rudinese33.1/3
Válasz don pro kommentjére
2011. jún. 29. 7:46

bár ez talán inkább don

Meg lehet-e csinálni? Van-e már ilyen?

Adott:
1., a chat ablakból, mint például a tournament indicator ki lehet szedni a pillanatnyi zsetonállást, pozíciót, játékosok számát, vakok állását, bb számot, m számot.
2., a hm hudból ki lehet szedni az ellenfelek poziciónkénti raise 1st-jét, steljét.
3., a fenti kettő alapján szerintem aki ért hozzá könnyedén csinálhat egy progit, ami ezekből az adatokból +ev-sen meghatározza hogy bb-ból calloljunk egy co, d, sb stealt vagy sem. És ezt real-timeban.
4., a tounament indicator, és a hm mindenhol engedéjezett, csak a programot kell úgy csinálni, hogy ne a póker szoftverből, hanem a két segédprogiból vegye ki az adatot...

Ismer, tud vki ilyen progiról?
real-time icm don.

atisz
2011. jún. 29. 10:28

Játszottam egy leosztást Isildur ellen:

Ja, ez nem fifty téma, de cool :)

Hahaha! Easy money! Jó lett volna egy kisebb value bet a riveren, hátha megad egy ezrest :)

rioka
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jún. 30. 2:22

Meg lehet-e csinálni? Van-e már ilyen?

3., a fenti kettő alapján szerintem aki ért hozzá könnyedén csinálhat egy progit, ami ezekből az adatokból +ev-sen meghatározza hogy bb-ból calloljunk egy co, d, sb stealt vagy sem. És ezt real-timeban.

Ismer, tud vki ilyen progiról?
real-time icm don.

én nem tudok ilyenről. Viszont! az a véleményem, hogy ilyenről ha tudod hogy van vagy nincs, akkor sem vagy beljebb, mert nem fogod tudni ki használja. Ha tudsz játszani, akkor majd elemzed mások játékát amikor veszteséges leszel, aztán majd változtatsz rajta. Ez az én véleményem.

Maxxxika
Válasz rioka kommentjére
2011. jún. 30. 10:24

Ez tetszett.
Tökös a srác :D
[pokerhandreplays]3455497[/pokerhandreplays]

balu999
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jún. 30. 11:55

Ez már tényleg csodaszép!!!!!
látnok

atisz
Válasz balu999 kommentjére
2011. jún. 30. 12:00

PhasE89 12 ezer játékot játszott júniusban, $35k + rakeback profittal. Nem rossz.
Brag: 12 000 SnG's in June - Poker Beats Brags and Variance

Maxxxika
Válasz atisz kommentjére
2011. jún. 30. 12:13

Jézusom
45 asztal
Hogy a fészkes fenébe lehet másodpercenként átlátni egy asztalt és döntést hozni. Na meg nem túlságosan befeszülni.

don pro
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jún. 30. 13:54

Hatalmas mákológép a gyerek, nem kell átlátnia semmit, mindegy mit csinál, ő nyer.

balu999
2011. jún. 30. 13:58

mi meg pont a fordítottja, ezért nem haladunk 1-ről a 2-re :(

don pro
Válasz balu999 kommentjére
2011. jún. 30. 15:25

A 45 a max. asztalszám, általában jó ha fut összesen 25 asztal magas téten.

Élő ügyfélszolgálat