Én a call-t is és a push-t is jónak tartom fish ellen, jó reg ellen viszont fold ,ez egyértelmü. Mind a két megoldásban látom a tendenciákat,, szar érzés lenne ha pusolnám és instacallozna a fish (AA) val, mert ott az ICM !!! Viszont, hosszútávon ez push , és sokkal nagyobb százalákban fognak dobni a fishek mint AI menni!
Lényeges kérdés,hogy képes-e monsterrel itt csak megadni pre.
Túlságosan őrült,kiszámíthatatlan játékosnak tűnik,aki eltévedhet néhány lappal,és termeli nekünk a hatalmas -EV-t.A call jobb alternatívának tűnik,azonban érdemes lenne kiszámolni mindkettő várható értékét.
Egy ilyen BB-nek azonban elég nehéz rangeket felállítani,ezért is lesz jobb opció a call.
Attól, hogy preflop aggro, még nem biztos, hogy postflop is az. Másrészt nem hiszem, hogy nagyon ki fog blöffölni bennünket, mikor már sd kell mennie a shorty ellen.
szerintem itt nincs más út csak az all in útja
Aptok írását ajánlanám figyelmetekbe:)sztm is sima push iylen ellenfél ellen
Persze sztem se fog mindig blöffel próbálkozni,néha dobatunk vele(A,Qmagason, mert többin ugye nem betelünk) de egy ilyen emberenél mindig ott lesz a veszély, hogy a 60k-spotért nem 3-way akar játszani, hanem HU-t(pl A8s-el K109 fdt kap, vagy QJo/QJs-re 1093 szivárványt ...stb), és snappusholhat floppon, és még azse fogja zavarni, hogy megadjuk, vagy hogy eldobjuk, mert neki meglesz az equityje.
Amúgy én nem azt mondom, hogy itt a push a jó, hanem hogy egy 50/29 es aggromonkey ellen 100/100szor pusholnám.
Aptok írását ajánlanám figyelmetekbe:)sztm is sima push iylen ellenfél ellen
Most komolyan ki ellen akartok all in lenni ha nem 1 50/29et toló embi ellen??FTn?Nem akarjuk a 60-40et lejátszani úgy hogy ha megvan simán behúzzuk?pár oldallal odébb arról megy a "vita" 4-2offal jó e all in lenni bubble poziban?Itt meg sima Ftn Aq-val vacilálunk?Tudom más a szitú de ez 1xerübb ,kisebb pénz.Toljuk már bátrabban 1 kicsit. Melyikőtök limpelne be 77el vagy akármivel 4handed? Szerintem senki, vagy eldodod amid van vagy betolod ,hogy izolálj.Itt meg találtunk 1 limper madarat aki felkinálja zsetonját ,ezekkel a statokkal biztos nem trükközik.Le akarjuk tolni Btn -el 2esben ezért izolálásból rátoljuk.Ha a hal elhatározta ,hogy jönni fog jön akármit csinálsz,lehet nálad 55,KK Ak,akármi.A range a 32offtól az AAig minden lehet.Btn 5bbböl szintén betolja 78stöl akármivel.Ne menjünk már le a halak szintjére,hogy ilyen lappal floppokat nézegetünk.A 60 dolláros sng-n ott lehet variálni .De amig itt 50-100 lepörög 1 nap és 12-15% itm-el toljuk,akkor akarjuk már megnyerni simán.4 handed turbón gyorsan változhat a helyzet 2-3 rablás tőlünk és már hip hip3-4 helyen vagyunk és kapálózhatunk ennél szarabb lapokkal .100x letoljuk ezt a szitut biztos,hogy +ev a push.
Most komolyan ki ellen akartok all in lenni ha nem 1 50/29et toló embi ellen??FTn?Nem akarjuk a 60-40et lejátszani úgy hogy ha megvan simán behúzzuk?pár oldallal odébb arról megy a "vita" 4-2offal jó e all in lenni bubble poziban?Itt meg sima Ftn Aq-val vacilálunk?Tudom más a szitú de ez 1xerübb ,kisebb pénz.Toljuk már bátrabban 1 kicsit. Melyikőtök limpelne be 77el vagy akármivel 4handed? Szerintem senki, vagy eldodod amid van vagy betolod ,hogy izolálj.Itt meg találtunk 1 limper madarat aki felkinálja zsetonját ,ezekkel a statokkal biztos nem trükközik.Le akarjuk tolni Btn -el 2esben ezért izolálásból rátoljuk.Ha a hal elhatározta ,hogy jönni fog jön akármit csinálsz,lehet nálad 55,KK Ak,akármi.A range a 32offtól az AAig minden lehet.Btn 5bbböl szintén betolja 78stöl akármivel.Ne menjünk már le a halak szintjére,hogy ilyen lappal floppokat nézegetünk.A 60 dolláros sng-n ott lehet variálni .De amig itt 50-100 lepörög 1 nap és 12-15% itm-el toljuk,akkor akarjuk már megnyerni simán.4 handed turbón gyorsan változhat a helyzet 2-3 rablás tőlünk és már hip hip3-4 helyen vagyunk és kapálózhatunk ennél szarabb lapokkal .100x letoljuk ezt a szitut biztos,hogy +ev a push.
Nem azt mondtam,hogy szarjuk le hanem ,azt hogy az 50/29-et játszó ellen merjünk már játszani.De gondolkozom ,1 ilyen tág range ellen jó a push szerintem.De valószinüleg hibásan gondolkodom.Te ilyen szituban az ő helyében mivel limpelnél be?Én semmivel.