lac1nho
Válasz Zsipali kommentjére
2010. jún. 13. 13:37

LOL...

:DDD

dodi89
Válasz lac1nho kommentjére
2010. jún. 13. 13:37

Zsipali: lehet, hogy helytelen, de én 45 fősöknél bubble-ban egyáltalán nem foglalkozok az ICM-el, mert a 7. hely kb 4,5%-a total pp-nek. STT-kről maradt benned szerintem ez a nagyon számolgatásos bubble dolog, nem?:) Persze mondom, lehet, hogy kéne itt is valamennyit foglalkozni a bubble-lel, de szerintem nincs nagy jelentősége

Zsipali
Válasz dodi89 kommentjére
2010. jún. 13. 13:44

Zsipali: lehet, hogy helytelen, de én 45 fősöknél bubble-ban egyáltalán nem foglalkozok az ICM-el, mert a 7. hely kb 4,5%-a total pp-nek. STT-kről maradt benned szerintem ez a nagyon számolgatásos bubble dolog, nem?:) Persze mondom, lehet, hogy kéne itt is valamennyit foglalkozni a bubble-lel, de szerintem nincs nagy jelentősége

Lehet :)
De szerintem ez egy pont olyan szitu, ahol nagyon lényeges, még akkor is, ha nincs nagy különbség a kifizetések között 7-3.helyig. Őrült asztal, sok raise, reraise, call, tehát csalóka a kifizetés az asztal dinamikájához képest (szerintem). De lehet csak én vagyok ilyen nit, és az egész gondolkozásmódom rossz :D

dodi89
Válasz Zsipali kommentjére
2010. jún. 13. 13:50

De lehet csak én vagyok ilyen nit, és az egész gondolkozásmódom rossz :D

Ebben nem hiszek. Valaki igazságot tehetne aki ért hozzá:D

lac1nho
Válasz dodi89 kommentjére
2010. jún. 13. 13:58

az én kérdésemre is válaszolhatna vki =)) bár zsipali ha te ilyen nit vagy nálad lehet fold ez is :)

matusow88
2010. jún. 13. 14:12

and217 figyelmébe kellene ajánlani a handet, a legjobban valszeg ő ért hozzá. :) mindenesetre ahogy írtam, én is pusholnám, hasonló okokból mint dodi.

lac1nho: standard push, még Zsipalinál is sztem. :D

ROI_34
2010. jún. 13. 14:16

na akkor énis kérdeznék 1et.: ilyenkor mennyire szar a push? ... raise szar ekkora steckböl, fold mégszarabb 10BB-vel ebböl a pozbol.

Poker hand played on PokerStars with a pot size of $21,950 - Pokerhand.org

Jo ez. Nagyon sima. Ha nem FT akkor ez optimalis:
22+ A2s+ A7o+ K7s+ KTo+ Q9s+ QJo J8s+ JTo T8s+ 98s 87s

FTn bejon az ICM hatas, feszulni kell.

szerk.: AQo is sima. ICM hatas nem sok van. SB nek van csak kevesebb.

Élő ügyfélszolgálat