Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

hoppárézimi
Válasz pastecopy kommentjére
2011. jan. 9. 20:42

2 leosztas, ilyenekbol sok van mostanaban.
Az ellenfelek nyero sokasztalos regularok (Barselonic ill. Lifengyi) akikrol lehet tudni, hogy nagyon szeles range-el, illetve utobbi ebben a szituban any2-val pushol. Szoval biztos hogy nagy %-ban elol leszek. Ugyanakkor a JJ partiban vannak nalam rosszabbul allok, illetve az ATo partiban boven tudok meg en is lopni. Mit csinalnatok?

ÉN a JJ-t dobnám. ATo-val nyerő regulárt ilyen esetben viszont biztosan callolok.

ceewyl
Válasz hoppárézimi kommentjére
2011. jan. 9. 21:06

JJ foldnak mi az oka?

GreEko
Válasz ceewyl kommentjére
2011. jan. 9. 21:13

JJ foldnak mi az oka?

7 en vagyunk, 4. helyen.

a vakok ss-ek, barselonic szempontjábol ül mögötte 3 nagy stack, biztos, hogy nem fog 7-2 vel all in menni, nekem nem ér meg egy coinflipet a JJ, (illetve a kiesés) hasonlo gondolatmenettel dobnám.

hoppárézimi
2011. jan. 9. 21:18

JJ foldnak mi az oka?

Nálam:

1. mivel korai pozícióban vagyunk van esély arra, hogy kint van valami monster és ő callolni fog
2. 150/300 a vak így még simán átmehet rajtunk(van még esély tolóckodni)
3. ha mindenki dob, akkor is marad két kisebb stack

ceewyl
Válasz GreEko kommentjére
2011. jan. 9. 21:24

7 en vagyunk, 4. helyen.

a vakok ss-ek, barselonic szempontjábol ül mögötte 3 nagy stack, biztos, hogy nem fog 7-2 vel all in menni, nekem nem ér meg egy coinflipet a JJ, (illetve a kiesés) hasonlo gondolatmenettel dobnám.

Egy nyerő reg. range ellen itt tuti nem flippelsz, sőt...
Barselonic pozija rossz, előtte ülnek az ss-ek, így biztosan támadni fogják a vakját, nem engedheti meg, hogy átmenjen rajta a vak, mert a jobbján viszont ott a CL, aki ellen nem életbiztosítás vakot lopni.

Ettől függetlenül elfogadom, lehet, hogy a fold a jobb itt.

GreEko
2011. jan. 9. 21:35

legalább most arra is rájöttem, hogy meg lehet nézni a végét, ez eddig nem tünt fel, pont akartam kérni, hogy tegye be, hogy mi lett a vége.

a BB call-ban legalább mindenki egyetért, és jo is volt a call

JJ call is jó lett, de ilyenkor én inkább a nagy stackekre helyezem a hangsúlyt. vannak sokan akik megvesznek mikor sok zsetonjuk van és minden szarral callolnak, vannak akik tolják tovább rendesen. ez azt is befolyásolja, hogy mennyire lehet lopni tőlük, de alapvetően ha 4. helyen vagyunk, akkor nem mi vagyunk elsődlegesen rákényszeritve a lopásra. hasonlo helyzetben annyiszor estem már ki, hogy lehet kicsit paranoiás (és lehet, hogy helytelen) modon, én jobb szeretem megvárni mig 6 an leszünk.

Maxxxika
Válasz GreEko kommentjére
2011. jan. 9. 21:49

JJ-t valszeg én is elengedtem volna, habár ilyen helyzetben láttam már barselonicot QK-val és 66-tal is pusholni.

ceewyl
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jan. 9. 21:55

habár ilyen helyzetben láttam már barselonicot QK-val és 66-tal is pusholni.

Azokkal a lapokkal kötelező is.

legalább most arra is rájöttem, hogy meg lehet nézni a végét, ez eddig nem tünt fel, pont akartam kérni, hogy tegye be, hogy mi lett a vége.

Hogy lehet?
Szerk.: közben megtaláltam. :o

Kroki66
Válasz inci21 kommentjére
2011. jan. 10. 1:25

Helló!

PartyPokeren is van DON???

Hááát éppenséggel van, de 5+1$-tól kezdődik. A 20% fee miatt nem igazán éri meg játszani. Most felnéztem a Party-ra és még 10+1$-os téten láttam Don-t. A többi téten nem találtam. Vagy valamit félre nyomkodtam :confused:

Maxxxika
Válasz Kroki66 kommentjére
2011. jan. 11. 2:01

[pokerhandreplays]2839752[/pokerhandreplays]

Élő ügyfélszolgálat