Pokerstars, iPoker, Ongame. Jelenleg ezekről tudok.
Igaz, itt nem is néztem. Tényleg ott virítanak. Ki is probálom majd :) Kösz, hogy szóltál!
Ipokeren hol találhatóak ezek a típusú SNG-k?
Ipokeren hol találhatóak ezek a típusú SNG-k?
Ott a többi közt, végén "Double Up".
Próbáljátok ki az iPokeren az Omaha SNG-t. 5 dollárig nagyon verhetőek. Mivel általában mindenki megnézi a floppot egy hatfős SNGn már szentségelek, ha nem esik ki 1-2 ember az első kör végére.
Kevenc alaptaktikám, ez persze gondolom 5USD fölött nagyon nem menne, hogy nagyvakról ha mindenki limpelt bármilyen négy lappal minraise vagy 1,5 minraise. Ezt persze mindenki adja, de ha kicsi szerencséd van, akkor egy vakért kialakítottál egy ellenálhatatlan mértetű potot, amin két egyorrú allin keveredik :D.
Szómintszáz Omahában nagyon jó. Ami miatt bankroll építésre nem ajánlanám, hogy nagyon kevés indul belőlük.
PKR-n is van dupla vagy semmi SNG
hm este azon gondolkodtam, hoyg ez grindelésre eléggé ideális. egy sima sng-nél a végén amikor csak 2-3an vagyunk ugyebár jobban kell figyelni, gyorsabban pörög, stb. itt viszont ugye, csak 6 playáig van játék, azaz bőven lehet multitablingolni.
szerintetek 60% feletti itm mennyire elérhető?
én 10-et játszottam (Omaha, az szerintem könyebb sokkal, mert inkább látnak fantáziát a lapjukban( 100% ITM-el az 1 USD-n (ez inkább kísérlet volt meddig jutok) majd meguntam. A 2-5 dollároson olyan 70-80 lehetett, de kicsi a minta.
De mutlitablingra azért nem ideális, mert nincs elég. Ha lenne tökéletes volna, mert praktikusan szitouttal megvagy.
a twoplustwos threadbe erdemes beleolvasni, a lenyeg hogy halal unalmasak es oraber szempontjabol sokkal jobb a sima turbo.
Most probalom oket ps en de vmi borzalom....