk utolso Hu-ban jól levette h blöffölök riveren és le is callolt Axxxx boardon 3ik parral:)
ja és az a vicc h 50 játék alatt 1bi volt a legtöbb amit összehoztam és 3bi volt a legnagyobb minusz....végüli -1bi lett :Ð
úgy érzem h jó sok buyin benne maradt amugy:S és sajnos ma fel is húztak gyakran,pedig már eljutottam 6-oson oda hogy leszarjak bármit is:)
érdekes handek:
1,->vannak olyan asztalok ahol egyszerűen szinte semmivel se tudok nyerni,ez jó példája
(flopon ez a kicsi bet azért volt h indukáljam az ai-t,pf lehet 500ig kellett volna emelni)
[pokerhandreplays]2478458[/pokerhandreplays]
2,->keresem a blöffölhető spotokat,lehet itt egy sima rr is elég?
[pokerhandreplays]2477802[/pokerhandreplays]
3,->kb minden session alatt látok egy ilyet
[pokerhandreplays]2477691[/pokerhandreplays]
4,->na ezt nagyon jó lesz finomítani,itt tuti sokkal jobb move a visszaemelés mint a push
[pokerhandreplays]2477690[/pokerhandreplays]
5,->kinek hogy tetszik ez a push?
[pokerhandreplays]2477685[/pokerhandreplays]