Neked nagyon komoly gondok lehetnek az agyadban ugyanis én nem támadtalak. Ha nem egyezik a véleményünk akkor azt már támadásnak veszed? WPGG... inkább hagyom az egészet a büdös picsába, többet nagyon nem fogom megosztani a véleményemet egy handdel kapcsolatban
Neked nagyon komoly gondok lehetnek az agyadban ugyanis én nem támadtalak. Ha nem egyezik a véleményünk akkor azt már támadásnak veszed? WPGG... inkább hagyom az egészet a büdös picsába, többet nagyon nem fogom megosztani a véleményemet egy handdel kapcsolatban
azt írtad hogy fogalmad sincs miért kell mindenbe belkötni (ha valami más a véleméynem azt csak leírhatom nehogymár te meg maxxxika uraljátok a fórumot, de ezek szerint mégis elég vicces....), plusz előtte írtad hogy nem akarsz ezen veszekedni (ki akart veszekedni ? senki, de te mégis úgy gondolod szóval támadva érzed magad)... de tudod mit? igen megint csak neked van igazad!
nehogymár te meg maxxxika uraljátok a fórumot, de ezek szerint mégis elég vicces....)
Feladvány:
Hogyan dobathatunk A4-et preflop, egy 70/40-es kősziklával?
[pokerhandreplays]3385170[/pokerhandreplays]
Megfejtés:
Sehogy :)
Feladvány:
És Q3o-t egy 42/30-al?
[pokerhandreplays]3385172[/pokerhandreplays]
Megfejtés:
Ez is lehetetlen!
Horvy! Hány asztal a max, amin tudsz játszani nagyobb hibák nélkül?
Horvy! Hány asztal a max, amin tudsz játszani nagyobb hibák nélkül?
25-30 még kényelmes, 35 felett már kapkodós. Kb. 40 a max. amin eddig játszottam, ott már fél óránál tovább nehéz hiba nélkül játszani, és elég kimerítő is.
fifty50ben 25-30 asztalnál nem tudsz szerintem rendesen odafigyelni, DONban ez igaz volt, de azért itt már nem annyira egyszerű döntéseket kell hozni.
fifty50ben 25-30 asztalnál nem tudsz szerintem rendesen odafigyelni, DONban ez igaz volt, de azért itt már nem annyira egyszerű döntéseket kell hozni.