Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

mijamoto
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 19. 0:46

nekem az ongamel az a bajom hogy az rb 62,5%ra jon ki es a ps turbokhoz viszonyitva ahol 4% a fee ez +2,5% hozamot jelent csak. azt is olvastam hogy az ongamen nem tul barati a struktura... persze ha valakinek nem mennek a turbok akkor sokkal inkabb megeri elmenni egy masik terembe a psrol, mert a normalokon mar 8% a fee

Gyakorlatilag 100/200-ig ugyanaz a vak,a PS-n van ante is(már elöbb),csak nem 10 percesek,hanem 8!Ez lenne a nem túl baráti?
Hiába a 4% fee,ha nem látsz belöle semmit,és nem hiszem,h a plusz % ROI,annyit hozna,mint az RB!
Pl:mig havi 1300 db 10$-os sngból(ennyit tervezek) csak az RB-ből 800$ van,plusz kb 10% ROI,ez turbo esetén még több játék(ezáltal több RB),de kevesebb ROI!Viszont a PS-n,h a fenti hozamot hozza,kb 15,5% ROI-t kell hozni!Még nem láttam 13% ROI felletti játékost,igaz,h ez az Ongame-re vonatkozik!
Ha a PS-en az átlag nyerő játékosok hozzák a 15,5% ROI-t megyek oda!
Hangsúlyozom,h ez csak a normálra vonatkozik,nem a turbokra!
Bár a tervem az,h évvégére fel kéne menni 50$-ra,és akkor már a PS-en nyomni,a jóval több játék miatt!!!

UI.:remélem jól számoltam!:)

ceewyl
Válasz mijamoto kommentjére
2009. jan. 19. 1:22

Gyakorlatilag 100/200-ig ugyanaz a vak,a PS-n van ante is(már elöbb),csak nem 10 percesek,hanem 8!Ez lenne a nem túl baráti?
Hiába a 4% fee,ha nem látsz belöle semmit,és nem hiszem,h a plusz % ROI,annyit hozna,mint az RB!
Pl:mig havi 1300 db 10$-os sngból(ennyit tervezek) csak az RB-ből 800$ van,plusz kb 10% ROI,ez turbo esetén még több játék(ezáltal több RB),de kevesebb ROI!Viszont a PS-n,h a fenti hozamot hozza,kb 15,5% ROI-t kell hozni!Még nem láttam 13% ROI felletti játékost,igaz,h ez az Ongame-re vonatkozik!
Ha a PS-en az átlag nyerő játékosok hozzák a 15,5% ROI-t megyek oda!
Hangsúlyozom,h ez csak a normálra vonatkozik,nem a turbokra!
Bár a tervem az,h évvégére fel kéne menni 50$-ra,és akkor már a PS-en nyomni,a jóval több játék miatt!!!

UI.:remélem jól számoltam!:)

1. Turbókról volt szó.
Ott rossz az ongame vakstruktúrája (no ante, 3 perces emelkedés, PS-en 5 perces van).

2. PS-n van rakeback, csak épp reward bonusznak hívják.

3. PS-n a nem turbónak dupla akkora a feeje, így ha ilyet játszol, akkor valóban nem éri meg a PS, de a többség turbozik, ezért írtuk, hogy rossz az ongame.

mijamoto
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 19. 2:27

1. Turbókról volt szó.
Ott rossz az ongame vakstruktúrája (no ante, 3 perces emelkedés, PS-en 5 perces van).

2. PS-n van rakeback, csak épp reward bonusznak hívják.

3. PS-n a nem turbónak dupla akkora a feeje, így ha ilyet játszol, akkor valóban nem éri meg a PS, de a többség turbozik, ezért írtuk, hogy rossz az ongame.

OK!Így már értem!

V.Peti
Válasz mijamoto kommentjére
2009. jan. 19. 9:14

ezzel ma nem tudtam mit csinálni. mi a jó játék, miért? fold/call/raise 300/push?

PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 50/100 Blinds 10 Ante (10 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG+2 (t1280)
MP1 (t745)
MP2 (t2410)
MP3 (t1290)
CO (t1900)
Hero (Button) (t1420)
SB (t740)
BB (t1835)
UTG (t1725)
UTG+1 (t1655)

Hero's M: 5.68

Preflop: Hero is Button with 4Image, 4Image
4 folds, MP2 calls t100, 2 folds, Hero ?

illese
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 19. 11:11

Megadni értelmetlen, M5-nél nem setmineolunk.
Raise 300 nem tetszik, (mondjuk asztaltól függ, hogy szoktak-e visszajátszani) de nagyon passzív asztalon lehet jó, ahol nyugodtan dobhatod reraise-re.
Fold M5nél szerintem szóba sem jöhet.
Kizárásos alapon: AI.

Polacheck
Válasz illese kommentjére
2009. jan. 19. 11:21

Megadni értelmetlen, M5-nél nem setmineolunk.
Raise 300 nem tetszik, (mondjuk asztaltól függ, hogy szoktak-e visszajátszani) de nagyon passzív asztalon lehet jó, ahol nyugodtan dobhatod reraise-re.
Fold M5nél szerintem szóba sem jöhet.
Kizárásos alapon: AI.

Nem csak az M-et érdemes nézni. (Sőt szerintem leginkább nem azt. Szinte sosincs olyan szitu DoN sng alatt, hogy normális M-ekkel számolhatunk.) Van 4 nálunk kisebb stack, 6.-ak vagyunk. Biztosan most akarunk coinflipbe kerülni? Szerintem még messze nincs itt az ideje. A strackek pont akkorák, hogy stealre nagyon jól játszhatunk a következő 1-2 poziban és egy körrel később is.

Nálam ez easy fold, hacsak nincs benoteolva limpelős játékosnak az MP+2.

hgt1
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 19. 11:41

ezzel ma nem tudtam mit csinálni. mi a jó játék, miért? fold/call/raise 300/push?

PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 50/100 Blinds 10 Ante (10 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG+2 (t1280)
MP1 (t745)
MP2 (t2410)
MP3 (t1290)
CO (t1900)
Hero (Button) (t1420)
SB (t740)
BB (t1835)
UTG (t1725)
UTG+1 (t1655)

Hero's M: 5.68

Preflop: Hero is Button with 4Image, 4Image
4 folds, MP2 calls t100, 2 folds, Hero ?

nalam a call kizart, a setmining nem nyereseges mar ekkora vakoknal, azon kivul barmilyen flop jon fel, ha nincs benne 4es meghalt a lap. ha belimpelunk es raemelnek akkor szinten dobnunk kell. rr ai-t nem tartom jo otletnek mert meg tul sokan vannak bent (konnyen kaphatunk callt) es 14 BBvel egyelore jol allunk. allin eseten maximum coinflip vagyunk, erre viszont egyelore meg nem vagyunk raszorulva. lehet hogy weak jatek de nalam ez sima fold...

ceewyl
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 19. 11:55

Nálam is fold.

csabadeak
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 19. 11:59

Ok, értem amiket írtatok, de nagyon még nem kaptam választ.
Ps-n turbo 10$-os DoN Sng-t nyomok.
Hol jó még ez?
Szeretnék olyan helyre menni, ahol jó bónusz is van+RB.
Meg persze olyan helyre ahol van értelme, vagyis indul azért ilyen SNG.
Kérdésem: Melyik oldalakat ajánljátok?PKR, ongame(melyik?) Cake?
Vagy esetleg más?
Köszi!

hgt1
Válasz csabadeak kommentjére
2009. jan. 19. 12:04

Ok, értem amiket írtatok, de nagyon még nem kaptam választ.
Ps-n turbo 10$-os DoN Sng-t nyomok.
Hol jó még ez?
Szeretnék olyan helyre menni, ahol jó bónusz is van+RB.
Meg persze olyan helyre ahol van értelme, vagyis indul azért ilyen SNG.
Kérdésem: Melyik oldalakat ajánljátok?PKR, ongame(melyik?) Cake?
Vagy esetleg más?
Köszi!

hat ha ugy erzed jol megy a turbo (10-12% ROI+) akkor szerintem nem erdemes mashova menni, de ha nagyon el akarsz lepni nezd meg mijamoto naplojat o megcsinalt mar egy csomo bonusz don sngkkel. en csak az ongame es a cake ajanlatat ismerem, de biztos hogy a ketto kozul az ongamel kezdenem...

Élő ügyfélszolgálat