Én meg sem néztem, és buktam 40-et:D igaz, nem fiftyben
Mit játszol pontosan? Megérte a váltás?
Don pro, te idén is mész SNE-re?
Mert az oldalon lévő helyzetjelentésből látom, hogy aggromaci valószínű nem megy rá, de te egész korrektül állsz vele (mondjuk majdnem egy hónap hátrány, de azt 2 nagyon grindolós hónap alatt vissza tudod hozni simán:) )
Don pro, te idén is mész SNE-re?
Mert az oldalon lévő helyzetjelentésből látom, hogy aggromaci valószínű nem megy rá, de te egész korrektül állsz vele (mondjuk majdnem egy hónap hátrány, de azt 2 nagyon grindolós hónap alatt vissza tudod hozni simán:) )
200 db $3,5turbo után felléptem $7-re meglátjuk hogy megy, ha bukok majd vissza lépek. Eddig nincs gond(20%+), viszont 6 asztalon már baromi nehéz a notolás, folyamatosan felugrálnak az ablakok.Legjobban az bosszant hogy ritkán jutok gépközelbe, és így rohadt keveset játszottam.
Havi félidő így néz ki:
Azt veszem észre, hogy csökken a EP-MPbet/fold és nő CO-BUresteal az asztalokon.
Kíváncsi lennék egy 50/100+ bubbleban MP(20bb) [VPIP20/PFR16/R1 25] 2x-t BU(20BB)-ból milyen laptartománnyal 3betelnétek? Milyen laptartománnyal callolnátok, ha rólatok kialakult(kialakulóban lévő) kép 15/12/6
1. eset ha van egy NIT SS SB és egy NIT DS BB
2. eset ha van egy NIT DS SB és egy LAG SS BB
Ha valaki nem értené, vagy kevés az infó egy "általánosabb" válaszhoz, vagy éppen triviális a kérdésre adott válasz, akkor pontosítok.
Vagy beteszek egy konkrét handet, de inkább a gondolkodásmód volna érdekes, mint a matematikailag helyes válasz.
Ha valaki nem értené, vagy kevés az infó egy "általánosabb" válaszhoz, vagy éppen triviális a kérdésre adott válasz, akkor pontosítok.
Vagy beteszek egy konkrét handet, de inkább a gondolkodásmód volna érdekes, mint a matematikailag helyes válasz.
Hány főnél? Mi coveroljuk? Hány SS van? Hol ülünk?
Hány főnél? Mi coveroljuk? Hány SS van? Hol ülünk?
Ismertek fifty50 coach-ot?
Ismertek fifty50 coach-ot?