loool most már tuti, hogy csal az erengé:D turnön flippeltem, és nem sikerült behúzni:( :D sick hand:D
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG kumradon (1,500)
UTG+1 ulisesmallen (1,500)
MP1 deFacto4 (1,369)
MP2 latalt (1,571)
MP3 jantravolta (1,460)
CO Holdenper (1,530)
BTN Huib1 (1,470)
SB Stary07 (1,470)
BB S_MaSTeR_K (1,630)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 9 players) Holdenper is CO :qd: :kd:
kumradon calls 20, ulisesmallen raises to 100, deFacto4 calls 100, 2 folds, Holdenper calls 100, 2 folds, S_MaSTeR_K calls 80, kumradon calls 80
Main Pot : (510)
Holdenper: +238.64 EV (66.40%)
kumradon: +71.36 EV (33.60%)
Flop: :kh: :7h: :td: (510, 5 players)
S_MaSTeR_K checks, kumradon checks, ulisesmallen bets 100, 1 fold, Holdenper calls 100, S_MaSTeR_K folds, kumradon calls 100
Main Pot : (810)
Holdenper: +526.94 EV (77.40%)
kumradon: +83.06 EV (22.60%)
Turn: :jd: (810, 3 players)
kumradon bets 840, ulisesmallen folds, Holdenper goes all-in 1,330, kumradon goes all-in 460
Main Pot : (3,410)
Holdenper: +405.00 EV (50.00%)
kumradon: +405.00 EV (50.00%)
Side Pot #1 : (30)
Holdenper: +0.00 EV (100.00%)
River: :6h: (3,410, 2 players, 2 all-in)
Main Pot : (3,410)
Holdenper: +0.00 EV (0.00%)
kumradon: +3410.00 EV (100.00%)
Side Pot #1 : (30)
Holdenper: +30.00 EV (100.00%)
Final Pot: 3,410
Holdenper shows a pair of Kings
:qd: :kd:
kumradon shows two pair, Jacks and Tens
:jh: :tc:
kumradon wins 3,410 (net +1,910)
Holdenper collects 30 (net -1,500)
deFacto4 lost 100
S_MaSTeR_K lost 100
ulisesmallen lost 200
Vigyázzatok turbo Fiftysek! Jövök!:D
[video=youtube;YGaYFEZhcEw]YGaYFEZhcEw[/video]
Nem váltok még teljesen, de a továbbiakban elkezdem tolni a turbo F50-et is, mert többen mondták, hogy 30$ felett behal eléggé a normal. Illetve jobban grindolható, szóval ha nem esik nagyon a roi-m, akkor az RB-vel a jövőben elég killer órabért össze lehet hozni.
Meg is volt az első rövidke session. Hááát elég más mint a normál...csomó dolog itt nem működik, és teljesen más rangekkel kell dolgozni. A mezőny is más összetételű...még ki kell ismerni őket:)
3,5-ön kezdtem, hogy szokjam a gyorsabb struktúrát (meg amúgy is elég fincsi DS-ben vagyok az utóbbi napokban, szóval nem is árt, ha a variancia negatív oldala alacsonyabb szinten kóstolgat). A próbasession végül -7bi lett, de az elején eléggé el voltam veszve, ergo meg vagyok vele elégedve (illetve 4bi-vel EV alatt is voltam, szóval whatevs).
A végére belejöttem valamennyire. Viszont még mindig fura, hogy elég gyakran 400-500-as szinten zárul az sng, és ilyenkor a többség néhány bb-vel üldögél csak.
Ki kell majd ismernem, milyenek a push/call rangek a limiten (pláne a kvázi regeknél), és akkor rendben lesz minden:)
A jövőben kb 3-2 arányú sng szám lesz a turbo javára (viszont mivel az gyorsabban lemegy, ezért kb ugyanannyi időt fogom tolni mindkettőt).
Felmerült bennem a terem+"arculat" váltás is. Bia89 mondta, hogy sokkal jobb órabér érhető el, fasza rb-vel+30max sng-k grindjával.
