Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

kisrapi
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 27. 15:52

Jaja, 5 ember után is le kell játszani. Imádtam a Ladbrokes-on, amikor elköszöntek és kiültek 5-nél az emberek és a sitout is folyamatosan lemákol, amikor már elfogyna a zsetonja. Néha nehéz szabadulni...

Viszont sokszor szinte játékba avatkozás nélkül is ITM voltam.:) Egyébként szvsz kevéssé nevezhető pókernek az sng-k e fajtája. BR építésre mindenesetre tudom ajánlani.:)

Mindenesetre normálisabb bevételhez rengeteget le kell tolni belőle, én inkább maradok a CGnél az biztos:D

Chryss85
2008. okt. 27. 16:45

Még lenne egy pár kérdésem ezekkel a sng-kkel kapcsolatban:
SH-ra vonatkoznak

1) Mennyi esélye van, hogy ITM kerülök, ha semmivel nem játszok csak KK-AA ?
2) Megéri-e bevállalni a coinflipet (56-44), ha már csak 4-en vagyunk, egynek kell kiesnie és nekem van legkevesebb?
3) Hány BI bankroll az, ami biztonságos ezekre?

Köszi

krisamagus
Válasz kisrapi kommentjére
2008. okt. 27. 16:50

normálisabb bevételhez tényleg rengeteget kell játszani,és az sem igazán garantált.kb 250 db 5$ os turbo után 61%-os ITM ,nem hiszem hogy ez biztató lenne.amikor kezdödött a ps-en,az első pár nap nagyon jó volt,aztán mindenki megtanulta a témát.
ráadásul ha erősen multitablingel az ember az jelentösen rontja a hatásfokot.
legalábbis ez a tapasztalatom,meg az hogy rettentő unalmas,és nagyon sokszor
coinflip dönt hogy bentvagyok-e vagy sem.
az is biztos hogy rengeteg nagyon gyenge játékos van,de hoszútávon idegölő.

Powerotti
Válasz kisrapi kommentjére
2008. okt. 27. 19:21

A másik meg amin kiakadtam, hogy 5 embernél nincs vége a játéknak, hanem végig kell játszani...WTF???

Ongame-n 10$-os téttől 5 főnél már vége... alatta végig kell tolni :)

titcar
Válasz krisamagus kommentjére
2008. okt. 27. 19:36

normálisabb bevételhez tényleg rengeteget kell játszani,és az sem igazán garantált.kb 250 db 5$ os turbo után 61%-os ITM ,nem hiszem hogy ez biztató lenne.amikor kezdödött a ps-en,az első pár nap nagyon jó volt,aztán mindenki megtanulta a témát.
ráadásul ha erősen multitablingel az ember az jelentösen rontja a hatásfokot.
legalábbis ez a tapasztalatom,meg az hogy rettentő unalmas,és nagyon sokszor
coinflip dönt hogy bentvagyok-e vagy sem.
az is biztos hogy rengeteg nagyon gyenge játékos van,de hoszútávon idegölő.

szvsz reálisan 60-65% itm-et lehet hozni. azaz mondjuk 60%nál ha 10% a fee, akkor 10 játékonként nyerünk 1 bi-t, 5% fee-nél 10 játékonként 1.5bi. sokkal jobbat sztem sima sng-n sem lehet hozni. +rékbekk/bónusz ugyebár :)

vinczesz
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. okt. 27. 19:46

3) Hány BI bankroll az, ami biztonságos ezekre?

Én annak idején ezzel kezdtem. Amikor volt 2 dollárom, akkor indultam az első 1.2$-oson és innen haladtam fölfelé. Ekkor még nem lehetett BR menedzsmentről beszélni. 50 dollárig 1.2-est játszottam, utána kezdte 2.3$-ost. A leghosszabb nyerő szériám az 5$-oson volt, 19 ITM, a vesztő pedig 10.

krisamagus
2008. okt. 27. 23:06

ahhoz a 19-es nyerő szériához óriási máksorozat kellett nem?
a10-es vesztőhöz meg némi tilt....
nekem többször volt 8 nyerő,egyszer egy 7-es bukó...

titcar
2008. okt. 28. 4:12

hm erősödik a mezőny?
már szinte mindig leesik a népnek, hogy ha egy ss autoallinen van 6főnél, akkor mindenki belimepl és körcsekk végig.

ami viszont komoly: most pl. 2 asztalon vagyunk még 9en 100/200 - 20 vakoknál, úgy, hogy 1500 a kezdőzseton ugyebár.

vinczesz
2008. okt. 28. 8:47

ahhoz a 19-es nyerő szériához óriási máksorozat kellett nem?
a10-es vesztőhöz meg némi tilt....
nekem többször volt 8 nyerő,egyszer egy 7-es bukó...

Volt benne mák is, de inkább a türelem dominált. Talán egyszer volt, hogy 45 zsetonnal maradtam bent. Ekkor mindenki gratulált, hogy az előző körben nem toltam be és estem ki, hanem hagytam, hogy egy szerencsétlen AA belefusson két párba. Egy szombat délelőtt volt ez a sorozatom, azt tűztem ki célul, hogy az első kiesésnél elmegyek a boltba és ebédelek, de nem bírtam kivárni, mert 19 után mardosott az éhség. Aztán ebéd után, teli gyomorral szépen buktam is hármat zsinórban.

A bukószériát pedig a türelmetlenségem jellemezte. Egyszerűen nem tudtam coin flipet nyerni. Eleinte ültem és vártam a jó lapokat, aztán elolvadt a stackem és be kellett tolnom, de nem jött össze. Aztán persze megfordult a dolog és el is felejtettem szinte ezt a rossz sorozatot.

Mostanában benéztem egy ilyen sng-re, de még azt se volt türelmem kivárni, hogy megteljen az asztal. Inkább CG-ztem.:)

Zehy
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. okt. 28. 8:51

Ok, várom az infót este, és előre is köszi :)

Megnéztem, de nincsenek jó híreim, elég kevés asztal ment ahogy én láttam. Persze egy-két cg asztallal ki lehet ezt egészíteni :)

Élő ügyfélszolgálat