És van ott elég Don párhuzamosan 5-10 USDn? A Starson elég kellemesen indulgattak, de hát a paci sokkal kisebb hálózat.
Illetve valam nindzsa féle van ott? Tartok tőle nincs ugye?
Köszi a gyors választ még nem tudom hogy mi tévő legyek de a Fiftyt az hanyagolni fogom .Ha $ fizetek be átváltják Euróra valami ilyes félét láttam de minek hisz a versenyek $ vanak vagy irni kell nekik előtte.
Köszi a gyors választ még nem tudom hogy mi tévő legyek de a Fiftyt az hanyagolni fogom .Ha $ fizetek be átváltják Euróra valami ilyes félét láttam de minek hisz a versenyek $ vanak vagy irni kell nekik előtte.
atisz84 nem játszol ? Na én is neki vágok 1-kis hezitálás után de csak az 1.10 -en ismerkedni akkarok az elején a társaságal. Remélem nem szednek széjjel :D már az eején .
Kihagytam 5 napot, mert elegem volt már az egészből. Most újra elkezdtem, de sajnos semmmi nem változott. 25 játék alatt nyertem 20 dollárt. Továbbra is bénán játszom, 22%-ban lettem hatodik, meg persze szerencsém sincs elég. Leírtam 1-2 coolert, de inkább töröltem, úgysem érdekel senkit :D
Neked hogy megy a dolog? Remélem jobban mint nekem. :)
Az is zavar, hogy még van $390 bónuszom, amit december végéig kell kijátszanom. Elég esélytelen, eddig $310-t játszottam ki közel két hónap alatt.
Hello atisz84 :) . Hát hogy is kezdjem , ismerkedem a teremel + a Turbóval mivel én csak normálokon játszottam nekem ez elég fura. Ja most utólag szeretnék gratulálni az 1 helyedhez amit még Szep. végén elértél.Eddig 3 nap alatt játszottam 89 darab 1.10 $ -ost , 48 - 41 -es eredményel .Nem sok de az én vén fejemnek dosztig elég:D. Sokat hibázok az igaság az hogy a én a Starson se játszottam sok D.or N. mert mikkor neki kezdtem már meg is szűnteték:D.Nos azt a kicsit is amit tapasztaltam elfelejtettem na de ez a koral jár, ja a legfontosabb hobi halacska vagyok ezt lemerem irni mert a profik ilyen ilyen sekély vizbe ugyse halásznak:)).Miért nincs a Poker Player Rankingon az öszes erdményem ? mig a Fifty-ket nyomtam a Starson 1-2 ha hiányzott hát itt elég sok hiányzik nem anyira zavar csak ugy kiváncsiságból kérdem.Neked nem tudok mást mondani csak anyit hogy SOK Sikert az asztaloknál és csak akkor hajsd magad a bónuszra ha meg is Éri . Majd még kérdeznék 1-smást ha nem haragszol:). GL !!!
Csatlakozom atiszhoz, szintén a szerszám rossz oldalán állok(ülök). Az utolsó kb. 70 játék 20 BI mínusz. Még néhány dollár rake, lejár a bónuszom, átköltözök egy-két hónapra a kedvenc termembe.
Hello atisz84 :) . Hát hogy is kezdjem , ismerkedem a teremel + a Turbóval mivel én csak normálokon játszottam nekem ez elég fura. Ja most utólag szeretnék gratulálni az 1 helyedhez amit még Szep. végén elértél.Eddig 3 nap alatt játszottam 89 darab 1.10 $ -ost , 48 - 41 -es eredményel .Nem sok de az én vén fejemnek dosztig elég:D. Sokat hibázok az igaság az hogy a én a Starson se játszottam sok D.or N. mert mikkor neki kezdtem már meg is szűnteték:D.Nos azt a kicsit is amit tapasztaltam elfelejtettem na de ez a koral jár, ja a legfontosabb hobi halacska vagyok ezt lemerem irni mert a profik ilyen ilyen sekély vizbe ugyse halásznak:)).Miért nincs a Poker Player Rankingon az öszes erdményem ? mig a Fifty-ket nyomtam a Starson 1-2 ha hiányzott hát itt elég sok hiányzik nem anyira zavar csak ugy kiváncsiságból kérdem.Neked nem tudok mást mondani csak anyit hogy SOK Sikert az asztaloknál és csak akkor hajsd magad a bónuszra ha meg is Éri . Majd még kérdeznék 1-smást ha nem haragszol:). GL !!!
Asszem félrerakom a DoN-t... Nem tudom elhinni, hogy másfél hónap átlag 18% roi után képtelen vagyok nyerni. November 9 óta csak lefelé megyek.
Íme a mai eredmény. Hozzáteszem, hogy úgy érzem jól játszottam, nem idegeskedtem a kieséseknél, jó hangulatban áltam neki a sessionnek.
Tudom, hogy hamar feladom, de asszem inkább gyakorlok egy kis cash game-et, vagy mtt-ket.
Az EV vonal persze hülyeség, plusz 100-ban kéne lennie.
Szia atisz :) . Nos irok néhány sort az észrevételeimről az én mikros harcaimról :D . Azt hittem hogy könyebb lesz az elején de tévedtem , 2 dolog lehetséges megszokni vagy megszökni:)). Nos nem adom én olyan könyen hát nem azért jöttem ide hogy megfutamodjak.Elég sok oldalt visza olvastam innen csak a gond hogy legtöbben nagyobb téten játszottak ami itt nem sokat ér. A turbó is gondott okoz de majd kitanálok valamit . Az 1-kérdésem az lenne hogy itt a játékosok státusz szintjét nem láthattom az asztalnál ? A 2 - Kérdésem vannak a csapat versenyek és nálunk még volt játékos versenyben nagyon sokáig talán 12 -nek esett ki de még sem előztűk meg az előtűnk lévőket pedig ők már rég nem voltak versenyben ? A Starson a VPP-ért kaptad a pénzt ha kigyűjtötted kötelezőtt és a FPP-ért neveztűnk versenyekre . Na itt elvagyok tévedve hogy kivegyek 10 $ ( promocióst ) 100 pontott kell gyűjtsek ahogy irtad az 500 játék az 1.10 -ből eddig oké . Itt ha elérsz 1- szintett ingyen nevezzel be arra a bajnokságr nem kerűl levonásra semmi , itt melyik a FPP ? Nos neked nem tudok tanácsott adni mert én sokkal gyengébb szinten vagyok , de 1- valamit meg tanultam ha több asztalon nyomom több esélyem van minél több elmebetegel találkozni . És ez meg van a nagyobb téteken is az atól fűg hogy milyen emberkékel hoz ösze a sors:D Ma 1- példa a vakok 100 - 200 az Ante 20 ha jól emlékszem M1 volt emelt én rá emeltem AK-szinel mindenki Fold Ő rám tolja mutatás J-3 szivárvány és a látnoki képeségei jók voltak jött a 3 -as nem esttem ki de nagyon legyengűltem , és már innen nem tudtam visza kászálódni a Turbón nagyon nehéz . Csak azt akartam mondani elég a saját hűjeségemmel megkűzdjek és ma még jönnek ezek az öngyilkos jelölt teroristák na de Te ezt nagyon jól tudod , ma 13- 9 a javamra . Sok Sikert bárhol játsz is ne feled az elenség köztűnk van:))