Igen, totál rossz a játékom az oké, pironkodok is miatta hogy itt közzé tettem, máskor el tudom engedni.
Ez olyan "el is hiszem", meg "nem is hiszem el, mutasd meg" parti volt.
Tudtam legbelül hogy AA, valahogy mégsem tudtam a foldra nyomni.
Flop után megfordult a fejemben hogy van parányi esély JJ-QQ-ra, akkor viszont meg kell adnom ezt a két kis emelést.
Igen, totál rossz a játékom az oké, pironkodok is miatta hogy itt közzé tettem, máskor el tudom engedni.
Flop után megfordult a fejemben hogy van parányi esély JJ-QQ-ra, akkor viszont meg kell adnom ezt a két kis emelést.
Nem kell pironkodni mindenki hibázik, de én azt vettem észre neked ez nagyon gyenge pontod. Mármint emlékezz vissza, alig volt rólam handed mikor is te EP emeltél 1 vagy 2- vakszinten amit én 3beteltem oop te pedíg KKval csak tartottál majd itt fórumban azt írtad "szinte biztos voltam benne hogy AA van nálad". Igen AA-m volt akkor te flopoltál is egy setet beraktuk, riveren visszamákoltam. De következő nap fórumban írtad hogy szerinted AA-m volt. De miből gondoltad???? Alig volt rólam akkor még handed.
Elindult a fifty50, úgy érzem a DoN órái meg vannak számlálva.
Egyelőre csak 10 dolláros turbót találtam.
10 USD kereken a beülő, minden nyertes kap 9,30-at, plusz 100 zsetononként 0,31USD-t.
Ez igazából ahogy gondolkoztam a dolgon, csak a regek softplay-ét fogja visszafogni(amiről én csak hallomásból tudok), egy kínai összejátszástól ez nem fog senkit megmenteni.
Elindult a fifty50, úgy érzem a DoN órái meg vannak számlálva.
Egyelőre csak 10 dolláros turbót találtam.
10 USD kereken a beülő, minden nyertes kap 9,30-at, plusz 100 zsetononként 0,31USD-t.
Ez igazából ahogy gondolkoztam a dolgon, csak a regek softplay-ét fogja visszafogni(amiről én csak hallomásból tudok), egy kínai összejátszástól ez nem fog senkit megmenteni.
[ATTACH]2600[/ATTACH]
Viszonylag új vok ebben a játékban ezért lenne pár kérdésem:
1. standard a közel 65BI-nes EV dif. ongame 10 es turbon? (ok nem nagy minta de akkor is)
2. Jól számol a HM EV-t? (nyilván kooperációnál nem de az oda-vissza igaz)
3. Előbb utóbb össze kell h érjen a két vonal igaz?
2. Jól számol a HM EV-t? (nyilván kooperációnál nem de az oda-vissza igaz)
3. Előbb utóbb össze kell h érjen a két vonal igaz?
4 hypershort két gigastack, magas vakok. Egyik giga beemel allin nála 78s. Másik giga addja AA-val. chip EV plusszos az AA-nak. $EV nem kicsit minuszos