LOL...
Zsipali: lehet, hogy helytelen, de én 45 fősöknél bubble-ban egyáltalán nem foglalkozok az ICM-el, mert a 7. hely kb 4,5%-a total pp-nek. STT-kről maradt benned szerintem ez a nagyon számolgatásos bubble dolog, nem?:) Persze mondom, lehet, hogy kéne itt is valamennyit foglalkozni a bubble-lel, de szerintem nincs nagy jelentősége
Zsipali: lehet, hogy helytelen, de én 45 fősöknél bubble-ban egyáltalán nem foglalkozok az ICM-el, mert a 7. hely kb 4,5%-a total pp-nek. STT-kről maradt benned szerintem ez a nagyon számolgatásos bubble dolog, nem?:) Persze mondom, lehet, hogy kéne itt is valamennyit foglalkozni a bubble-lel, de szerintem nincs nagy jelentősége
De lehet csak én vagyok ilyen nit, és az egész gondolkozásmódom rossz :D
az én kérdésemre is válaszolhatna vki =)) bár zsipali ha te ilyen nit vagy nálad lehet fold ez is :)
and217 figyelmébe kellene ajánlani a handet, a legjobban valszeg ő ért hozzá. :) mindenesetre ahogy írtam, én is pusholnám, hasonló okokból mint dodi.
lac1nho: standard push, még Zsipalinál is sztem. :D
na akkor énis kérdeznék 1et.: ilyenkor mennyire szar a push? ... raise szar ekkora steckböl, fold mégszarabb 10BB-vel ebböl a pozbol.
Poker hand played on PokerStars with a pot size of $21,950 - Pokerhand.org