Kifilterezném, ha lenne nick ...
Hát én csak 2,5$ 180-on látom játszani.
Nem néztem meg a forum szabályokat és inkább offoltam a nevét. Virgathnak hívják, filter nélkül én nem látom azt a 6k pluszt.
Ha az idei adatait nézzük, 2,5en 20.1% roit hoz, ami elég szép. És termel is a kolléga, majdnem 6K darabnál jár. Ami még érdekes, az az, hogy ekkora mennyiség alatt átlagban 33-szor kellene nyernie, azonban ő csak 23-szor nyert. És az, hogy ennyi érték maradt bent, de még is ilyen magas a roi-ja arra enged következtetnem, hogy vélhetően eléggé ki van kupálva icm-ből.
Ha az idei adatait nézzük, 2,5en 20.1% roit hoz, ami elég szép. És termel is a kolléga, majdnem 6K darabnál jár. Ami még érdekes, az az, hogy ekkora mennyiség alatt átlagban 33-szor kellene nyernie, azonban ő csak 23-szor nyert. És az, hogy ennyi érték maradt bent, de még is ilyen magas a roi-ja arra enged következtetnem, hogy vélhetően eléggé ki van kupálva icm-ből.
6K-t alapul véve, hogyan jött ki a 33? Ennyiszer akkor kellene nyernie ha a mezőnyt teljesen egyforma képességű játékosok alkotják. Ha az átlagtól képzettebb, akkor ettől gyakrabban kellene nyernie. Nem 180 versenyenként egyet, hanem mondjuk 120-anként. Írta is itt nemrég valaki,h ő ennyit nyer nagy mintán, nem keresem vissza.
SZTORNÓ.
Hülyeséget írtam, winning days-et néztem, az 23 idén. A finishing positions így néz ki:
Ez pedig semmi extrát nem mutat, sőt, épp ellenkezőleg: az látszik rajta, hogy nincsen képben az icm-el.
SZTORNÓ.
Hülyeséget írtam, winning days-et néztem, az 23 idén. A finishing positions így néz ki:
Ez pedig semmi extrát nem mutat, sőt, épp ellenkezőleg: az látszik rajta, hogy nincsen képben az icm-el.
Köszönöm a felvilágosítást :)
push/fold szakaszban eszerint játszani mennyire lehet +EV?
https://docs.google.com/file/d/0B79VmReXwhagc1FMQVNzWVYxajA/edit?pli=1