Őszintén szólva jelenleg még nem állok készen, hogy otthagyjam a fiftyt, de erősen gondolkodom rajta, hogy lépni kéne, mert ha 30$ felett a normál halott, akkor 60+ turbón hatalmas lehet a regwar...az meg elég suxxx.
Szóval nem tudom mennyi előrelépési lehetőség van fiftyn (mondjuk az is igaz, hogy 30$+ limiten össze lehet grindolni évi 200K VPP-t, az meg már BE-ként sem jelent rossz pénzt).
Szóval kicsit bizonytalan a közép-távoli jövő. Az tuti, hogy mostanában még maradok normal+turbo fiftynél...később, meg még meglátom...
Lehet összehozok egy siderollt, vagy átköltözök másik terembe MTSNG-t grindolni, vagy ki tudja...
GL
Fml
Na a PS rng, még mindig durcás valamiért...ez a tetű szar megkínált az első 200 turbó játék alatt is 12bi EV különbséggel (nem a jó oldalról)...szóval folytatódik ennek a csodás hónap második felének a tendenciája...a grafikon olyan esést mutat be, mintha elfelejtette volna felvenni az ejtőernyőjét...
Én meg próbálok nem tiltelni, nem szétverni semmit, megtartani a lelkesedést, motivációt, az elmém épségét...de miután már több mint egy hete alig bírok nyertes sessiont zárni, nyertes napot meg pláne nem, azok után nem egyszerű...szóval FML
ui.: most néztem a havi grafikont...száz játék alatt sikerült 34bi-t elbukni, az utóbbi 50 játékban meg 17-et...csodálkozom, hogy még nem repült ki a monitor az ablakon:D
Én már nem is szólok... 66BI különbség volt eddig és ez csak romlott. Ez van. Nem szabad tiltelni, tolni kell aztán jön az eredmény.
Amúgy én is gondolkodtam a váltáson. Nem panaszkodom, nem megy rosszul a fifty, de már 15$-on sokszor 5(!!!) reg ül az asztaloknál. BE játék meg min. supernovaként érné meg és min 30$-on grindolva. Ráadásul a BE lelkileg sztem megterhelő, mivel a siker vinné tovább az embert hogy leüljön játszani, ott meg ugye leggyakrabban elmaradna... Idén nekem nem hinném hogy meglenne a SN, és Bia89 RB vonalát nézegetve elgondolkodtam hogy ugyanannyi időbefektetéssel mennyivel több $-t lehetne keresni. Szóval nem zárkózom el idővel a váltáson.
Gyere turbora aprítani!! :D
Hát ezt a turbót nem tudom te hogy bírod idegekkel. Tegnap úgy voltam vele, hogy nem váltom le a fiftyt, hanem átállok turbóra.
Ma inkább azon vagyok, hogy normál 15$ után elkezdek valami mást, mert ez nagyon beteg játék:D
A pozitívuma, hogy rohadtul lehet grindolni. Ha az ember "főállásban" csinálja, akkor havi 4-5K sng-t simán le lehet nyomni, ami azt jelenti, hogy már 15$-os szinten is hozható évi 200K VPP, ami nem rossz pénz, és túlzottan meg sem kell szakadni érte (napi 200 játék meg van 6-7 óra alatt, szóval ha 20-22 napot tolod, akkor összejön a havi 4K+ sng). Ha tudsz hozni rajta 2%-os roi-t, akkor az havi 2,6K pléjmánit jelent RB-vel együtt (ha jól számoltam).
Viszont most próbaként 3,5-ön kezdtem, és itt is nehéz realizálni (a nagyon apró mintám alapján:) ) 4-5%-os roinál többet...szóval nem tudom mennyire életszerű a BE-nél több profit 15/30$-os limiteken.
Bia nekem azt mondta, hogy egy jó deallel 5$-os szinten kb 10-12 $/hr megkereshető. Ha összehasonlítom, akkor 15$ turbó fiftyn a 2,6K-ért kb havi 150 órát kell melózni. 5$ 30maxon kisebb teremben, jó deallel, ennyi melóval meg tudsz keresni kb 1,7K-t. Nem tudom magasabb szinteken mennyivel nő az órabér, de gondolom eléri a 2,6-ot havonta a profit...és sikerélményed is van.
