Holdenper
Válasz $NoName$ kommentjére
2012. nov. 7. 1:41
FTP-n nincs Fifty? Szerintetek lehet, hogy lesz, ha még nincs? (nem tudok belépni, azért az első kérdés:) )
Mert akkor lehet, hogy gyengébb lenne a mezőny, mint PS-en
pszibu
Válasz pastecopy kommentjére
2012. nov. 7. 2:54
annak idején kategorikusan kijelentették, hogy márpedig náluk nem lesz DON. viszont lett (helyette) badugi :o
Holdenper
Válasz pszibu kommentjére
2012. nov. 9. 3:57
lol, ma hajnalban gondoltam pötyögök egy kis fiftyt, mert már hiányzott, aztán ilyenkor nem futnak 30maxok:D
Az érzés nem volt kölcsönös, a PS egyből a nagyakba vágott 14bi EV különbséget...mondjuk nem sírhatok, a session közepén volt az 27bi is, csak aztán a végén már adta nekem is.
Ja, 3,5-ös turbót nyomtam. A mezőny tt még mindig iszonyat gyenge, de a régi arcok eltűntek (bár 3,5 turbóból nem nyomtam annyit). Ha mostanában lesz még kedvem tolni, akkor hajnalban majd visszanézek néha, mert ki kéne játszani egy 50$-os stellar rewardsot még idén. Szóval ha valakivel találkoznék 3,5 normálon, vagy 3,5-7$ turbón, az ne lepődjön meg:D
Amúgy elszoktam rendesen a fiftytől, az elején elég random klikkelgettem, de a végére azért belejöttem a pusholgatásba:)
$NoName$
Válasz Holdenper kommentjére
2012. nov. 9. 8:39
Szóval ha valakivel találkoznék 3,5 normálon, vagy 3,5-7$ turbón, az ne lepődjön meg:D
Jó lesz találkozni ismerős arccal :) (Mondjuk velem csak turbón találkozhatsz.)
$NoName$
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. nov. 9. 20:58
11600 chip:), ezt már nehéz lesz überelnem
tics
2012. nov. 12. 13:12
Olyan egyént keresek., aki:
- jelenleg is aktívan tolja a f50-et
- tudja verni a $15-30-as mezőnyt
Jelenleg akit innen ismerek és megfelel a követelményeidnek
- hoppárézimi (Ő nagyon jó és a topon is nyerő)
- horvyjoe(donpro) ( dettó)
- partycsabi(Ő 15$-30$ nyomja , szintén nyerő jó játékos)
a többiek akik még jók voltak sajnos átpártoltak máshova , vagy elromlott a játékuk :(, esetleg abba hagyták mert mást dobot a gép.
De szerintem aktív nyerő magyar regulár nem biztos hogy segítene (nem akar senki konkurenciát) márpedig magas téten kevesen játszanak és kicsi a fish mezőny.
$NoName$
Válasz tics kommentjére
2012. nov. 12. 15:14
Jelenleg akit innen ismerek és megfelel a követelményeidnek
- hoppárézimi (Ő nagyon jó és a topon is nyerő)
- horvyjoe(donpro) ( dettó)
- partycsabi(Ő 15$-30$ nyomja , szintén nyerő jó játékos)
De szerintem aktív nyerő magyar regulár nem biztos hogy segítene (nem akar senki konkurenciát) márpedig magas téten kevesen játszanak és kicsi a fish mezőny.
Őket ismerem onnan, hogy mikor bemutatkoztam ebben a topikban, volt jópár építő jellegű hozzászólásuk, amit innen is hálásan köszönök.
Igazából nem értem ezt a konkurencia dolgot :confused: Ha valaki jó szeretne lenni valamiben, az úgy is végig megy a létrán (legalább is megpróbál így vagy úgy).
Amúgy bizonyos feltételekkel, a BM kényszerből való visszalépéstől már nem kell tartanom. Most már csak tolni kell!
Maxxxika
2012. nov. 12. 15:25
Igazából nem értem ezt a konkurencia dolgot :confused: Ha valaki jó szeretne lenni valamiben, az úgy is végig megy a létrán (legalább is megpróbál így vagy úgy).
És nekik annál jobb, minél később.
Ha most megtanítana valamelyikük normálisan játszani magastéten, akkor rengetegszer kerülnétek egy asztalra.
Ilyen szűk mezőnyben én biztos nem vállalnám senki oktatását.
$NoName$
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. nov. 12. 16:35
És nekik annál jobb, minél később.
Ha most megtanítana valamelyikük normálisan játszani magastéten, akkor rengetegszer kerülnétek egy asztalra.
Ilyen szűk mezőnyben én biztos nem vállalnám senki oktatását.
Értem, és köszönöm! Van benne ráció!
Inkább az a kérdés, kinek előlegeztem volna meg a bizalmát, esetleg a kieső bevételét backeltként tudtam volna kompenzálni. Így rövid távon, nincs számottevő vesztesége, sőt talán passzív jövedelemként még jobban is járhatott volna. És még számottevő előnye van, amit nem érintettünk.
Hosszútávon meg a kitartásom remélem gyümölcsözni fog. Ha meg nem sikerül, az nem azért van, mert valaki nem coacholt, hanem mert alkalmatlan vagyok alapból ehhez az egészhez. (ez is egy eshetőség, és ennek is van komoly valószínűsége, mivel jó ideje pókerezem már és még mindig gyíkfing limiteken vadászgatok)
A leírtaktól függetlenül teljesen értem, hogy miről beszélsz.
Talán majd, ha mégis felnövök a feladathoz
(valami univerzumi hiba okán: mint pl két fekete-lyuk összeütközik és úgy meggörbítik a téridő intervallumot hogy mindenki más elfelejt pókerezni csak én ... Upsz! Őőőőő! Itt valami szoftveres ütközés van. Na szóval meg tanulok játszani), és összefutunk az asztaloknál olyanokkal, akiket itt megismertem, akkor biztosan lojálisabb leszek a ismerőseimhez mint az idegenekhez.
tics
2012. nov. 12. 23:28
$NoNames$ remélem nem sértődtél meg ?
Ha egyszer te is csúcson leszel akkor majd tedd meg, hogy Te segítesz akkor valakin és meg változtatod a szokásokat , Ne várd meg a fekete lyukak konfrontációját :-)