Sziasztok!
Esetleg létezik olyan konvert oldal, ami HU-ban képes megmutatni hogy mondjuk adott dbszamú game utan lévő ChipEV-d mennyi $-t jelent?
Spinben van az tuti HU-t sehol nem találok?!
köszi
összes nyert chip/starting stack*(buyin-2*fee)
vlmit én csinálok rosszul?
a fenti példád behelyettesítve az egyszerűség kedvéért: 10$bi 5% rake 1 game 100Evchip
100/500x(10-2x0.5) = 0,022$ ez ugye nyílván nem lesz igaz
köszi?
100/500*9=0,2*9=1,8
RANEZESRE IS: a ev-ben nyert chiped otode a starting stacknek (vagy annak, amennyit az ellenfeltol elnyersz, h megnyerd a game-et), kb az egy game-en nyerheto profit otodet hoztad $ev-ben is
kis altalanos isk matek: a szorzas es osztas egyenrangu muvelet, sorrendben kell haladni balrol jobbra
1. Köszi
2. Ha már altalanosiskolas mateknal tartunk ezt beneztem igen
3. Az általad megadott képlet viszont nem helyes.
Ha én 10euron 100chEVt hozok (t=100)
Tehát az esetek 60%van leszek ITM
ITM=((chEv+starting chip/all chip) 600/1000
Tehát 100 gamen 60x nyerek 19et
60x19=1140
Tehát 1 gamen 1.4 a profit nem 1.8:)
Koszi azért annyit elertel hogy saját magam nézzek utana ne hallgassak random mokusokra:)
Megszuntettek a turbo sngket PS-en? Most lennek kivancsi megint egy loveplus interujra, mi a terve :)
Valaki kepben van meg HS hyper HUval amugy, mi megy ott, mennyi jatekot tudnak kb lejatszani egy honapban?
VbV/jackstack/rams/spiri kozul jatszik valaki spint amugy rendszeresen?
stat
Sziasztok
Egy stat megtalalasaban szeretnem a segitsegeteket kerni: ellenfelem donkol en h visszahivok ra akkor mennyit dob. Ezt a statot keresem, ha valaki tud segiteni megköszönöm. Hm3rol van szo
Van valakinek mrj-től több videó letöltve azokon kívül amiket az oldalon lehet találni. Ha esetleg igen el tudná küldeni?
Sziasztok!
Vannak még aktív HUSNG playerek itt?