Palesz76, milyen téten nyomod, ugyanezt? Mi a nicked? Te is nyugodtan postolj 18 fős kérdéseket, ne én szemeteljem csak a topicot :P Ugyanis megint hoztam 5 kérdést:
11. - submitted 03-29-2011 - 14:04 pm - Poker Hand Replays
Jó a dobás, vagy túl nitty? Villain 16/10, 7.5 % 3bettel. Preflop megint az van, hogy ne emeljünk ilyen koraiból, hanem inkább push? Vagy dobni kéne egyből? Csak nem : )
12. - submitted 03-29-2011 - 14:08 pm - Poker Hand Replays
Erről mit gondoltok? 10-11 főnél vagyunk, 34/25-ös emberke tolta.
13. - submitted 03-29-2011 - 14:12 pm - Poker Hand Replays
Nem akartam ennyivel gamblerkedni, szerintetek? Ellenről nicns statunk még.
14. - submitted 03-29-2011 - 14:17 pm - Poker Hand Replays
Na, ez lehet nagyon butyuta kérdés, de ez ugye még ilyen kevéssel is fold?
15. - submitted 03-29-2011 - 14:21 pm - Poker Hand Replays
Itt nagyon fishy CS voltam, de olyan kicsiket emelt a pothoz mérten, hogy egy overes flopon nem tudtam elengedni. Hogy játszanátok?
cool.session utan atnezem ezeket is:)
Tir-X
wizardot nem hasznalsz utolagos elemzésre?
én mostanaban ismerkedem vele,bizt sokat segit!
ugy szoktam neked is elemezni a handjeidet.
elöször azt irom le amit gondolok!
aztan átnézem,mi is valójaban a jó és +tanulok én is,ha hülyeséget irtam.
a KJ,onnan "tudtam",hogy nem gáz a megadas részéről!
érdekes..
11: emelés jó, dobás jó
12: nekem tetszik a call. de kb ez a call ranged alja :)
13: jó a dobás, flipelünk úgyis AJ+ 88+ amivel visszapörköl sztm
14: nálam ez call ennyiből
15: pre jó call flopon még az is lehet hogy sima fold. kedvfüggő. van amikor én is végigmegyek, de a vége soxor lesz ez... tanuld meg eldobni :)
11. Én nem bírnám eldobni 7.5ös 3bet ellen, ha normális minta alapján ennyi (és ha nincs nagyon nit imageünk az asztalnál).
12. Snap, és nálam még csak nem is a legalja.
13. Jó a fold, gyönyörű stackünk van, ne flippeljük el.
14. Easy call. Akkor dobás ha pl:
SB: 18k-t pushol
Hero: 6k
Btn: 3k
15. Ezt riveren már elengedném. Egy rakás kisebb pp is túlhúzott, amiket addig esetleg így játszott.
QQ76pez nickname alatt probalkozom ps 1,75 és 3,4 en de mar parszor felnezem 6,5 re is de ott mar van okossag is nem csak az alapok
ez a kj leosztas sok embert megosztott dehat ezért van a forum és ezért ilyen a Poker
11: döntö asztal átlag stack 10/10 .
Emeles teljesen jo , call, AI--> szerintem én tuti betoltam volna( rossz döntes)
12:5fo pénz elött AJ call teljesen jo
13:döntö asztal 10/10 --> push
14:3fö A6 --> ellentöl függö , ha gyakran tolja sb böl rád megadhato is lehet
ilyenkor figyelembe veszem hogy ha nyerem a potot valoszinuleg nyerem a versenyt is tehat ha tul durva az asztal lehet hogy betolom (10,8$ mar zsebben)
15:verseny eleje10/10
preflop emeles 120-ig hogy kizarjuk a kisparokat Es a kapcsolodo lapokat
valoszinuleg AI tesz --> én megadnám néha
ha slawplayel cbet - fold
nekem ezek a gondolataim támadtak
A forumba szerintem nem fogok handeket postolni mivel nincs semmilyen segedszoftverem és a szamitogepen is csak a pokert tudom kezelni:)
mint irtam , én csak szorakozasbol uszkalok az oceanban .
Mi a te nickneved?
Ami viszont fontos : nagyon jonak igerkezik ez a forum!! Lehet majd tovabbfejleszteni és csinalhatsz egy jo kis videot
pár kerdesem azert lenne : ezeken a teteken a barell és a blöff menyire rentabilis( termeszetesen 0)?
A végjátékban nálatok hogy van a helyezesi %, nekem sok a 3-4 hely viszont 2. Alig akad a hu mar behuzom ha odafigyelek és nem vagyok ultrashort( persze az rng is nem ellenem van)
megfigyeltem hogy sokszor pusholok A 8 szerü lapokkal és elverzek , viszont a megado randge eleg jól eltalaltam 85% ban szerintem elöröl indulok
szoval a kerdesem a ti push és megado randgetek mit takar 5-6 fönél 6-8 bb magassagban?
Tir-X a nickem starson is. Erre a kérdésre, hogy mi a call range, így sztem nem lehet válaszolni, mert stackméretektől és ellenféltől is nagyon függ. De az tuti, hogy én nem nagyon szeretek megadni, jobb szeretek pusholni a fold equity miatt. De láthatjátok, emiatt ki is hagytam pár callt, ami ezek szerint hiba volt, de hát ezért van a topic :)
KillBill: Nem használtam még wizardot, de való igaz, hogy el kéne kezdenem. Igyekszem is csak az olyan kérdéseket berakni ide, amik nem feltétlenül csak tiszta ICM döntések, mert azt nyilván megnézhetném progival, de jobban szeretek jobbak tapasztalatára adni :)
Btw én is felnéztem a $6.5-ösre, de csúnya vége lett, ezért tértem vissza ide. Ebben csak az a szar, hogy a bankrollom jó sok szinttel feljebbre is elég lenne, de érzem, hogy kell még gyakorlás, és több tudás. Btw. oktatóvideó tippetek van? tigerbalm videóit daráltam le sitngogridersön. Valami egyéb hely?
2011.03.30. - hand 1 - submitted 03-30-2011 - 06:10 am - Poker Hand Replays
utólag sztm nem kérdés mi volt nála... ki hogy játszaná meg?
Pre nagyobbat 3betelnék, 120-ig kb. Flopon is nagyobbat cbetelnék, 150-160 (akár még nagyobb is lehet) sztem. Én flopon bepakolnám egyébként, hátha van a range-dzsében néhány húzó, gyengébb király, tököm tudja mi, amivel megbolondul.
2011.03.30. - hand 1 - submitted 03-30-2011 - 06:10 am - Poker Hand Replays
utólag sztm nem kérdés mi volt nála... ki hogy játszaná meg?