Maxxxika
Válasz tics kommentjére
2011. nov. 17. 17:02

Én azt gondoltam Maxxxika ha valaki tudja mi a stratégia F50 -ben az Te vagy .....ha még Te sem tudod akkor ki? .... És ha Te nem, akkor mégis eddig hogyan csináltad ....?
Mert amit csináltál eddig , nekem azt is elég lenne tudnom...
Mit érzel mi a baj a játékoddal ...?
Nem nyersz eleget....?
Menj magasabb szintre 30-60 vagy 100-200 dollárra hidd el ott sem játszanak jobban csak bátrabbak !

Ez most a leghosszabb BE/bukószériám eddig, túl vagyunk a hónap felén, és most még csak az EV-m sem emelkedik. Szóval attól félek, lehet én csinálok valamit rosszul. De reménykedem benne hogy csak a körülmények áldozata vagyok :)
Most elég rossz ötlet lenne fentebb lépnem. Inkább lefele kéne.
Image

atisz
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. nov. 17. 17:53

Rám is nehéz idők járnak. Abszolút elment a kedvem a pókertől, egyre rosszabbul játszom, a novemberi célokat is már félig feladtam. Nem segít a helyzeten, hogy tegnap szerencsét próbáltam cash game-ben, ott is sikerült all in-t bukni KK-val 77 ellen, KQ-val 82 ellen...Otthagytam 14 sng BI-t.
Nem tudom mit kéne csinálni ilyen helyzetben. Kihagyni egy hetet? Hátha visszajön a kedvem, önbizalmam és az A játékom?

don pro
Válasz atisz kommentjére
2011. nov. 17. 18:17

Szép eredmény, de kellett hozzá az a jó kis heater a második felében. Nem gondoltam, hogy vissza tudja hozni.
A 3 millió VPP jövőre csak álom, azt tuti nem fogja megcsinálni. Ahhoz 10 hónapon keresztül kéne ezt a hajtást csinálnia. Idén áprilisban is létrehozott egy témát, amiben az volt a célja, hogy 2 millió VPP-t szerez, de kb egy hónap után fel is adta.

Omg, 36k-s kihívást tervez. Ez mire jó? Szerintem a pókernek nem arról kell szólnia, hogy orrvérzésig játszunk.
Azt sem értem, miért gondolja, hogy így bekerülhet a PS pro csapatába. Ha jól tudom, még 1 versenyt sem nyert meg, nincsenek nagy scorjai, sem online, sem live. Sima grinder, aki a rossz időbeosztását őrült vállalásokkal akarja kompenzálni.
Kb. Október közepéig az egyik legnagyobb hal volt HS-en (ez nem túlzás, tudnék szemezgetni a handjei közül), utána változtatott a játékán, sokat fejlődött, de nincs magasabb szinten mint a többi reg. Ami nagyon megy neki, az MW potok megnyerése any2-val.
Nem őt akarom fikázni, csak tényleg nem találok semmi példaértékűt az egészben. Persze lehet velem van a baj.
Rs03rs03-at is felhozhatnánk, ő sokkal többet játszott. Miért jó ~16+ órákat grindelni minden nap?

Get a life!

don pro
Válasz don pro kommentjére
2011. nov. 17. 18:45

Maxika, nem hiszem, hogy baj lenne a játékoddal. Ez a graf teljesen std. fiftyben.

Tegnap volt egy érdekes játékom. Az egyik 200as asztalnál arra lettem figyelmes, hogy van egy 8000 zsetonos hal, a regek előtt meg semmi zseton. Sajnos ez is elég std. szitu.
Később visszanéztem az egészet, hogyan volt erre képes. 20 leosztás alatt LAG játékkal begyűjtött 8k zsetont, utána végig ultra TAG volt. Persze god mode bekapcsolva nála, talán 2 olyan kassza volt amit nem tudott elvinni. Akit érdekel, innen letöltheti a HH-t:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Kitartást mindenkinek, az rng előbb a halakat tömi meg pénzzel, utána talán a jobbaknak is jut valami.

u.i.: Vajon milyen BR-el dolgozik a srác, és milyen BRM-et használhat? :)

SAnyi
Válasz don pro kommentjére
2011. nov. 17. 18:54

Vajon milyen BR-el dolgozik a srác, és milyen BRM-et használhat? :)

Szerintem egyszerűen elfelejtett szűrni a BUYIN-re, lerendezte az asztalokat regisztráltak által csökkenő sorrendbe és az első 10-20-ba simán beült. Lehet, hogy észre sem vette, hogy milyen téten játszik.

Ilyen egyszerű.

SAnyi

ui.: A legjobbakkal szerintem megtörténi az ilyesmi. (Mert például velem is megtörtént egyszer, és egyszer a legjobb leszek :) )

Pókó51
Válasz SAnyi kommentjére
2011. nov. 17. 19:22

Maxxxika, sikerült laptopot venni, kíváncsi lennék mit választottál, én is tervezek venni!
A grafikonnal ne foglalkozz, a hónap második felébe majd szétnyered magad!:)

Meanmachine
Válasz Pókó51 kommentjére
2011. nov. 17. 20:35

Maxxx: csináld csak, nézd meg a droid grafját (asszem a 2+2-s linken volt) hány játékon át volt szopóágon... előző hónapban én is elkezdtem kételkedni a játékomban, ezért inkább váltottam sima sng-kre, meg a psop miatt don-ra és rájöttem hogy nem én vagyok a hülye. az EV graf meg ugyebár úgy szar ahogy van, de javítsatok ki ha tévedek.

don: jól látom hogy ma-holnap megvan a nirvána? :) gogogo

Maxxxika
Válasz Meanmachine kommentjére
2011. nov. 17. 21:47

Köszönöm a biztató szavakat. Játszanom mindenképp kell, még 8000 VPP kell az SN-ig.

Maxxxika, sikerült laptopot venni, kíváncsi lennék mit választottál, én is tervezek venni!

Még nem sikerült döntenem. Az a baj, hogy szeretnék játszani is a géppel, szóval lehet egy második asztali lesz. Vagy nem :D

don pro
Válasz Meanmachine kommentjére
2011. nov. 17. 22:02

don: jól látom hogy ma-holnap megvan a nirvána? :) gogogo

Holnap meglesz, még kb. 8 órányi játék hiányzik :)

rioka
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. nov. 17. 22:55

Köszönöm a biztató szavakat. Játszanom mindenképp kell, még 8000 VPP kell az SN-ig.

Még nem sikerült döntenem. Az a baj, hogy szeretnék játszani is a géppel, szóval lehet egy második asztali lesz. Vagy nem :D

Kitartás, ha tudnám hoy kell képet csatolni akkor betenném a havi grafomat, majd próbálkozom.

Ha játszani is szeretsz vegyél egy konzolt szerintem. 60-100kból kijössz, évekig nem kell cserélgetned benne a vid kártyát stb, és full grafikát kapsz. Ezért vettem egy Xboxot 2-2,5 éve kb. Abszolút nem bántam meg.

Élő ügyfélszolgálat