Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

Thorles
Válasz legenda kommentjére
2012. febr. 2. 19:15

Mai két kiesés. Mindkettő 10 játékosos DoN paradisepokeren.

1. 8 handed 7BB én vagyok a nagyvak. egy srác 3. helyről emel 2BB-t mindenki dob. Nálam TT. Én Allin. Ő tartja AK. Neki amúgy olyan 15 BB-je volt talán. River K.

2. 8 handed 7BB ATo, CO-bol mindenki dobasara allin. A nagyvak szintén 15BB-s adja QQ-val board nem segít.

Várnom kellett volna tovább vagy egyszerűen így jött ki a lépés és nem hibás megjátszás? Mindkét esetben kb 6,7 voltam a 8ból.

SchZol
Válasz Thorles kommentjére
2012. febr. 2. 21:57

Szerintem jó volt mindkettő!

atisz
2012. márc. 16. 17:33

Játszik még valaki don-t? Blogolok egy kicsit :) Én most visszatértem, sajnos kisebb téteken. Túl nagy téteken játszottam cash game-et, mert elvakított, hogy egy hand-el tudok annyit nyerni mint egy sng-vel 40 perc alatt. Elbuktam kb 2000 dollárt, a maradékot meg nem kockáztatom, hogy visszanyerjem. Merge-en maradt kb $140, azzal kezdtem el $5-os donokat játszani. Mondhatni elég jó a forgalom, mert ott amerikaiak is játszhatnak. Fogalmam sincs hogy állok eddig, majd hónap végén megnézem. Tegnap pl biztos, hogy vagy 50 dollárral EV alatt voltam, nem akarom a pontos számokkal idegesíteni magam. Megpróbálom feltornászni $500-ra a roll-t és akkor elkezdem $10-on is.
GL mindenkinek!

Strapa
Válasz atisz kommentjére
2012. márc. 17. 17:47

Igen, én még játszok. A paciról most én is visszanéztem Merge-re, ( tegnap egy asztalnál együtt ültünk ) 29 játék 10 BI bukta.A mezőny továbbra is parádés, csak tegnap levertek mindennel. Csupán 100 dollárt depóztam ( félek, bármikor úgy járhatnak mint UB és társai ) így visszaálltam 2-3 dodóra. Ha nagyon unom, néha beülök 5-re.

atisz
Válasz Strapa kommentjére
2012. márc. 17. 21:23

Jobb szerencsét neked! Úgy látom, hogy sok a reg 5 dolláron, de többségük elég gyenge. Rákerestem néhány játékosra és többen is mínusz 10 ezer dollár profit körül vannak. Bár gondolom azt nem 5 dolláros versenyeken bukták el. Egy van, asszem "novator", aki viszont SS leaderboardon is rajta van, idén már 1000 dollárt nyert 5 dolláros donokkal. Meg is jelöltem, de talán úgy tűnik elég passzív és kiszámítható.
Azon is meglepődtem, hogy néha 100 dolláros asztalok is indulnak, Stars óta nem láttam olyat egyik teremben sem. És a chatben arról beszéltek, hogy kellene 200 dolláros is.
Nagyon remélem, hogy mielőbb feltudok lépni 10-es versenyekre, mert a deposit bónuszt is ki kéne játszanom, de azzal, hogy 4 pontot kapok egy 5 dolláros versenyért, nem sokra megyek. Most a 6. VIP szinten vagyok, valahogy a 8.-at el kéne érni, az megfelel 16.6% rakeback-nek.

Strapa
Válasz atisz kommentjére
2012. márc. 18. 0:21

No ma egy kicsi visszajött...Indulnak 100 dolláros asztalok, rengeteg amerikai ment ide ( mondjuk sok lehetőségük nem volt ) és nem csak a hobbi játékosok. Két éve csúcsidőben voltak max. 3000-en, tavaly év elején kb. 5000-en, most mikor kiléptem 12 000-en. Nekem régi a regem 35% rakeback (naponta) 8% fee, hálás. De csak max. 30-40 BI-t merek bent tartani. GL, toljad neki...

atisz
Válasz Strapa kommentjére
2012. márc. 18. 1:29

Jó neked. Én az utlosó héten regisztráltam, mikor még volt rakeback, direkt emiatt, hogy hátha egyszer jól jön majd, de sajnos ahhoz depositolnom kellett volna, amit valamiért pont akkor nem tudtam. Így lemaradtam róla, és most küzdhetek a 16-20% cashback-ért. :/

atisz
Válasz atisz kommentjére
2012. márc. 18. 20:48

A mai napra nem panaszkodhatom, ez már szinte nevetséges, hogy minden összejött. Mást sem kaptam mint AK KK TT 99 stb.
Nem játszottam sokat, eddig 16 verseny, abból asszem 14-et nyertem. A kettőből is a saját hibám miatt estem ki, túl könnyelműen hívtam preflop all in JJ-vel és AA ellen nem volt jó. A másik is valami rossz call volt.

atisz
2012. márc. 22. 15:53

Komoly gondok vannak ezzel a merge donnal...Elvileg nem akartam megnézni hónap végéig, hogy hogy állok, de tegnap az egyik regisztrációnál véletlen megláttam a rollom, ami kicsit ledöbbentett.
Határozottan úgy érzem, hogy jó a játékom, de megnézve az eddigi eredményeket, a ROI-m 0.7%!! Eddig minden teremben 10% felett volt. Ha nem lett volna az a hot run középen, még mínuszban lennék...
A grafikon szépen mutatja, hogy micsoda EV különbség van, amin nagyon nem is csodálkozom, mert nagyon szerencsétlen vagyok. Nagyon sok a gyenge játékos, így 90%-ban gyengébb lapokkal hívnak all in, de mindenki lemákol. De még az EV-vel is csak 7% lenne a ROI, amivel nem lennék túl elégedett.
Image

Ezek után nem csodálokozom, az egyik rendszeres magyar ellenfelemen, aki gyengén játszik, és -16% a ROI-ja.
Persze nem nagy a minta, de ez nem normális szerintem ezeknél a versenyeknél. Fogalmam sincs mit csináljak, mert a játékommal kapcsolatban elég magabiztos vagyok, és túl sok hibám szerintem nem lehet. De ez így csak időpazarlás.

balu999
Válasz atisz kommentjére
2012. márc. 22. 16:26

Most tényleg cirka 300 játék alatt itélkezel?

Élő ügyfélszolgálat