Én azt gondoltam Maxxxika ha valaki tudja mi a stratégia F50 -ben az Te vagy .....ha még Te sem tudod akkor ki? .... És ha Te nem, akkor mégis eddig hogyan csináltad ....?
Mert amit csináltál eddig , nekem azt is elég lenne tudnom...
Mit érzel mi a baj a játékoddal ...?
Nem nyersz eleget....?
Menj magasabb szintre 30-60 vagy 100-200 dollárra hidd el ott sem játszanak jobban csak bátrabbak !
Rám is nehéz idők járnak. Abszolút elment a kedvem a pókertől, egyre rosszabbul játszom, a novemberi célokat is már félig feladtam. Nem segít a helyzeten, hogy tegnap szerencsét próbáltam cash game-ben, ott is sikerült all in-t bukni KK-val 77 ellen, KQ-val 82 ellen...Otthagytam 14 sng BI-t.
Nem tudom mit kéne csinálni ilyen helyzetben. Kihagyni egy hetet? Hátha visszajön a kedvem, önbizalmam és az A játékom?
Szép eredmény, de kellett hozzá az a jó kis heater a második felében. Nem gondoltam, hogy vissza tudja hozni.
A 3 millió VPP jövőre csak álom, azt tuti nem fogja megcsinálni. Ahhoz 10 hónapon keresztül kéne ezt a hajtást csinálnia. Idén áprilisban is létrehozott egy témát, amiben az volt a célja, hogy 2 millió VPP-t szerez, de kb egy hónap után fel is adta.
Maxika, nem hiszem, hogy baj lenne a játékoddal. Ez a graf teljesen std. fiftyben.
Tegnap volt egy érdekes játékom. Az egyik 200as asztalnál arra lettem figyelmes, hogy van egy 8000 zsetonos hal, a regek előtt meg semmi zseton. Sajnos ez is elég std. szitu.
Később visszanéztem az egészet, hogyan volt erre képes. 20 leosztás alatt LAG játékkal begyűjtött 8k zsetont, utána végig ultra TAG volt. Persze god mode bekapcsolva nála, talán 2 olyan kassza volt amit nem tudott elvinni. Akit érdekel, innen letöltheti a HH-t:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Kitartást mindenkinek, az rng előbb a halakat tömi meg pénzzel, utána talán a jobbaknak is jut valami.
u.i.: Vajon milyen BR-el dolgozik a srác, és milyen BRM-et használhat? :)
Vajon milyen BR-el dolgozik a srác, és milyen BRM-et használhat? :)
Maxxxika, sikerült laptopot venni, kíváncsi lennék mit választottál, én is tervezek venni!
A grafikonnal ne foglalkozz, a hónap második felébe majd szétnyered magad!:)
Maxxx: csináld csak, nézd meg a droid grafját (asszem a 2+2-s linken volt) hány játékon át volt szopóágon... előző hónapban én is elkezdtem kételkedni a játékomban, ezért inkább váltottam sima sng-kre, meg a psop miatt don-ra és rájöttem hogy nem én vagyok a hülye. az EV graf meg ugyebár úgy szar ahogy van, de javítsatok ki ha tévedek.
don: jól látom hogy ma-holnap megvan a nirvána? :) gogogo
Köszönöm a biztató szavakat. Játszanom mindenképp kell, még 8000 VPP kell az SN-ig.
Maxxxika, sikerült laptopot venni, kíváncsi lennék mit választottál, én is tervezek venni!
don: jól látom hogy ma-holnap megvan a nirvána? :) gogogo
Köszönöm a biztató szavakat. Játszanom mindenképp kell, még 8000 VPP kell az SN-ig.
Még nem sikerült döntenem. Az a baj, hogy szeretnék játszani is a géppel, szóval lehet egy második asztali lesz. Vagy nem :D