én azt, mint a huzat, főleg normálon.
első party viszont egyáltalán nem tetszik, 25/50 en felesleges a reraise, bár a flop után már mind1 lett volna, de én is inkább dobnám a 10-es párt.
Ezért mondtam hogy turbósoknak nem lesz túl durva. Ott Ennél jobb helyzetre nem lehet várni. Normálon elég meredek. Az én rangem ellen mindenképp.
Nagyon -nagyon elegem kezd lenni ebből a starsos szarakodásból.
1 hónap szopatásra 1 nap lapömlés.
Aztán tegnap kezdődött újból.
8 lejátszott PF AI KK-m és AA-mból csak kettő élte túl a partit.
Más örül ha megkapja ezeket a lapokat, nekem meg rándul egyet a gyomrom hogy na most mi fogja leverni. Ilyenkor én arról nem is álmodhatok hogy a KQ-m elver egy AJ-t, olyan isten nincs!
Az idióták meg csak nyernek, csak nyernek, az én pénzemen könnyű idecsábítani halakat.
Így megy ez minálunk:
[pokerhandreplays]2823921[/pokerhandreplays]
Lassan ott járok, hogy én is levelet írok nekik mint Kéri Károly pókerjátékos, hogy állítsák át az RNG-t legalább egy átlagos játékosnak dukáló működésre.
Unalmas vagyok már? Akkor ezt szorozzátok meg hússzal, mert nekem meg annyira unalmas ez a tömény szívás.
Más örül ha megkapja ezeket a lapokat, nekem meg rándul egyet a gyomrom hogy na most mi fogja leverni. Ilyenkor én arról nem is álmodhatok hogy a KQ-m elver egy AJ-t, olyan isten nincs!
Az idióták meg csak nyernek, csak nyernek, az én pénzemen könnyű idecsábítani halakat.
Így megy ez minálunk:
[pokerhandreplays]2823921[/pokerhandreplays]
Lassan ott járok, hogy én is levelet írok nekik mint Kéri Károly pókerjátékos, hogy állítsák át az RNG-t legalább egy átlagos játékosnak dukáló működésre.
Unalmas vagyok már? Akkor ezt szorozzátok meg hússzal, mert nekem meg annyira unalmas ez a tömény szívás.
Üdvözletem! Én is DON játékos vagyok, persze csak kicsiben, és sokkal kevesebbet játszom. Kb Novemberben határoztam el, hogy csak DON-t fogok játszani. 5 és 10 dollárost játszom vegyesen, több-kevesebb sikerrel.
Elhatároztam, hogy Januártól megpróbálok többet játszani, el is kezdtem 2-án grindolni, de teljesen elkeserítő az eddigi eredmény. Nem is gondoltam, hogy ennyivel EV alatt leszek valamikor. A kedvem is elment az egésztől. Szóval Maxxxika nem vagy egyedül :)
http://kepfeltoltes.hu/110107/555064284graf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem elég, hogy ennyi bad beatem van, és ennyi bubble-t elvesztek, ráadásul mindig a 10 dollárosban vagyok ilyen szerencsétlen. Tegnap is pl KK-val KTo ellen estem ki hatodikként. Az 5 dollárosban elég jó eredményem van eddig, 13% ROI.
Üdvözletem! Én is DON játékos vagyok, persze csak kicsiben, és sokkal kevesebbet játszom. Kb Novemberben határoztam el, hogy csak DON-t fogok játszani. 5 és 10 dollárost játszom vegyesen, több-kevesebb sikerrel.
Elhatároztam, hogy Januártól megpróbálok többet játszani, el is kezdtem 2-án grindolni, de teljesen elkeserítő az eddigi eredmény. Nem is gondoltam, hogy ennyivel EV alatt leszek valamikor. A kedvem is elment az egésztől. Szóval Maxxxika nem vagy egyedül :)
http://kepfeltoltes.hu/110107/555064284graf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem elég, hogy ennyi bad beatem van, és ennyi bubble-t elvesztek, ráadásul mindig a 10 dollárosban vagyok ilyen szerencsétlen. Tegnap is pl KK-val KTo ellen estem ki hatodikként. Az 5 dollárosban elég jó eredményem van eddig, 13% ROI.
Van esteleg olyan playa itt, aki nem a starson aprítja a népet és mondjuk 15$ felett játszik?
Érdekelne, hogy mekkora a fee ott és hogy milyen gyorsan telnek meg az asztalok?
Mondjuk számomra értelmetlen lenne, ha a stars beszűntetné a donokat. Amióta korlátozták az egy asztalon játszó kínaik számát azóta nem kaptam vissza egy beülőt sem, ami remélhetőleg azt bizonyítja, hogy nincs összejátszás és nem azt, hogy nem fülelték le ezeket az esteket. :)
Tegnap kaptam.