Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

cake
Válasz malacka001 kommentjére
2009. jan. 16. 19:55

Mennyi buyin kell ezekhez az sngk-hez?

valószínűleg kevesebb, mint a hagyományoshoz

ceewyl
Válasz kormi88 kommentjére
2009. jan. 16. 19:57

100 BI akkor sem kell. Nekem a legnagyobb downswingem -25bi, amiből 5 a net miatt volt, így mondjuk -20 (150 SnG alatt).
És én 100-oson játszok, ahol elvileg a legerősebb a mezőny és legnagyobb, alacsonyabb limiten nagyobb ROI is elérhető.

mijamoto
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 16. 20:12

Én 1700 db körül játszottam(5-10$) már,és kb 10 buyin volt a legnagyobb bukószéria.Elvileg elégnek kell lennie az 50 BI-nek!
Én 100-at tartok,de én csak ezeket játszom havi 8-900 is lemegy!

hgt1
Válasz malacka001 kommentjére
2009. jan. 16. 20:26

Ki mennyit jatszott le ezekből és kinek mi a véleménye. Az elején olvastam a topikot, de azóta bekövetkezett változás érdekelne vagy a tapasztalatok.
Nemsokára bővül a család és kellene valami más elfoglaltság az mtt helyett.

zSHARE - don1.JPG

14,2%roi, az elejen 12, kesobb 16 asztalon.
csak ajanlani tudom...

szigma
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 16. 21:14

Melyik terembe érdemes ezeket játszani az ellenfelek tudása szempontjából 5-10$ limiten? Azt tudom hogy PS turbo nagyon jó fee-t ad, de gondolom azért PS-en jobb a színvonal

Polacheck
Válasz mijamoto kommentjére
2009. jan. 17. 0:13

Én 1700 db körül játszottam(5-10$) már,és kb 10 buyin volt a legnagyobb bukószéria.Elvileg elégnek kell lennie az 50 BI-nek!
Én 100-at tartok,de én csak ezeket játszom havi 8-900 is lemegy!

sharkscope-ban meg tudod nézni, hogy pontosan mekkora volt a legnagyobb winning/losing peak.

vdkhu
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 17. 4:34

hand kérdések

Segítségeteket szeretném kérni hand elemzésben: 10fős DON asztalok Ipokeren

150/300vak
7 fő maradt BB SB csapat

SB Hero (1150) 89s
BB (1250)

6 fold SB all in, BB hosszas gondolkodás után call T8o.

Mennyire volt jó ötlet 89s-el pusholni? Nem jatszott tul sokat elotte csak eros kezekkel.

---
vak 20/40 8 fő maradt

CO (1400)
BTN Hero Qd9d (1440)
SB (1040)
BB (1520)

4 fold, CO call 40, Hero raise 160, SB fold, BB call, CO fold
Pot:380

flop AhTc5h
BB bet 190
Hero raise 520
BB calls
Pot: 1420

Turn 7c
BB check
Hero bet 760 (all in)
BB folds

Az én szemszögemből
1. preflop el akartam vinni a kasszát ezért a 4BBs emelés.
2. BB nyitja a pot felét, szerintem nem akart cbetet látni. (pár handel később Q2o val limpelt buttonrol floppal megtalalta a kettes parjat de riverig nem licitált ott nyitott amit a CL a river párjával megadott).
itt 3 verzio volt szamomra
- fold: nincs semmim és nagy valószínűséggel ha lesz is valamim ha van nála A, akkor verve vagyok. Lehet ha ez lett volna aznap az első SNGm el is dobom sőt szerintem az esetek nagyon nagy százalékában dobok itt. Ez hiba?
- call: ezt nagyon nem akartam csak zsetont tettem volna középre és a turn betre dobnom kell
- raise: Mivel erőt mutattam flop előtt egy pot nyitás szerintem mutatja hogy álljon odébb, bár ilyen alacsony vakok mellett jó stack mérettel nem biztos hogy a legjobb döntés pont ezekre a lapokra feltenni a versenyem.

3. turnt el csekkolta nekem ez arra utalt: hogy vagy nincs semmi nala csak cbetet nem akart latni; vagy van valami nála ami tuti erősebb mint az én semmim de nem bízik benne és és nem akarja kockáztatni a pénzét; vagy legrosszabb eset: bejött két tizessel és le fog csúnyán húzni. Itt bízva abban hogy tud dobni - maradt még majdnem 900 zsetonja 20/40es vaknál ami azért játszható kategória - betoltam amire végül eldobott.

A kérdésem az lenne van-e hiba valahol a gondolatmenetben? És mennyire volt jó ötlet a turn push?

V.Peti
Válasz vdkhu kommentjére
2009. jan. 17. 8:14

1. a DoN-ban a legfontosabb a stackek, ezt az adatot pont kihagytad. ne csak a kettőtökét másold be. ha nincsenek extrém SS-ek, akkor: sb-ről szinte any twoval push, ezzel is. hülye volt az ellenfél, ennyi.

2. pf fold.

hgt1
Válasz szigma kommentjére
2009. jan. 17. 10:18

Melyik terembe érdemes ezeket játszani az ellenfelek tudása szempontjából 5-10$ limiten? Azt tudom hogy PS turbo nagyon jó fee-t ad, de gondolom azért PS-en jobb a színvonal

az ellenfelek jatektudasa minden teremben hasonlo lehet alacsony limiten. ha jol mennek a ps turbok akkor erdemes azt jatszani, viszont ha nem akkor sztem elonyosebb egy jo dealt kotni egy masik teremben a ps normal helyett.

ceewyl
Válasz vdkhu kommentjére
2009. jan. 17. 12:56

1. Ahogy V.Peti is mondta, tudni kellene a pontos stackméreteket.
Ha nincs ss, akkor bármivel jó az ai, 89s meg pláne jó.

2. Az ilyen akciókat felejtsd el, -EV.
Preflop fold.

Élő ügyfélszolgálat