Matt Coburn
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jún. 11. 1:05

Omg...egy egész jó reg a villain...oké, hogy elég aggró vagyok, de itt a rangem ellen nem lesz jobb ~35%-nál (mondjuk a pushom is picit light, de ez a rangem alja, meg a többség nem calloz lightan ilyen helyzetben)

Hogy lenne már light a pushod? 22 is simán push. 11 is. :-D

kiegészítés: ennél a csókánál mostantól majdnem minden push light :-D)

pszibu
2012. jún. 11. 1:33

Ja meg volt egy royalom is. Kicsit weaken játszottam meg, de pre nem akartam pusholni, mert nem ismerem ezeket a játékosokat. A lap egész jól játszik postflop. Utána mondjuk elég std.

viszont így, hogy nem ismered őket, flop után télleg szép játék. igaz, committed voltál, hiszen egy nagyvakod már bent volt, meg különben is volt 1 biztos outod (mint az riveren kiderült)

partycsabi
2012. jún. 11. 2:16

Mi a helyzet fiftysek?

Visszatértem!!! Bele is húztam a hétvégén. Ma pl lement 320 játék ebből 200db egy "seggel" kb 5 óra alatt... a végére kicsit fáradt voltam, és dobtam preflop pár TT-t és QQ-t. Azért így sem panaszkodom. 16%ROI. :D
Majd jövő héten biztos visszaveszi...
Amúgy 30%-ban mennek a 30$-os asztalok, eddig szerencsére gond nélkül.
Te újra betámadtad a 7$-t?

Holdenper
Válasz pszibu kommentjére
2012. jún. 11. 2:45

viszont így, hogy nem ismered őket, flop után télleg szép játék. igaz, committed voltál, hiszen egy nagyvakod már bent volt, meg különben is volt 1 biztos outod (mint az riveren kiderült)

Hát flopon kizárt, hogy dobom, nagyon ritkán lesz 1 outom limpelt kasszában (szinte soha nem lesz náluk AA, TT, szóval csak AT ellen állok nagyon rosszul). Néha FD lesz náluk (87s mondjuk), nagyon gyakran Ax, és a többi esetben Tx, néha talán 22-66, vagy air (mármint ilyen KQ, QJ, KJ, ilyesmi). Amik vernek, abból max a KQ, 22-66-ot dobja, és rosszabb nem fogja adni soha, szóval itt multiway nálam kb mindig call. Turnön meg nagyon jó oddsot kapok, és a 2nd short ellen tudom betenni, szóval ha esik a 12 (Ax ellen), vagy 10 (Tx ellen) outom, akkor valószínű ITM kerülök, egész jó stackkel. Az egyik legrosszabb lap volt nála (leszámítva a fullokat:D), mert így csak 8 outom volt, de szerencsére esett:D

Visszatértem!!! Bele is húztam a hétvégén. Ma pl lement 320 játék ebből 200db egy "seggel" kb 5 óra alatt... a végére kicsit fáradt voltam, és dobtam preflop pár TT-t és QQ-t. Azért így sem panaszkodom. 16%ROI. :D
Majd jövő héten biztos visszaveszi...
Amúgy 30%-ban mennek a 30$-os asztalok, eddig szerencsére gond nélkül.
Te újra betámadtad a 7$-t?

Wow! Grat:D Én ebben a hónapban összvissz háromszor annyi sng-t toltam le, mint te egy nap alatt:D nem erőltetem, amikor fáradtnak érzem magam, vagy nincs annyira kedvem:D
Szerencsére elég jól megy, szóval úgy tűnik ezt a hónapot már 7$-on tolom le (ha nem jön közbe semmi...gyorsan lekopogom:D)

Ebben van 3,5-ös is. A $-os grafikonon a winnings és az EV kb ugyanott van, mert 3,5-ön futottam mocskosul EV felett, 7$-on kicsit kompenzálta az rng:D

Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2012. jún. 11. 10:59

Mindjárt elsírom magam az ilyen grafikon láttán.

partycsabi
2012. jún. 11. 11:21

Ebben van 3,5-ös is. A $-os grafikonon a winnings és az EV kb ugyanott van, mert 3,5-ön futottam mocskosul EV felett, 7$-on kicsit kompenzálta az rng:D

Szép!!! Csak így tovább!!! GL!

Matt Coburn
Válasz partycsabi kommentjére
2012. jún. 11. 15:30

partycsabi, grat. :)

Holdenper
Válasz partycsabi kommentjére
2012. jún. 11. 18:11

Szép!!! Csak így tovább!!! GL!

tyty:)

Mindjárt elsírom magam az ilyen grafikon láttán.

Mostanában azért eléggé adja sokszor (setek, meg kifizetik az overpárjaimat, ilyesmik). Gondolom az előző havi DS-ből jön vissza valamennyi:)

Gyere te is turbózni (de ha lehet, akkor éjféltől kezd a sessiont, és délután 4 körül fejezd be:D nem kell több reg az asztalokra:D). 7$-on is elég sok fish van. Mondjuk bogdann barátunk, meg egy-két normal reg feltűnik néha, meg van pár elég jó turbós reg is, de asztalonként kb 2-3-4, szóval lazább mint a normal...viszont jóval nagyobb a variancia szerintem

rioka
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jún. 12. 17:07

Rióka nagyon eltűntél.

Igen, végeztem a fiftyzésel egy időre.

balu999
Válasz pastecopy kommentjére
2012. jún. 12. 19:41

Alakul az agyvérzés :(

Élő ügyfélszolgálat