Nem egyszerű döntés...de én a jövőben hajlok arra, hogy megválok a Fiftytől...bár addig még ki tudja mi lesz:)
GL
Melyik terembe mennél ?
Nem tudom...világ életemben PS-es voltam:) röviden toltam néhány iPoker teremben (WilliamHill, Chili), meg Unibeten, meg kicsit FTP-n, de már nem vágom, hogy hol milyen rb ajánlatok, meg bónuszok, racek vannak...szóval körbeérdeklődnék melyik terem grinderbarát:)
De valószínű MTSNG-t tolnék (max 45 fősig...amelyik van az adott teremben), mert PS-en is toltam 45mant, és jól ment, meg többé-kevésbé tetszett is:)
LooooL!!!!
Ezt meg kell osztanom, hátha valaki még nem hallotta:D beszarás ez a srác...hihetetlen nagy szövege van
"Raisy daisy like sammy and I'm Still Bluffing
Quadruple range merging like my name's Phil Ruffin
Show love to the railtards but I Hate a Beggar
It's like Omaha my girl's rate Eight or Better
I bang a lot of bitches that are Fat as a Panda
So I'm sort of jealous of Daniel for Bagging Amanda "
[video=youtube;masIpgMOlW4]masIpgMOlW4[/video]
Itt egy másik száma (ez volt előbb kész). De ezt biztos többen ismeritek, mert fent van a PA-s videók között is
Ebből ezek a kedvenc szövegeim
"Come on annete obrestad shake ya ass
Girl get low like we're playing razz"
"Im durr on the river goin for the killshot
Playing lodden thinks with Antonio and phil laak
Who the hell let alan Meltzer on tv?
every time I see him I think its in 3d
Vanessa selbst looks like a manly dude
But id rather bang her over annie duke"
"all my skinny girls are astounding with brain
But I date fat chicks just to balance my range"
[video=youtube;2OYCMdqIvzg]2OYCMdqIvzg[/video]
Pfuhh...a mai napom elég durva volt...
Buktam kb 13,5bi-t 7-es normal Fiftyn, előtte meg 12bi-t 3,5-ös turbón...nem esett túl jól, pláne úgy, hogy az EV meg profitot mutat:-S
Így néz ki az elmúlt kb egy hetem:
Igazából néhány dolog miatt úgy döntöttem, hogy 3,5-ös turbókat fogok játszani egy ideig.
Egyrészt megviselt ez a down, nem érzem olyan stabilnak a játékomat. Másrészt jobb alacsonyabb szinten szopni. Harmadrészt jelenleg a hideg kiráz a normál fiftyktől, szóval amíg nem fogok normális "deep" stack játék után vágyakozni, addig hanyagolom.
Másfelől a jövő elvileg a turbókban van, illetve marha jól grindolható sng-k (bár kicsit szénlapátolásnak érzem, mert többnyire előre belőtt push/fold rangek alapján kell dolgozni, szóval nem szakadok meg a gondolkodástól közben, maximum míg relatíve deep, illetve néhány érdekesebb ICM szituban).
VPP/RB szempontjából is jók, mert úgy gondolom havi 4K-t le tudok belőlük tolni (havi 18-20 nap, napi ~7 óra játék). Az pedig már 7$-os limiten is elég jó VPP-t hoz a konyhára (mondjuk ott érdemesebb akkor már 4262db-ot játszani havonta, és akkor meg van a platinumstar).
7-15-ön vegyesen tolva már össze lehet hozni egy SN-t, ami ha 2-3% roi-t össze tud kaparni az ember, akkor nem rossz playmoney;)
Eddig minimális minta alapján így néz ki a turbó (tegnapi+mai játék:D)
Az EV roi-val meg vagyok elégedve (4,1), bár örülnék, ha felmenne 6-ig azért 3,5-ön.
Szóval ennyi történt ma:D
Nem egyszerű döntés...de én a jövőben hajlok arra, hogy megválok a Fiftytől...bár addig még ki tudja mi lesz:)
GL