Lappang a topik fiftysek :(
Lappang a topik fiftysek :(
Szopunk, de nem panaszkodunk.
Ne csináld Szili!!!!!!
TopShark +osnak mutat az utolsó 7en is!!!!
Flop után annyira szurkoltam, hogy párosodjon a board... És szurkolásom nem volt hiábavaló ;)
[pokerhandreplays]3730075[/pokerhandreplays]
Royaltól kikapni öröm!!! :D
Egyébként a 2BB emelés std neked?
Nem jársz erre végül?
Flop után annyira szurkoltam, hogy párosodjon a board... És szurkolásom nem volt hiábavaló ;)
[pokerhandreplays]3730075[/pokerhandreplays]
Nem értem ennek a Bilaboy86-nak a játékát.
BB30-on is már 22/16-ot játszik, én ezt még BB200-nál sem tudom elérni, és mégis működik neki.
Emiatt a játék miatt nagyon korai szakaszban felszedi magát, és sokszor már BB100-nál terrorizálja az asztalt a nagy stackjével.
Pedig most is látva az utg 5BB emelését BB30-nál, inkább egy hatalmas halnak nézné az ember.
Nem értem ennek a Bilaboy86-nak a játékát.
BB30-on is már 22/16-ot játszik, én ezt még BB200-nál sem tudom elérni, és mégis működik neki.
Emiatt a játék miatt nagyon korai szakaszban felszedi magát, és sokszor már BB100-nál terrorizálja az asztalt a nagy stackjével.
Pedig most is látva az utg 5BB emelését BB30-nál, inkább egy hatalmas halnak nézné az ember.
ezt mondtam én is anno, HJ-től minden 'szép' lappal menni kell aztán vagy rebuyt kiáltasz vagy mehet a terror. UTG 5bb-vel én a helyében AK/AQ-t védenék, de tényleg kicsit soknak érzem :)
tök jó lenne ha működne és nem azt látnám én is mint Don. már nem is az basz fel hogy nem nyerem a flipeket meg a 70-30-akat (ebben a hónapban már a 90eket is nehezen), de a sok idióta barom nevetséges lapokkal bírja lenyomni a 'KALL'-t és persze csapja nekik...
hyperen sikerült megkarcolni a 100bb-vel EV alatt határt. de ahogy látom mindenkinek nagyon adja. lehet a stars az év hátralevő részében kiveszi helyettünk amit év végéig akartunk biztonságban tudni :)