nekem az ongamel az a bajom hogy az rb 62,5%ra jon ki es a ps turbokhoz viszonyitva ahol 4% a fee ez +2,5% hozamot jelent csak. azt is olvastam hogy az ongamen nem tul barati a struktura... persze ha valakinek nem mennek a turbok akkor sokkal inkabb megeri elmenni egy masik terembe a psrol, mert a normalokon mar 8% a fee
Gyakorlatilag 100/200-ig ugyanaz a vak,a PS-n van ante is(már elöbb),csak nem 10 percesek,hanem 8!Ez lenne a nem túl baráti?
Hiába a 4% fee,ha nem látsz belöle semmit,és nem hiszem,h a plusz % ROI,annyit hozna,mint az RB!
Pl:mig havi 1300 db 10$-os sngból(ennyit tervezek) csak az RB-ből 800$ van,plusz kb 10% ROI,ez turbo esetén még több játék(ezáltal több RB),de kevesebb ROI!Viszont a PS-n,h a fenti hozamot hozza,kb 15,5% ROI-t kell hozni!Még nem láttam 13% ROI felletti játékost,igaz,h ez az Ongame-re vonatkozik!
Ha a PS-en az átlag nyerő játékosok hozzák a 15,5% ROI-t megyek oda!
Hangsúlyozom,h ez csak a normálra vonatkozik,nem a turbokra!
Bár a tervem az,h évvégére fel kéne menni 50$-ra,és akkor már a PS-en nyomni,a jóval több játék miatt!!!
UI.:remélem jól számoltam!:)
1. Turbókról volt szó.
Ott rossz az ongame vakstruktúrája (no ante, 3 perces emelkedés, PS-en 5 perces van).
2. PS-n van rakeback, csak épp reward bonusznak hívják.
3. PS-n a nem turbónak dupla akkora a feeje, így ha ilyet játszol, akkor valóban nem éri meg a PS, de a többség turbozik, ezért írtuk, hogy rossz az ongame.
ezzel ma nem tudtam mit csinálni. mi a jó játék, miért? fold/call/raise 300/push?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 50/100 Blinds 10 Ante (10 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG+2 (t1280)
MP1 (t745)
MP2 (t2410)
MP3 (t1290)
CO (t1900)
Hero (Button) (t1420)
SB (t740)
BB (t1835)
UTG (t1725)
UTG+1 (t1655)
Hero's M: 5.68
Preflop: Hero is Button with 4, 4
4 folds, MP2 calls t100, 2 folds, Hero ?
Megadni értelmetlen, M5-nél nem setmineolunk.
Raise 300 nem tetszik, (mondjuk asztaltól függ, hogy szoktak-e visszajátszani) de nagyon passzív asztalon lehet jó, ahol nyugodtan dobhatod reraise-re.
Fold M5nél szerintem szóba sem jöhet.
Kizárásos alapon: AI.
Megadni értelmetlen, M5-nél nem setmineolunk.
Raise 300 nem tetszik, (mondjuk asztaltól függ, hogy szoktak-e visszajátszani) de nagyon passzív asztalon lehet jó, ahol nyugodtan dobhatod reraise-re.
Fold M5nél szerintem szóba sem jöhet.
Kizárásos alapon: AI.
ezzel ma nem tudtam mit csinálni. mi a jó játék, miért? fold/call/raise 300/push?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 50/100 Blinds 10 Ante (10 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG+2 (t1280)
MP1 (t745)
MP2 (t2410)
MP3 (t1290)
CO (t1900)
Hero (Button) (t1420)
SB (t740)
BB (t1835)
UTG (t1725)
UTG+1 (t1655)
Hero's M: 5.68
Preflop: Hero is Button with 4, 4
4 folds, MP2 calls t100, 2 folds, Hero ?
Nálam is fold.
Ok, értem amiket írtatok, de nagyon még nem kaptam választ.
Ps-n turbo 10$-os DoN Sng-t nyomok.
Hol jó még ez?
Szeretnék olyan helyre menni, ahol jó bónusz is van+RB.
Meg persze olyan helyre ahol van értelme, vagyis indul azért ilyen SNG.
Kérdésem: Melyik oldalakat ajánljátok?PKR, ongame(melyik?) Cake?
Vagy esetleg más?
Köszi!
Ok, értem amiket írtatok, de nagyon még nem kaptam választ.
Ps-n turbo 10$-os DoN Sng-t nyomok.
Hol jó még ez?
Szeretnék olyan helyre menni, ahol jó bónusz is van+RB.
Meg persze olyan helyre ahol van értelme, vagyis indul azért ilyen SNG.
Kérdésem: Melyik oldalakat ajánljátok?PKR, ongame(melyik?) Cake?
Vagy esetleg más?
Köszi!